Volám sa Denisa.Tento článok je velmi dlhý ale myslím že aj zaujímavý, je zo zivota. Dakujem každému, ktorý si to prečíta
Chlapec ma možno chtiac alebo nechtiac namotal a ja potrebujem vediet, čo mám robit aby som sa odmotala po prípade ako namotat j
nvm, kebyže chce byť s tebou, tak s tebou naozaj bude a v tom vzťahu dávno nie je, prekážalo by mi byť tou "druhou" keď má ten chalan vzťah... a nie je to pekné ani voči jeho frajerke. bála by som sa, že mi niečo také spraví tiež potom, keď ho to so mnou prestane baviť...
alebo som to celé nejak nepochopila.
@hotaru ja som si včera kúpila 20 milka tenderov, dnes už nie je ani jeden takže to by som fakt od chlapa ocenila keby dbal na to že mám vo veľkom rada dobroty
Znackove keksy nie je to smiesne podla mna
Cadbury alebo Walkers alebo uz spominane After Eight su podla mna keksy ktore sa daju oznacit ako znackove...
Mne je smiesny cely tento naivnucky pribeh, to jak odkopirovane z Bravicka.
A si si istá že to nie je len v tvojej hlave? Myslím to namotávanie ale vlastne aj celý príbeh, myslím že som videla nejaký podobný americký film. Podľa mňa sa správa hrozne kamarátsky, čo je milé ale písal ti, ako moc ľúbi tú frajerku, čiže vytušil. že po ňom páliš a myslel si, že po tomto čo ti napísal ho budeš brať ako kamoša. Nepodceňuj moju logiku, je viac mužskejšia ako sa zdá.
Najprv som urobil to čo @1 ale komentáre ma presvedčili. Stálo to za to.
1. To čo si mala za 11 mesačný vzťah, keď "jedna obrovska krabica plná sladkych značkových keksov" na teba zapôsobí ako "ta najromantickejsia vec aku pre mna niekto kedy urobil."?
2. Je to všetko krásne ale keďže má vzťah tak to znamená len, to že je kvalitný a nebezpečný manipulátor. Nehovorím, že sa zadaný človek nemôže zamilovať do niekoho ďalšieho ale ak ten vzťah neukončil po tom, čo začal nadväzovať vzťah s tebou, tak je to podvodník. A teda nie niekto hodný obdivu.
Pochybujem, že tento román bude niekto čítať celý :ehm: Ja som to len rýchlo prebehla očami, aby som našla to s tými značkovými keksami, čo tu všetci spomínajú 8) Pobavilo Len nehovor, že to boli Rogery z Lídlu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
alebo som to celé nejak nepochopila.
to mi len pripomína že niektoré baby sa fakt dajú zbaliť aj na automatické otváranie okien na aute
No ja suhlasim s @2
Pride mi divne trochu z jeho strany toto správanie, ked je zadany.
ozaj, mali by sme založiť fórum, že na aké keksy by sa žienky dali zbaliť ja som si jednu dobu fičala dosť na týchto
ale potom ma to nejako prešlo a znechutilo sa mi to ._.
sad, just sad.
Cadbury alebo Walkers alebo uz spominane After Eight su podla mna keksy ktore sa daju oznacit ako znackove...
Mne je smiesny cely tento naivnucky pribeh, to jak odkopirovane z Bravicka.
» www.goga.sk/_resize.php?pic...
Http://www.ghirardelli.com/store/shop-products/collections/baking-products/milk-chocolate-baking-chips.html
To musím vyskúšať
1. To čo si mala za 11 mesačný vzťah, keď "jedna obrovska krabica plná sladkych značkových keksov" na teba zapôsobí ako "ta najromantickejsia vec aku pre mna niekto kedy urobil."?
2. Je to všetko krásne ale keďže má vzťah tak to znamená len, to že je kvalitný a nebezpečný manipulátor. Nehovorím, že sa zadaný človek nemôže zamilovať do niekoho ďalšieho ale ak ten vzťah neukončil po tom, čo začal nadväzovať vzťah s tebou, tak je to podvodník. A teda nie niekto hodný obdivu.