@klaudiqaaa Keď sa kamaráti s mojím vymletým bratrancom tak pochybujem čo sa správa jak decko.. a už dávno ma tvoje vety neurážajú neviem načo sa snažíš, jedine ti zatlieskam a poviem nato " xixi "
Samozrejme, som trápny,vymletý,detský a ešte neviem čo. Povie mi čerstvo 18-násť ročné dievča čo zatiaľ v živote nedokázalo nič. :- ) Je mi ťa ľúto,že sa snažíš nadávať už aj na rodinu, mimochodom hádanie ti nejde. :- )
Ani uraziť nevieš. A prepáč,nevedel som že máš patent na " zatlieskam ti ", ty 50 ročný autor. ...
Ja sa aspoň neprechádzam po meste s nejakým 14-15 ročným chlapcom za ruky Myslím že viacej nemal. GL a Hf
@swaan Ja som v živote nič nedokázala keďže mám len 18 a ešte stále študujem. A ty???
Okrem toho že ťa vyjebali zo školy a nechodíš ani na žiadnu výšku???
Nejde mi o to uraziť ťa, ale trepeš kokotiny, správaš sa ako primitív a keď už ani nespoznáš môjho spolužiaka s ktorým si bol na byte (ináč má 18) tak mi je ťa fakt ľúto...
už sa ku tebe viac vyjadrovať nebudem lebo mi je až zle z toho s akým chudákom som mohla zabiť pol roka života. čau
A 18 je málo? Ja v 18-nástich som dokázal viac. Mňa vyjebali zo školy ? Však som zmaturoval, ty ešte ani to nie. Tak by som tu nevypisoval blbosti. :- D
Ja mám úspechy aj v športe. Proste si zatiaľ 0 ,ale snaď sa to zmení.
Ja som bol na byte s tvojím spolužiakom? :- D Tebe asi fajne preskakuje,alebo ťa niekto fajne ojebal. :- D Ale dá sa zabaviť.
Zmaturoval na súkromnom gympli, škole pre debilov, ktorí si musia platiť za to aby prešli
A tie tvoje úspechy, no si proste hviezda.. žiadna nula ktorá musela okradnúť aj vlastných spolužiakov o mobily a doteraz dlhuje kamarátovmu bratrancovi 200 ečka, že ? gratulujem
A Boriska si nepamätáš???
ty už ojebávaš aj sám seba, že si niečo viac a pritom nepracuješ, sedíš celé dni doma alebo sa niekde opíjaš, nechodíš ani len na výšku a mne ideš hovoriť o tom že som nula
@swaan vieš dobre kto, keď si mi lieztol na môj FB acc a čítal si si čo som s kým písala, tak kto tam asiže písal že jeho bratrancovi kvôli tomu ideš 200 ečiek
Viac ti písať nebudem lebo aj tak poprieš všetko, lebo pravda bolí že?
Vypočuj si poriadne
lebo tú pesničku ako keby pre teba písali. to je odo mňa všetko čau
Dobre,16 ročný chlapec,ktorí ma chcel rozjebať. GG , o deň mi písal ako sa mi ospravedlňuje ,ale že " on sa neposral,len vie že som nič neurobil ".. a ja idem niekomu 200 euro? To myslíš ako fakt?... Nikomu nejdem nič, je mi jedno komu čo veríš a čo si vymýšľaš.
Pravda bolí, dnes si nenapísala nič pravdivé,preto ma baví ti odpisovať. Lebo sa na tebe bavím. :- )
A mne hanba? Lebo ja som ten čo dala xy chalanov, lebo ja som ten čo keď som ťa prvý krát stretol si mi dala, lebo ja som ten čo nemá ani len maturu, lebo ja som ten čo ho 60% Košíc ohovára,lebo ja som ten čo prepadá z matiky, lebo ja som ten čo sa poriešil s 15 ročnými mesiac do zadu vo whitehourse, lebo ja som ten čo hovorí vždy pravdu a fakty a nie si vymýšľa a píše tuna vymyslené veci .. najs najs..
