Chodim s jednym chalanom uz 8 mesiacov...medzitym sme sa aj rozisli ... teraz sme spolu ale lezie mi na nervy to ze zacal hravat karty...zavolam mu ides von?ze na vecer...pocujem ze je v krcme...zas hra...volam vecer..prides?ano slubujem!nepride ako vzdy.
to co je za somarina ved si sama povedala ze ste spolu kazdy den tak bud rada a nechci aby ste boli spolu 24/7 to by uz aj teba samu omrzelo,ja som rada ked som s mojim chalanom raz za dva dni...oni jednoducho potrebuju volnost a s tym sa bud zmier alebo nie
Takto keby mi moja holka pohrozila rozchodom ze jej to a to vadi a nech prestanem tak okamzite prestanem niesom blazon aby som ryskoval vstach s holkou ked ju milujem nie?Alebo lubim
A PS:Niesi trosku majetnicka ces od neho aby bol stebou cely den vykaslal sa na kamosou?A zil len stebou a pre teba?A co das ty zato?hm?Skor najst kompromis lebo ani to co robis ty neni zrovna dobre vies co rozydte sa spolu radsej nema to zmysel.
diki kazdy mi povie daco ine ale asi ma lubi ked mi to sam povie aj sto krat za den a uz je to celkom fajn a karty uz moc nehrava...nevadimi ze je s kamosmi ale ak je s nimi tak potom viem ze hra karty ale ak je s iymi kamaratmi tak mi to moc nevadi lebo s tymi co karty hrava su maly kkti a ja ic nenarobim za to ze ma jebnutych kamaratov ktory ho len vyuzivaju....ale dik
aja podla mna to bude uz len horsie, ked sa nechce pustit teraz tych kariet a automatov to uz bude navzdy...a ja neviem ty ho poznas lepsie nez ja a len ty si zodpovedna za svoj zivot tak je na tebe co s nim spravis...
ja ho ale nechcem zmenit ja ho mam rada takeho aky je moj blazonko a mne na nom vadia len tie karty a co ja s tym mozem spravit?!to sa musi on uvedomit a ja mu to hovorim nech s tym prestane ale sak uvidime jak to bude dalej...a preco by to malo byt stale horsie????musi sa zmenit vsetko k lepsiemu ak sa budeme lubit tak to bude ok...
haha ja som hlupa neni....vies on na mna nesral ani nesere...to mal take kriticke obdobie...pozri prvych5mesiacov vsetko super...dalsi mesiac ok ale dalsi v pici...a potom sa to urovnava aide do normalu uz je super teraz ma trapi daco ine...
ajkaa,ete ze by si to nespravila ...ja by som asi len keby ze teraz otehotniem by som nad tym uvazovala...ale kvoli chalanovi,a aj tak ti nedal kopy a pravdepoodbne ani nedaa moja
no to dufam...bodaj by mala leonka pravdu.jezis jak vas lubkam aj teba nini aj misku aj patku a aj leonku a najviac na svete milujem mojho ejinka..hadam sa to urovna a bude to ako predtym...i love you
mnoo ale bude mat pravdu...jeee,sak aj mi teba lubinkame,,uhmm ale inak na prvom mieste ma byt Boh to nevies?? ..aj ja jedneho cloviecika lubkam sice niekedy by som vrazdila .. ale marek akoze zacinam ho nenavidiet...uhmm,,len ejovi musia prejt tie ´´kramy´´ .....je,,cmuk..i love you,too
hhh ja viem ze ma asi krami ale hadam ho to prejde a ak ee tak bum bac aj studnu mame pri dome hh ale ee tam je vela pavukov...ale ja ho milujem tak dufam ze sa to poriesi...potom ho znasilnim uhm sak ja viem ze marek je dakedy tuk tuk sak koli nemu sa ejo nasral ale sak co uz aj taky ludia musia byt...ale nie on je v poho ale dakedy... ty vies o com tocim a marek nepocuvaj ze boh no ja sa musim ujebavat sak ty nabozny clovek velmi jaj nehaj tak
xii,ja vim ajka ,ale mam hriech,zboha si nemame robit vtipy . ...m,no sak hadam to ejovi prejde,do studne? hehe,to by si mala rychlejsie bo ked su tam pavuci a mala by si ho predsebou tak by si omdlela alebo by si sa tak bala ze by ssi z tej studne vylietzla a uz nikdy nad takou onou nerozmyslala ... potom ejka znasilnis?..chudacik vrr...heh...ja cem vieskohoo..mno su dvaja mno traja ..ale najviac cem dvoch,mno jedneh ...G-neska siel s lukinom a mal trigovicu so zelenyym ,M- keby neni nimfoman,J-keby je starsi
hhh asi tak a sak s ejim uz vyzera lepsie dufam ze to bude naj naj lepsie a ja na tu opekacku no boze ja tam nepojdem k dedkovcom?o com by sme tam tocili boze ja si neviem predstavit..porazi ma z toho...aaaaaaa...a sak aj ŠŠ nie nahodou toho si zabudla...G-chapem da sa...M-ten isty nazor jak ty len sex nic viac...J-zlaty ale neni hrozne ze je sa je len o rok nie nahodou?ak vyrastie ber ho a ŠŠ-pekny super a boli by sme family
mno sak viim,ked sa to neda ani len trocu predstavit tak to ostatne ako pretym ze budete spoluu jaaj, zbytocne slzicky ajka...mno jedine keby si chuck noris by neboli zbytocn ebo jeho slzy liecia akoviny akurat tak ze on nikdy neplkakal...xi..cmuukes....heh..mmm,lenze jediny kto my znich chce je J a asi aj M.boha tak mat ššš jeee,on je asi naj chalan akoeho poznam peky,da sa snim rozpravat,blizko byva(az moc) .... a sak rodina budmeme aj bez toho pravdepodobne ak si vezmes ejka ....ale M-uz nevim co ce bo on vie tak dobre oklamat.... jaaj keby je tak ššš mladsi o 2-3 roky jaaaj hihi cmukes mojeee zlatunkeee
hhhh preco sak M ma viac jak ŠŠ tak co ...??hm? a dufam bodaj by to bola pravda ale to rodina ani moc nebudeme sak ked si zuzka nezobere M.CH tak...a sak jedine cez maleho matka sme rodina jaj hh dufam ze to bude s ejikom okik...
mno viim aleee keby ja ŠŠ mladsi mozno z by ma cel ted mzem o nom snivat ako sadovcan o mne,ale ja som stym zmierena ze ma asi nece......uhmm, ale tak istym sposobom ale budeme rodina xii,budem ku vam chodit n ementaal ..ale nee.
asi tak srsnica si mysli ze zato ze si neda udaje nevieme co je smola ze si tam dala mail jezis to musi byvat oproti potoku...a medzi krafcickou a kalmanom
no ved to je fajn,ked sa lubite,len ci vam to vydrzi,to je otazne!!!!a co si tam pisala nazaciatku,ze mas uz na neho,lebo hrava karty,tak podla mna sa viac venuje tej krcme nech tebe,lebo vzdy ked som v Janovej,tak je tam aj on!!!!!!takze neviem ci je s tebou denne dve hodinky....heheheheeheee :o)
ja mam skoro podobny problem...som s nim asi mesiac a pol...niekedy je to uplne uzasne.. sme spolu mozno kazdy den...ale potom pride zase obdobie ze uplne sa na mna vykasle..za cely den ani neprezvoni,vecer na net dojde je tam prihlaseny napisem mu a on ze len ma robotu a je fuc...ked ideme spolu piatok von on ma asi po hodine odkopne domov s tym ze ide este s kamosmi von...chodime na rovnaku skolu a vzdy byvame spolu cez velku prestavku ale v poslednej dobe je so mnou asi 15 min a potom ide fajcit...ja ho mam uplne moc rada a nechcem ho stratit...a navyse mu nechcem robit vystupy ze co si robil a s kym si bol!stale sa to opakuje dokola...raz je dobre a raz zle ...ja len,ze s nim chcem byt..ale neviem ci aj on so mnou
50...tak byva som nou aj dlhsie vies?!!! dve hodinky je dost malo...a to co som na zaciatku pisala to bolo ete dakedy v marci ked mal take obdobie vies?teraz to uz neni take...haha zabavaj sa na niekom inom!
