nechapem to! ale zaroven ano... je to hrozne lebo clovek si zacne uvedomovat ze endorfiny prchaju a uz to nieje take ake to byvalo... ale vztah sa zalozil prave na tom, ako zacinal preco to tak teda je? ja si na to osobne neviem zvyknut z dovodu toho, ze
to ano... ale ked sa mu aj vysvetluje, ze to jednoducho vadi, chvilu je taky, potom zase nie... problem je v tom, ze je to chlap... a ja chapem, ze su taky... niektory nie, iny ano... a ja mam prave toho co taky je. no aj z chybami je to niekto koho mam rada, no to cloveku niekedy nestaci. moze sa povedat lubim ta, mozno castejsie ako iny clovek zaziva, ale niekedy su potrebne aj objatia. slovami vela vyriesis, ale tymi to nekonci.
aj po piatich mesiacoch aj po roku , po roku a pol...to su take intervaly ked si clovek povie ze uz sme spolu dlho..najskor to skripe z jeho strany potom bude s tvojej a nakoniec sa zhodnete na viacerych kompromisoch a zacnete sa doplnat a uzivat si vztah naplno alebo sa rozidete ...kto vie preco je to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty