@lilluska228 ja ani tak nehovorim o vyzore ako o hereckom vykone..videla som dva filmy s nou a vsade sa vzdy tvarila rovnako..proste emocie nic vzdy polootvorena huba a to je vsetko
@sheily aha tak =D tak to tiež =D celý Twilight bol otrasný čo sa hereckých výkonov týka... Teda ja som s ňou videla iba ten film... aký je nejaký iný? Aby som vedela zhodnotiť =P
Booože , vy ste ale naivný a dôverčivý ludia... Teda , nevravím že by nebolo dobre keby sa to naozaj stalo ( aspoň by bol pokoj ) ale predsa , ked nad tým LOGICKY uvažujete ... nemyslíte si že keby to bolo naozaj tak , tak s toho media urobia velký boom jak zviknú? A urobili? Neurobili lebo tá obluda či jak to nazvat ešte stále existujeee ... ludiaaa že v čom je problem? xD
Od nehohej,od teba, @diduska125 však nie,viem si predstaviť do akej depky by si sa dostala,keby bola pravda že henten oný zomrel...
Ale že by to bolo mne nejako ľúto..Nemyslím si..ved ľudia sa rodia a zomierajú..Ja sa budem kôli nem trápiť len vtedy,ak to bude niekto koho veľmi ľúbim (aj on mňa-prinajmenšom ma POZNÁ-nie ako on)alebo pri podobných situáciách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
čo moja? čo myslíš?
teda ak je to pravda
a včera zomrela Madonna,viete?
segra: "a je?"
ja: "Nie"
segra: "Boha!"
@41 @35 =D
Od nehohej,od teba, @diduska125 však nie,viem si predstaviť do akej depky by si sa dostala,keby bola pravda že henten oný zomrel...
Ale že by to bolo mne nejako ľúto..Nemyslím si..ved ľudia sa rodia a zomierajú..Ja sa budem kôli nem trápiť len vtedy,ak to bude niekto koho veľmi ľúbim (aj on mňa-prinajmenšom ma POZNÁ-nie ako on)alebo pri podobných situáciách.
Ale už idem mlčať lebo ma Dia roztrhá v zuboch.,.