No ved na tebe sa veru dobre zabavam,lebo si úúúúúúúúúplne tráááápna a smejem sa na tebe!!!!!!Neviem ci ty vlastne vies aj co je to laska a Erik uz duplom,haha
marek davas dobre odjeby...jediny kto je tu trapny si ty...ty prijebana pica lebo aj ty vies to to je jaj strc sa ty krava nenavidim ta odkedy tvoje usrane oci vysli na tento svet aj ked som ja este na svete nebola ale vedela som uz vtedy ze aj prijebany ludia existuju ty krrava!!!pojeb sa ty pica a chod si do bratislavy dakych kamaratov zhanat ked tu mas akurat tak alzbetku a chalanov s ktorymi si akurat tak pises a maju ta nahaku...napr:Tomasko Hatala Risko... jaj uz aby si zdechla ty kurva...
FISHBONE...bo ty aj vies co je to laska???laska je ked sa lubia aj z jednej a z druhej strany a to u mna s ejkom je a u teba to nikdy nebolo tak o com tocis ked nevies ani co to je a robis sa najvecsia...fucking shit
hahahaha tebe idu odjeby marek ty by si si mal tiez asi somnou zalozit humorny casopis mne to uz dakdo do blogov pisal ze cisi necem zalozit humorny casopis ale teraz by som s tebou spolupracovala...haha tak tomu ver lasku spoznas az ked ju citis a u nej to ete uricte nebolo a ak si aj mysli ze bolo myslim ze z druhej strany to nebolo
54. ajkalifeislove podla teba nevie co je to laska?? a ty to odkial vies????? ked ide o nieco z jednej strany to teda laska NIEJE!!! vsetci s ktorymi si "chodila" ta mali na iba zabavu a potom po dedine rozpravali aka si trapna kurva. ajkalifeislove ma taky trvaly a pevny vztah o akom ty mozes iba SNIVAT!!!!!!!
no uz len ty sa do toho Kikuska zapajaj,ved teba uz kolko krát podjebal Maros,hah.....ty si akurat tak trapna a nie ja...pretoze podjebal teba a nie mna...A ja som este z dediny s nikym nechodila,tak ako môzes vediet co si myslia o mne,hmm????Jáj,ste vy ale jebnute...az ma z toho hlava boli a do tej BA pôjdem,lebo tam su mudrejsi ludia nez tu a hlavne vy dve ste take jeble,ze az....
xtinka-a ak ty chodis na vysoku skolu,tak to potom neviem ako ta tam mohli zobrat,pretoze si uplne vymleta!!!!!!!!Ja sice este na vysku nechodim,ale mam viac rozumu nez ty!!!!
65. ty si uplne jebnuta. a musis byt poriadna kurva ked si ani nepametas ze si s niekym z dediny chodila!!! si trapna chudera. a co ty do mna vyryvas??? ked mas nieco proti mne pod mi to povedat do oci!!!!!!!!!!!!!!!! a ako ty o mne mozes volaco vediet??? ked budes mat ty 19 rokov a za sebou 2 roky na vyske a budes patrit medzi 5% najlepsich studentov tak potom mozes vyskakovat!!!!!!!!! a laskavo nestekaj ty stena. aj ked chodis do BA na strednu je to iba obycajne uciliste s ktorym to nikam nedotiahnes maximalne na predavacku v potravinach!!!!!!!!!!!! alebo mozes robit za minimalnu mzdu trapnu casnicku ktoru budu vsetci neznasat ako aj tvoju matku!!!!! tam sa chod pekne za nou vyplakat nech ti ide nakupit nejake nove vecicky... lebo ja si na rozdiel od teba od 15 zarabam a nie som od rodicov zavisla ako ty. alebo si chod za tatkom sa postazovat a tu neoxiduj a neber nam normalnym kyslik!!!!!!
