Potrebovala by som poradiť. V škole máme niečo ako "postupovky" alebo ako to nazvať, no a dostali sme za úlohu natočiť video. Problém je, že ma nekopla múza, tak či nemáte niekto nejaký nápad ?? stači niečo jednoduché, niečo čo stihnem do pondelka, čo
Sprav také že sa budeš fotiť na rôznych miestach v tom isto oblečení a v tej istej póze a potom to už len poskladáš za seba a máš. Alebo môžeš natočiť vtipnú scénku s kamarátmi.
Natoč prírodu , alebo pohyb niakeho zvieraťa v nej napr.: motýľa , to je veľmi pekné my sme niečo podobné mali , ale fotiť , alebo západ slnka (ak u vás neprší) alebo ešte ma napadli malé deti pri hre
hmm tak prerob nejaku rozpravku ak mas s kym, alebo sa inspiruj na youtube
my sme mali volnu ruku raz s projektom na seminar z filozofie, tak sme prerobili snehulienku a sedem trpaslikov na snehulienku a sedem filozofov a natocili na video...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
lebo nám aspoň dali, že čoho sa to má týkať
@marjy77 wau to by ma nenapadlo, s tým fotením na rôznych miestach ďakujem
@yoshtixiang nedali, je to čisto voľná téma.. preto je asi divné, že ma nič nenapadlo, ale čo už
my sme mali volnu ruku raz s projektom na seminar z filozofie, tak sme prerobili snehulienku a sedem trpaslikov na snehulienku a sedem filozofov a natocili na video...