Jasné moji feťácky kamaráti... lebo moji ryhajú z čúča,lebo moji chodia na deckú párty do EXITU (STARS2) , lebo poznám asi 6tich s ktorými si sa poriešila a s niektorými aj vydzigala...
Teba už kto nepozná, povesť ide s tebou... už aspoň viem prečo tak veľmi si chcela odísť z KE. :- )
ahej, prepadávam z matiky a čo?! aspoň som dobrá v jazykoch narozdiel od teba čo ťa vyjebali zo školy a ani nechodíš na žiadnu výšku, takže skôr sa staraj o to aby ťa niekde vôbec budúci rok prijali ako mňa "zhadzovať" za to že v treťom ročníku nemám maturu
Teraz si to vystihla :- ) ,lenže tvoja povesť je pravdivá. Moja "povesť" nie a kedy chcem to môžem dokázať.. :- ) a tá povesť je len u tvojích 16ročných kamarátov ktorí keď ma stretnú mi podávajú ruky a lezú mi do zadku. Tak ich pozdrav.
Ja som maniak do kupovania a davania darcekov! Co ma teraz serie strasne moc, ze si to tento rok asi nebudem moc dovolit a pri postovnom sa mi kruti hlava (( ale ja vymyslim nieco
No, u mňa to zvyknme fungovať asi takto... Ak sa mizdarí niečo ukorystiť /trhy, starinárstva.../ od leta a zdá sa mi rozumné s darčekom počkať schovám si ho a keď sa zimenka ozve mám podarúnky v talóne... Bezprostredne pred Vianocami...nezháňam! Neobieham! Nebijem sa v obchodných centrách o artefakty, ktorými chcem pripomenúť svoju prítomnosť tomu, či onému priateľovi, či členovi rodiny... Čo mi má pod ruky prísť, to príde... A čo nemá? Takto nepríde... Cest la vie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
"správal si sa ako debil, netvrdím že celý ten polrok, ale po tom všetkom čo si dokázal napísať si určite nič nezaslúžiš" máš to polopate. už chápeš?
Dobre. Sory že som vôbec reagoval. Ahoj
..to detské správanie a vymletosť máte v rodine
Samozrejme, som trápny,vymletý,detský a ešte neviem čo. Povie mi čerstvo 18-násť ročné dievča čo zatiaľ v živote nedokázalo nič. :- ) Je mi ťa ľúto,že sa snažíš nadávať už aj na rodinu, mimochodom hádanie ti nejde. :- )
Ani uraziť nevieš. A prepáč,nevedel som že máš patent na " zatlieskam ti ", ty 50 ročný autor. ...
Ja sa aspoň neprechádzam po meste s nejakým 14-15 ročným chlapcom za ruky Myslím že viacej nemal. GL a Hf
Okrem toho že ťa vyjebali zo školy a nechodíš ani na žiadnu výšku???
Nejde mi o to uraziť ťa, ale trepeš kokotiny, správaš sa ako primitív a keď už ani nespoznáš môjho spolužiaka s ktorým si bol na byte (ináč má 18) tak mi je ťa fakt ľúto...
už sa ku tebe viac vyjadrovať nebudem lebo mi je až zle z toho s akým chudákom som mohla zabiť pol roka života. čau
A 18 je málo? Ja v 18-nástich som dokázal viac. Mňa vyjebali zo školy ? Však som zmaturoval, ty ešte ani to nie. Tak by som tu nevypisoval blbosti. :- D
Ja mám úspechy aj v športe. Proste si zatiaľ 0 ,ale snaď sa to zmení.
Ja som bol na byte s tvojím spolužiakom? :- D Tebe asi fajne preskakuje,alebo ťa niekto fajne ojebal. :- D Ale dá sa zabaviť.