70. a uz sa nemiesaj do mna a do Marosa ja si budem robit co budem chciet a ty s tym nic nespravis mozes sa aj rozstvrtit!!!!!! lebo k tebe on nic neciti!!! a vies ako to viem??? kolko vydrzal bez teba??? bezomna 2 dni. plakal niekedy koli tebe?? nie. koli mne ano. tesil sa z tvojej radosti?? nie. a uz si uvedomil ze je blby. a on vie ze si iba obycajne decko s ktorym by nic ine ako zabava nemalo zmysel. a to si o tebe myslia vsetci. vsetci ta maju iba na zabavu a ty mozes z nich byt neviem aka napichana oni aj tak chcu iba jedno. A NIKTO TA NEMA NAOZAJ RAD!!!!!!!!!!!!!!!!! a ty mna lutujes??? nemas preco. skor ja lutujem teba ze si jedneho dna uvedomis ze si sama ako prst a vsetci ta neznasaju!!!
FISHBONE jaj smola ze si nedas povedat lebo v nasej dedine si No.1 v najjebnutosti...si trapna jebnuta pica co nevie ani co pise lebo si taka tupa ze az...co chces dosiahnut ze ides do blavy ked obchodne uciliste mas hocikde naokolo aj v TO aj v PE...asi chces mamicke robit viac starosti jak ma ze?aby ti davala prachy alebo koli tomu ze tu ta vsetci nenavidia???to bude asi koli tomu...keby kazdy napise z klatovej co si o tebe mysli bola by si prekvapena co aj tvoje ,,podla teba kamaratky tvoje´´ co na teba hovoria...uvedomit sa tu okrem teba nikto nemusi!!!
a ako mozes ty volaco hovorit ze ja neviem co je laska a ejko duplom???neprezila si tolko toho co on!!!tak drz hubu!!! a neviem co tu uz aj do mna hovoris ked ja viem co je to laska...ty si ju este nikdy nezazila tak ako mozes vediet co to je???!!!???!!! nikto z knv ta nechce?! to si sa uz priznala ze si s teba srandu vsetci robia???tak to vedia vsetci...akurat sa kazdemu tak vtieras a pritom a vsetci ohovaraju jaka si prijebana....
Dajte mi obidve pokoj a nestarajte sa do mna,to je moja vec s kym ja som a kto ma ma rad a kto nie...vy ste asi robili v dedine prieskum,ked viete,ze kolko obyvatelov ma neznasa..!!!!
ajkalifeislove-a teba sa este nieco opytam...dnes sme sa natom bavili poriadne,ze ci si sa este nespravila pri tej tvojej chôdzi,pretoze ked chodis,tak si suchas obidve nohy o seba,tak neviem ci to neni orgazmus pri chôdzi,hehe
xtinka-vies co??mne je Maros uz uplne ukradnuty,nech si robi co chce...Premna nech aj place,nech sa aj zastreli aj neviem co,mne je to jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nech premna zamna aj z mosta skoci kvôli tebe!!!A o tej BA,co vas je potom preco som tam isla,je to moja vec a nestarajte sa do toho...A s tou mojou skolou si sa uplne sekla,pretoze ja tam nebudem ani predavacka,ani casnicka,ale nieco uplne ine,ved som zvedava,ze kde to ty dotiahnes,len aby si mala nakoniec pracu!!!!!
A moju mamu si radsej do huby neber,lebo zle dopadnes a to ti zarucim!!!!!!!!!Tebe nech nezaujima co moja mama robi,pretoze ta tvoja robi to iste a este aj v akom pajzli,ved to neni ani bar,ani krcma....preboha!!!Zachvilku vam to aj tak zavru!!!Si myslis,ze ked mate henten pajzel,tak mate neviem co??haha,to ste na velkom omyle moje mile!!!!!
a mne ste vy dve uplne ukradnute,myslite si o mne co chcete,ja mam na vas svoj nazor!!!a aj ludia,nech si myslia co chceju....len nech maju vas dve vsetcia radi,to je najdôlezitejsie!!!!
Fischbone- naco si sa sem dojebala aby si tu mohla kazdemu kto ta pozna liezt na nervy ze?? a nejeb sa do kiki a do marosa a do aji a ericha ked ty uplne nevis co je laska, ty akurat mozes vedet co je to byt kurva
nelubi ta...ma ta rad ale presviedca ta ze ta ma lubi...to je klasika...toto chalani robia...su to len kecy ak ta naozaj lubi tak s tymi kartami by prestal ked mu povies...ale ak neskonci znamena to ze ta nelubi ale to nemusi znamenat rozchod...ale tak neviem co ti na tych kartach tak vadi a byt kazdy den s frajerkou zas tiez neni bohvieco...bud rada ze nepije alebo horsie a ze su to len karty..a co hrava?farara?
78.ano urobim sa a este aj kolko krat za sebou,...predstav si ze ja si nohy o seba nesucham akurat ak mam siroke rifle a to iba spodkom gati vies ty pica??? noaco ked mam take nohy ake mam ale aspon ich nemam do X ako ty
FISCHBONE...a ked sa tebe tak pacia moje nohy ty mas velmi krasne uci take velke a tak dalekko od hlavy...ja sa tez mozem na tebe ujebavat koli tomu a ujebavam sa??mam to tak v pici ako celu teba!!! a mam zopar takych peknych foto ...sice starych ale neva..pozri foto napr z janovej zo skolky alebo z druziny-ta je dobra!!!
ved jasne ked bar je pri vas tak je uz zle ze??si uvedom de robi tvoja mamka...od kedy mame bar hned sa v janovej nove veci zmenili co je u nas je aj tam...mna tak tvoja mamicka zaujima...jaj...a ty co trepes zas ze mi mame pajzel???sa pojeb premna mysli si co chces kazdy ma iny nazor,..a co teba aj pustia v bratislave do nejakej krcmy???alebo ti rovno povedia ze decka vstup zakazany?!hm??
83...do dalsich sa pleties???ty chces uz vazne prist aj o tu protezu ze?!marek je super chalan a zato ze si od neho o rok a pol starsia tak uz hovoris jak keby ma 8 rokov umyt cikulku a ist spat nie???jaj ty si jaka prijebana ty sa chod vyspat a spi aspon 23hodin denne nech je pokoj.kurva..
90.asi tak a ona je krpata jak romana hadam aj mensia a o sprostosti sa u nej hovorit ani neda u nej je to vrchol jebnutosti...a ked tak picuje ze nevieme co je laska ci o com toci no tak zapot verona ze co je to???!! nech sa mame na com ujebavyt ete viac!?!?!
85. uz prestal hravat ..hrava ale o vela ovela menej ako predtym...to mal asi kriticke obdobie...je vsetko v poho,,... a nie hravaju ok alebo poker ale teraz uz iba oko..
no tak radsej budem mat tie nohy do X ako si ich suchat o seba a chodit ako najväcsia modelka...premna si obycajna tlsta pica,ktora sa prihlasi do miss ci kde si to bola a mysli si,ze vyhra s tou jej celulitidou aj napredlakti...
keram-no a ty si ucite neni odomna ani mudrejsi a myslim si,ze ani vyssi,lebo tu nejde o to kto je vyssi,ale kto je mudrejsi no a ty urcite odomna nie si...
