Namaderu bolesť v lýtku, neviem či to bol krč alebo kiery krist
vystrel som si nohu (nijak extrémne rýchlo) a zrazu to začalo bolieť jak ko... komín ja nevie skoro ako keby mi praskla tepna alebo čo (viem že to tepna nebola len som to k tomu prirovnal) a asi po 15 sekundách som sa postavil na nohy a behom troch sekúnd
mna volaka picovana postipala v oblasti bedrovych klbov...za dva dni tam narastol pupacik a okolo to zcervenalo a svrbelo to jak svina....uz to svrbenie zmizlo aj flaky ale teraz boli to trieslo jak k....kombajn! sak to je v p...nemozem s tym pohnut ani chodit...chodim jak žofré
Ak si v poslednych 24 hodinach nadmerne zatazil organizmus, bol to s najvacsou pravdepodobnostou krc. Raz som po 18km bezeckom treningu sedel za kompom a schytal taky krc do stehna, ze som sa zosunul zo stolicky na zem a zvyjal som sa, od bolesti v pote... a rodicia si mysleli, ze mam mozgovu prihodu... Chceli volat 112ku... potom ma to este bolelo 2 dni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ako pisal @2 pi magnezium alebo jedz vela marhul (to mi raz telocvikarka odporucila a pomaha vystret nohu..