Boli ste už námesační?Alebo poznáte niekoho kto bol? Ako často? Videli ste ho pri tom? ... Mne sa stáva raz za mesiac, že som námesačná Tak ma zaujíma koľko ľudí sa tu nájde, ktorý "trpia" námesačnosťou
ja som tym trpel tost vazne asi ked som mal tak do 11 rokov ale bobo to nespocetne vela krat..mam aj dobre pribehy co sa mi stali ale sa mi nechce rozpisovat len jeden na rychlo ze som sa na chate v noci balil domov a chcel odist..samozrejme nic si nepametam
je to dost neprijemne ked sa zobudite a zistite od ludi ze ste v noci chodili po byte ako zombie a pytali si jest..asi nejak : chcem jeeest!! chcem jeeest!!! lahol si a spal dalej..ako inak si nic nepametam
bolo také obdobie keď sa mi to stávalo často ale už dobrých pár rokov sa asi nič nestalo.. teda neviem o tom ale viem že keď som mala asi 12? tak som chcela ujsť z bytu, ale našťastie bolo zamknuté, inak by som skončila bohvie kde
ja som bol námesačný keď som bol malý a chodil som po byte mi hovorili rodičia a tiež sa mi pár krát stalo že keď som si lahol na opačnú stranu postele tak ráno som bol otočený naspäť a vôbec si nepamätám že by som sa tam otáčal
ja som bola namesacna teraz uz nebyvam tak casto ako kedysi ... ale viem ze doma ma za to az odsuczovali a brali inak raz mi úpovedali ze sa mam ist liecit ... citila som sa zle az strasne .... nemohla som za to ze som namesacna ..... a moja prihodda namesacnosti: v noci som sa zobudila a sadla som si do tureckeho sedu pri dalsie dvere a buchala som do dveri a vykrikovala som USTITE MA ... ale bo som sa jednoducho posaila na postel alebo som stala nad postelou sestry raz sa segra zobudila a fuu chuda ... a vyhodila ma z izby preto teraz spim sama vvo vlastnej izbe ,,,,, a tak ...
@buboooo Môžem s tebou aspoň raz spať? Akože v jednej izbe/v dome myslím Lebo by som chcela vidieť ako to prebieha,keď je niekto námesačný Zasmiať sa,natočiť to a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ked som mala 12
zopárkrát som vraj vyšla na chodbu a mierila k výťahu.
Ale doteraz hovorím zo sna