to neni nic pre mna som stara skola a aj tak ako by som tam platil za take rozky , zeleninu , ovocie atď. ? je to blbost a este nakoniec tam aj musi stat SBSkár takze zbytocna vec
Mňa to kedysi strašne fascinovalo ... to blokovanie a rátania a prepisovanie ... no a teraz som strašne vďačná, keď to niekto unudene ponahadzuje a opýta sa ma, či som bola spokojná s nákupom
na bezne nakupy je to fajn... nikdy tam nikto nie je, takze nemusim stat tri dni v rade... ale neviem ci som ja na hlavu, ale ked mam napr. 6 veci jednoho druhu tak ma nebavi to po jednom blokovat a vzdy hadzat na ten stolcek... (neda sa to "pipnut" raz a nejako nahodit pocet a hodit to tam???)
samoobslužné pokladne bojkotujem ! vymrdanci chcú ušetriť na pokladníčkach a dúfajú, že ich prácu budú s nadšením robiť sami zakáznici a zadarmo.
ale aj tak je to kktina lebo ľudia chodia do tesca hlavne na veľké nákupy a si neviem predstaviť ako sa niekto snaží nablokovať plný košík potravín na takejto pokladni, nehovoriac o tých čipoch na elektronike, oblečení a alkohole. Pri tých pokladniach nakoniec aj tak musia byť tetušky, ktoré pomôžu keď treba čo je v podstate dosť často lebo ľudia nad tým doslova maturujú a úspora času je potom úplne minimálna.
Pamätám si, keď som prvýkrat využíval samoobslužnú pokladňu a platil som aj za alkohol. Párkrát som sa niekde zasekol, ale inak normálne to všetko prebehlo a potom mi kamoška vraví, že musím zavolať pracovníčku, aby potvrdila, že mám nad 18. Nič také sa však nestalo, rovno som zaplatil a hotovo... Evidentne sa teda dá tento ich systém nejako obísť, len si nepamätám už, že ako
tesco je poriadne daleko, ale raz som to vyskusala. v pohode, ovela lepsie nez s predavackou alebo normalnou kasou. ja som si myslela najprv ze neviem co robim, ze sa mi sniva a tak, lebo som o tom nepocula a normalne som to na prvy krat zvladla, aj ked som na to kukala asi sekundu jak kuvik
nechodím do tesca, lebo je ďaleko, ale keď som tam kupovala jednu knihu, tak s ami nechcelo stáť v kilometrovom rade, tak som išla na samoobslužnú, ale tá predavačka čo tam stála na mňa tak zazerala ....
Asi dvakrát som to využila, ale nerozumiem ich zavedeniu z pohľadu Tesca.. Technika bola určite riadne drahá, oklamať sa to očividne dá, trvá to dosť dlho a väčšinou tam aj tak pobehuje živá pracovníčka.
do tesca chodím veľmi málo a keď už tam som, všade je plnka, tak radšej si to nablokujem sama, je to rýchlejšie a nemusím kontrolovať bloček, či mi tam nešupla predavačka niečo naviac (niežeby som si myslela, že to robia úmyselne, ale stane sa)
@torpedo08 Tak už je jedine možnosť, že ja som príliš dobrá na pracovníkov ...
Neviem ... napríklad Billa má, že každý pracovník sa pýta či bol zákazník spokojný s nákupom ... a potom si ešte aj zaželáme pekný deň a idem svojou cestou ...
@torpedo08 ... ale je asi normálne, že ak k tomu majú prístup, tak by si to mali zaobstarať ... Ty keď prídeš do obchodu, tak tam necháš niečo čo potrebuješ alebo sa oplatí len preto aby si to mohol kúpiť niekto iný?
A zvažoval si, že nie je v poriadku, ak ťa vie nákup vyviesť z rovnováhy? ...
Ja strašne nerada nakupujem .. .ale keď už, tak si kúpim čo treba ... vystojím radu ... odkývkam, že som spokojná s nákupom a idem si kade ľahšie ... Nane probléma
@storm8 sak jasne ja ich chapem aj ja by som to tak robil ... a je to normalne podla mna ked maju napriklad nejake dobre pivo lacne a teda nakoniec ho nemaju tak to cloveka co si chce dat par dobrych piv musi nasrat proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@storm8 to kde sa pytaju ludi ci su spokojny s nakupom ?
ale aj tak je to kktina lebo ľudia chodia do tesca hlavne na veľké nákupy a si neviem predstaviť ako sa niekto snaží nablokovať plný košík potravín na takejto pokladni, nehovoriac o tých čipoch na elektronike, oblečení a alkohole. Pri tých pokladniach nakoniec aj tak musia byť tetušky, ktoré pomôžu keď treba čo je v podstate dosť často lebo ľudia nad tým doslova maturujú a úspora času je potom úplne minimálna.
my sme s kamoškou vždy chodili opité do tesca na slaninové rožky, ale platili sme za obyčajné
Jedine keď si kupujem 2-3 veci ....
a vždy vedieme dialóg s tou tetou čo tam nahovorila ten hlas a kupujeme si drahé pečivo a nahodíme lacné
vždy na konci : ďakujeme za váš nakup
- my ďakujeme za rožky zadará!
Neviem ... napríklad Billa má, že každý pracovník sa pýta či bol zákazník spokojný s nákupom ... a potom si ešte aj zaželáme pekný deň a idem svojou cestou ...
A zvažoval si, že nie je v poriadku, ak ťa vie nákup vyviesť z rovnováhy? ...
Ja strašne nerada nakupujem .. .ale keď už, tak si kúpim čo treba ... vystojím radu ... odkývkam, že som spokojná s nákupom a idem si kade ľahšie ... Nane probléma