97.ty si uz ozaj prijebana???dobre mozno som tlsta ale neni som jebnuta a nechodim jak modelka predstav si a neni som narozdiel od teba namyslena kurvy prijebana ktora si namysla neviem co osebe.si spatna jak noc uvedom sa bez makeupu by sa ta normalny clovek aj zlakol ty pica a o mne aspon nehovoria ze som jebnuta vies ja sa s kazdym viem normalne porozpravat nikoho (samozrejme okrem teba) neurazam a nenamyslam si len koli tomu ze chodim do bratislavy do skoly ja tam nastastie nejdem lebo keby ta tam uvidim rozjebem ti picu ty chudina!!!
99.predsatv si ze ludia tam chodia stale a o tych stenach ak si si nevsimla jedna stena tam bola navlhnuta od kedy sme otovrili?! vadi to neikomu?!ani nevies koli comu je to tam a neboj sa raz ti to spomeiem co si my hovorila a budes to lutovat ty pica a uz sem nepis leo ked ta stretnem tak ti ais hubu rozbijem ty skurvena pica!
100.marek jak jej mam vysvetlit nech si da redbul a odleti na cely zivot dakde do antarktidy?! kazdy ju nenavidi ale ona to nevie pochopit...nehajme ju v tom ze je nadherna a ze ju vsetci miluju ved decko sa raz hadam uvedomi ale to ju budu mat vsetci uz vies kde...ja ju tam mam uz davno-...
ajkalifeislove-ja si budem pisat kde budem chciet....moja zlata a mala by si sa viac ucit tu fyziku,leebo ti zevraj vychadza trojka,tak mi radsej nevypisuj a uc sa!!!!
nemysli si ze mam zovsetkeho take znamky predstav si ze fyzxku mam vies de a ja to ete vytiahnem na 2 bo mam nerozhodne vies ?! tak sa staci raz naucit a je to...
119. ked das ty dam aj ja a ty si do mna zacala prva picovat a zato ze si o 2roky starsia tu nemachri zato ze ty si pojebana xxx krat tak sa nerob dospelou
ak si myslis ze 2,4 je cela trojka tak si to mysli premna zamna mysli si aj ze prepadnem ja som sa s ucietlkou o tom rozpravala tak drz hubu a co ty sem uz nepis a nebude to inikto odpisovat...ved je to moje forum
ked si to myslis...mysli si co chces mna to netrapi a prestan uz konecne vypisovat nikoho nezaujimaju tvoje uderene vety tak si ich chod doma mame hovorit a nie mne tu !!!
138.predstav si ze hubu mi nikto nerozbil a ani nerozbije ak si myslis ze by si mi ju rozbila ty alebo tvoja matka haha akurat sa zasmejem este by ste si nahodou prsty polamaly...a by si bola inak prekvapena keby mi tak vrazis a ja by som ti spak ruky dve vratila a premna nech aj tvoja mama ide za mojou...a nech sa ma aj tvoja mama dotkne...mne je jedno ja ta mam v pici...a uz sa opakujes ZASA...a sorry nemas pravdu ze si trappnejsia jak my dvaja..
ajkalifislove-neviem kto sa tu stale opakuje!!!ci ja alebo ty s tvojou trapnou sestrou!!!A co by sa ta moja mama chytala,my ta mame tak daleko v pici...a moja mama uz dupolovane!!!!!
ty vymrdana pica zati ze som nenapisala jedno vyjebane pismenko alebo marek prehodil dve pismenka neznamena ze neviem pravopis ty sa tam chod ucit do BA nech je od teba uz konecne pokoj!!!