No ja sa necítim jak chudák,možno ty. :- )
Zmaturoval na súkromnom gympli, škole pre debilov, ktorí si musia platiť za to aby prešli
A tie tvoje úspechy, no si proste hviezda.. žiadna nula ktorá musela okradnúť aj vlastných spolužiakov o mobily a doteraz dlhuje kamarátovmu bratrancovi 200 ečka, že ? gratulujem
A Boriska si nepamätáš???
ty už ojebávaš aj sám seba, že si niečo viac a pritom nepracuješ, sedíš celé dni doma alebo sa niekde opíjaš, nechodíš ani len na výšku a mne ideš hovoriť o tom že som nula
Neobťažuj odpísať.
Jasné škola pre debilov, neviem kto bol ten ktorí nevie ani len počítať.
ježiš,zase tá lož.. ty sa toho asi nikdy nezdáš,hahahahaha Komu idem 200 ečka ? .. Neviem čo ti kto hovorí ale nikomu nejdem nič.
Ja sa ojebávam? Nepracujem? Sedím doma?.. ty vieš všetko. Pritom dristáš ale baví ma to čítať.
Viac ti písať nebudem lebo aj tak poprieš všetko, lebo pravda bolí že?
Vypočuj si poriadne
Ličák?
Dobre,16 ročný chlapec,ktorí ma chcel rozjebať. GG , o deň mi písal ako sa mi ospravedlňuje ,ale že " on sa neposral,len vie že som nič neurobil ".. a ja idem niekomu 200 euro? To myslíš ako fakt?... Nikomu nejdem nič, je mi jedno komu čo veríš a čo si vymýšľaš.
Pravda bolí, dnes si nenapísala nič pravdivé,preto ma baví ti odpisovať. Lebo sa na tebe bavím. :- )
A mne hanba? Lebo ja som ten čo dala xy chalanov, lebo ja som ten čo keď som ťa prvý krát stretol si mi dala, lebo ja som ten čo nemá ani len maturu, lebo ja som ten čo ho 60% Košíc ohovára,lebo ja som ten čo prepadá z matiky, lebo ja som ten čo sa poriešil s 15 ročnými mesiac do zadu vo whitehourse, lebo ja som ten čo hovorí vždy pravdu a fakty a nie si vymýšľa a píše tuna vymyslené veci .. najs najs..
neodpisuj a radšej sa choď o mne rozprávať s tými tvojimi feťackymi kamarátami čo ma vživote nevilei ale hlavne že ma poznajú lepšie jak moja mater pa
...človek čo má plnú hubu humusu o mne ide povedať že som klamárka "najs najs najs" ...
Jasné moji feťácky kamaráti... lebo moji ryhajú z čúča,lebo moji chodia na deckú párty do EXITU (STARS2) , lebo poznám asi 6tich s ktorými si sa poriešila a s niektorými aj vydzigala...
Teba už kto nepozná, povesť ide s tebou... už aspoň viem prečo tak veľmi si chcela odísť z KE. :- )
Teraz si to vystihla :- ) ,lenže tvoja povesť je pravdivá. Moja "povesť" nie a kedy chcem to môžem dokázať.. :- ) a tá povesť je len u tvojích 16ročných kamarátov ktorí keď ma stretnú mi podávajú ruky a lezú mi do zadku. Tak ich pozdrav.
áno viem presne ktorá.. tá s 2 deťmi a manželom, preto vravím, že teba normálne holka NA LÁSKU nikdy nebude chcieť. odpíš si tu čo chceš. čau
Hej otočia a myslia si.. ale to sú sráči a deti ktoré sa boja povedať to do očí a musia hrať formu.
Nemyslel som tú, ale aj túto mám. Nie, nijaká ma nechce.. chudák ja .. NA LÁSKU,holka vzťah tak už na lásku.. ..
Ale aspoň už viem čo kúpim priateľke a mame, ostatné ešte nie.
vyplata dojde dakedy okolo 17-20 decembra mam co robit
Chuchvalec