Takže, dnes nám v škole oznámili, že budeme robiť ročníkový projekt a točiť vlastný film. Veľmi sa na to, aj so spolužiačkami tešíme a hneď nás napadlo niekoľko nápadov (napríklad o zložitej a hlavne vtipnej a zamotanej kriminálke atď) Film by mal výjsť m
Napríklad by ste mohli vytvoriť film o mladom gymnazistovi z Prievidze predbežne nazvaného Tamáš, ktorý sa rozhodne vytvoriť portál pre študentov Vtákz, ktorý má však jednu chybu. Viac nefunguje ako funguje, ba čo viac užívateľov ohrozujú zločinecké skupiny. Z nich sú najobávanejšie sklan Dr. Adminského a stredoeurópsky syndikát zla nazvaný jednoducho RR. Nie Rýchla rota, ale Reklamy & Rolety a užívatelia na to stále nadávajú. No a na tom portály sa zvádza boj, že kto z koho.
Mohli by ste tam dať viac hudby, napríklad nejakej modernej a nejaké zábery zo života mládeže, život na intráku na ulici a pod.
alebo to má mať dej? boli také krátke videá o facebooku, že aká je naozaj realita, že v človek môže mať xxx priateľov na fb ale realita je iná a nemusí mať ani jedného a pod. určite ste to videli..
mohol by to byť dopad internetu, mobilov a podobných vecí na mládež...čo robila mládež predtým a čo robí teraz keď má už internet takmer každý..napríklad...
Len par rad by som si dovolil dat co sa mi s praxe stalo.. pri kratkych filmoch zabudni na nieco zlozite lebo zistis ze potom to nemusi dopadnut tak ako si to spravila a je takze vyrozpravat zlozity pribech v tych par minutach, 10 minut je prilis vela na kratky film to vsetkych unudi idealne tak do 5 minut, daj si vela prace s prirpavou pekne si vsetko rozaberuj ze co ako a tak potom pri natacani to usetri strasne vela casu, idealne by mal pribech byt nieco take ze nieco je nieco sa stane a nejak to skonci toto je taka idealna forma na kratky film noo, hlavne nic zlozite
tak spravte nejakú paródiu, alebo natočte niečo s pointou... napríklad my sme natáčali ale to bolo len tak, v podstate sú to ako "nepodarené zábery" a dobre sa na tom všetci nasmiali, tak neviem no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
...tebe to dáva zmysel?
(ale na ma/mi som proste háklivá! )
Ja mam uz dva take na konte (zatial) ...
alebo to má mať dej? boli také krátke videá o facebooku, že aká je naozaj realita, že v človek môže mať xxx priateľov na fb ale realita je iná a nemusí mať ani jedného a pod. určite ste to videli..
mohol by to byť dopad internetu, mobilov a podobných vecí na mládež...čo robila mládež predtým a čo robí teraz keď má už internet takmer každý..napríklad...
vám čo napadlo?