ajkalifeislove-mas tam ,ze preco su chlapci taky urazlivy??To ma byt preco su chlapci taki urazlivi???to je mnozne cislo,ak vies o com sa bavime.....moja,teba treba dat asi do tretej triedy,kde sa to ucia...truba jebnuta
vies co pojeb sa ty kurva jebnuta co sa stale staras domna si uz fakticky vyjebana???,a co ked nevie co je to desatprstova hmatova metoda..ty nevies co je to trojity uder?! ale ty by si ho asi rada chcela?!
xtinka jeb na nu na taku trubku jaj zas bude tyzden uz robi jej matka vies tak do janovej nepojdem ani lebo ona je jaaaj...vzdy ked ju zbadam vidim v jej ociach malu eronu tak normalne nemozem
xtinka-a tebe dam jednu radu moja,ty sa nauc robit pivo prosim ta!!!!!!!!!Lebo to vase pivo nestoji zanic,je to ako stacka,ziadna pena tam nie je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ved ked mas taku vynikajucu skolu akou je gympel,tak by si mala vediet aj pivo capovat,ved ty vies vsetko,ty si toho v zivote vela dokazala,ty si origalna,ale akurat tak pica!!!!!!!!!!hhahahaha ja z vas nemôzem,ake ste trapne,vy mi nesiahate obidve ani po clenky!!!
xtinka-no ty urcite,ved vidim ak ked si môj dedko donesie domov pivo,ake to je....v krcme este ked je je tam trosku peny a prejde pol minuty a uz tam pena neni..jaj,zavrite ten bordel......a chod sa naucit robit pivo,ty trubka!!!
fischbone ty vyjebana kurva ak si myslis ze si sa sem votrela len aby si mola picovat tak si myslis zle...a ak si myslis ze nevieme robit pivo tak drz radsej picu napriklad u nas na kofole je aj daka pena a tvoja mamicka ani picu navrchu su 3bublinky..a keby si myslis ze tvvoj dedo k nam naco chodi len aby pil pivo co mu nechuti?to by asi k u nam ani nechodil ty mala vyjebana pica a neboj sa blizi sa leto uz sa tesim ked ta zbadam na prvej discoteke kde budes vopchata ty mala skurvena pica...a ze mi ti nesiahame ani poclenky?jedine s tou spatnostou v ksichte a namyslenostou a prijebanostou a ze si infantilna ani nehovorim ale pochybujem ze ty aj vies co to znamena ty humusoidna kurvy vymrdana tam si chod za kamaratkymi a prestan sme uz pisat lebo uz mam na teba take nervy ze ked ta zbadam tak...
ajkalifeislove-a co si myslis,ze ma na akej zabave zbadas??hm??tak to urcite nieee!!!Pretoze ja sa budem chodim inam zabavat a nie v tej prijebanej dedine,kde nic ani neni a ani nebude!!!To a radim ti,zavrite si ten pajzel co mate pri nas,lebo dlhooo to trvat nebude a aj tak vam to zavru...ved ked tam piatok a v sobotu pride niekto,tak tam vidi,len same 14-ky,15-ky ozrate ako svine...a ak si este nepocula,tak to neni Orim bar,ako ste si to vy nazvali,ale kurvinec,takze novy nazov vam vznikol a hento môzete dat stadial dole,ze Orimbar,haha ja z vas nemôzem,vy ste take vytrete,ze ma to az v riti picha...haha
a naco tam potom behas do krcmy na kofolu,ked ju moja mama nevie robit,hmm??Nemusis tam chodit a urcite tam uz len teba vyvolavaju,neviem kto... haha..a s tym vyhrazanim si daj pozor,lebo ty zleee dopadnes a to ti vazne hovorim,len sa ma raz dotknes ty alebo niekto z tvojej rodiny a vy zbadate!!!
vies co ja ta mozem ja tam do janovej chodim len ked robi danka lebo ona je normalna a ked tam robi tvoja mama tam som maximalne 2x do tyzdna!!! a neviem do chodi ozraty poculasom jak si bola na novy rok ci kedy na klizi na srot,...a hovoril mi to david predstav si lebo aj on tam bol...a neviem kto sa zacal vyhrazat a chod uz dakde
ajkalifeislove-to je iba moja vec kedy a kde som ja opita a nie tvoja,urcite sa neopijam jak ty a tvoja sestra...este aj kvôli chalanovi...haha,to je pod moju urove,vies???a David,no ten ma co najmenej hovorit!!!
mna to tak zauujima jak sa ty opijas a predstav si uze som sa neopila ani raz koli chalanovi tak nemas co domna vyrivat a ty sa co staras zas menis temu na alkohol???ty si fakticky jebnuta
ajkalifeislove-ty si s tym zacala,ze som bola opita na Klizi,tak co to teba vôbec trapi kedy som ja napita a kedy nie!!!Som ti uz xkrát povedala,ze sa mas starat o seba a o to co mas doma a nie o mna!!!
hahaha hhh ale sak co uz a mozno jej mamka hovorila lebo zistila ze zacala pisat ona a ona prva vyryvat ale sak konecne je pokoj...dnes som bola v NR a mam vela noovych veci minula som vsetky love
@ajkalifeislove : v kazdom pripade by som sa uistil ako je to naozaj predtym ako by som to nejak radikalnejsie riesil. mozno je to len chyba komunikacie a mozno je fakt keket ktory potrebuje gemblit.. /btw, mas 15.. chcel by som viediet co je to za chalana, ktory hrava kazdy den karty /
Ludia potrebuje mporradit..mam pratelku chdim snou uz 9 msiacov(ja mam 16 a ona17)...je to moja spoluzaicka ale doteraz sme o sebe nic nevedeli...tak sme sa nejak zoznamili a dali do kopy..mame sa radi..len ona ma v poslenom case blbe naldy na mna...chcela sa so mnou rozist,potom mi povie ze ma nelubi,potom mi na to povei ze prepac mi to..a o tyden mi povie ze NIE SI ISTA CI CHCE BYt SOMNU...ja ju mam naozaj rad a poratdemi co to zmamena bo mi k tomu nchce nic povedta...a ece ma dobrehos skamorat(spoluzaka)chodi smim von a boli sme ja so spoluzakmi vonku a ona sa bavila 2 hodiny len s nim..tak mi prosoim poradte co mam robit..a povie mi ze mam ma velmi rada a ja ju lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
199 komentov
ak je človek zalubeny a lubi tak to 1,bije do oči 2,robi ine veci jako ked je v "normalnom živote"
ale ak ma svoje "ritualy" a popri tom teba tak je to už len to posledne stadium,,
vskratke,mate sa radi, ale laska??
myslim že ne
Ste spolu skoro kazdy den spolu niekde vonku.
A tebe vadi, ze sa stretava aj s kamaratmi??? Ved ma aj svoj zivot, zaluby a nemoze byt s tebou 24/7...
Sama vidis,ze si prenho druhorada,tot nie je normalny vztah... chlapec ma ine zalubym,ktorych sa nechce vzdat a teba ma len,ako ,,privesok,, .
na tvojom mieste by som to uzavrel... mozno bude boliet,ale je to lepsie ako robit zo seba ,,blbu,, ..stale mu vyolavat a chciet sa stretnut.
Ked nechce,mozes sa poskladat aj do krabice od topanok a s nim to nepohne.
nie nelubi ta. Rozchod to isti.
A tebe este asi vazne nikto nerozbil tu hubu!!!ty pica tlsta!!!!
Ved ked mas taku vynikajucu skolu akou je gympel,tak by si mala vediet aj pivo capovat,ved ty vies vsetko,ty si toho v zivote vela dokazala,ty si origalna,ale akurat tak pica!!!!!!!!!!hhahahaha ja z vas nemôzem,ake ste trapne,vy mi nesiahate obidve ani po clenky!!!
a ejo ta lubi,sak uz wis aj sama