Akože z hľadiska povahy/správania?
Pretože prvá vec ktorá ma dokáže odradiť je vzhľad. Samozrejme nebudem s niekym, kto ma nepriťahuje.
Ale ak je to otázka ohľadom povahových vlastností, tak impulzívnosť... keď vidím že sa rozruší aj nad maličkosťami.
A neistota, alebo také nízke sebavedomie, keď je dotyčná osoba celý čas ticho a bojí sa niečo povedať, aby náhodou nezadelila blbosť.
Kedze to je na prvy pohlad tak urcite vyzor ( nezmachlena, pekne crty tvare, usmev, vlasy, celkovy dojem) a samozrejme ma najviac odradzaju cigarety a alkohol
namyslenost, neuvedomelost/nesucit s niektorymi aspektami zivota (ci uz zivota, alebo toho ze sa tebe nieco dojebalo)
A zas ak by si pivo nedala, lebo alkoholizmus, ale nejaky bio dzus mangovy, tak tiez viem, ze by som si s takou osobou nerozumel. Pre niekoho je ale alkoholizmus dat si dva piva po nocnej na spanok, ako ja teraz...
Neviem, namyslenost urcite a nic ine mi nenapada Niekto, kto by si myslel, ze ma na mna 100% narok a nikam by ma nepustal a nedovolil by sa mi stretavat s inymi ludmi...
teraz nvm čo napísať, bo zdalo sa mi, že myslíš, aby sme napísali nejaké 2 veci ohľadom výzoru, ktoré nás odpudia...ale keď tu ľudia skôr píšu povahové vlastnosti, ktoré ich odpudzujú ..tak teraz neviem čo z toho vlastne...?
Keď si stále sťažuje mi vadí, hoci sám to dosť často robím. A nejaká fyzická vlastnosť. Ja veľmi nepremýšľam nad negatívnymi vlastnosťami ľudí, ktorí ma nezaujímajú. Ja mám "vzťah" so všelijakými ľuďmi a neviem si predstaviť, akú najväčšiu hlúposť by musela robiť, aby vytočila. Ale spomenul som sťažovanie si. Neskutočne mi vadí negativizmus a vkuse hľadanie chýb na druhých.
@lefferia lebo je to najväčši hnus aký si žena moze obut,vyzerá v tom jak kačka ...videl som vela pekných žien a pozrel som ze ma baleriny a fuj,uplne antisexi
@lefferia tak ja nehovorím za všetkých mužov ale väčšina čo poznám má rovnaký názor...aj moja priateľka je vysoká (177) takže nosí proste tenisky, dajú sa nájsť super a sú pohodlnejšie aj zdravšie pre nohu jak baleriny
naposledy ma takto chalan hneď od začiatku odradil tým, že mal už dákych 22 a skončil so strednou pred tým než vôbec zmaturoval, lebo ho to nebavilo a to bolo akože ok, si myslel o sebe akú strašne super vec spravil, strašne odsudzoval tento systém chodenia do školy a hodnotenia inteligencie podľa toho..ale pritom mi neprišiel nejaký vysoko extra inteligentný, nechodí ani do práce, nijak si nezarábal, je živený rodičmi už dáky ten rok, nič nerobí proste. a stále len hovoril o tom ako on raz niečo týmto ľudstvu dokáže alebo dačo v tom zmysle mohol byť pekný ako chce
takže neinteligentnosť, povýšeneckosť, namyslenosť
@just_tabby ako ide nizke sebavedomie a nizka inteligencia ruka v ruke? praveze absolutne...vacsinou totalne tupela maju megasebavedomie a naopak, ludia co by mohli mat obrovske sebavedomie lebo su mudri, maju prehlad a dobre vyzeraju, sa podcenuju.
hlas (ako znie, ako ho dotyčná používa, čiže intonácia, hlasitosť a podobne. ak sú príliš ostré a agresívne tak skončila)
pohyby (VŠETKY, čiže pod to patrí chôdza, mimika, gestikulácia, manipulovanie s predmetmi, atď atď. proste štýl akým sa hýbe. zasa, ak sú príliš hrúbé/ostré/agresívne, tak skončila)
lebo zaprvé toto sú dve veci ktoré najviac vytvárajú atmosféru človeka, čiže ten pocit čo vám spôsobuje jeho prítomnosť, a zadruhé podľa mňa aj veci ktoré najviac prezrádzajú o ladení a "tonuse" jeho duše/osoby/bytosti.
Na vzhľade hlavne to, že je odo mňa nižší o viac ako pár centimetrov Ja som dosť vysoká a aj keď sa to nezdá, ale dosť mi vadí skloniť sa k chalanovi, keď mu chcem dať pusu. Tým samozrejme nemyslím úplne o 90 stupňov ale len také naklonenie trochu. A ohľadom vlastností je naozaj ťažké vybrať len dve. Ale tak prekáža mi, keď nemá doriešené veci z minulých vzťahov a odráža sa to na našom a potom neúprimnosť. To ma vždy vie sklamať, keď z chalana vypadne niečo, čo mi mal povedať už dávno.
keď niekoho uvidím? no neviem ľudia tu, zdá sa vidia charakterové črty ľudí už len od oka.
na pohľad : fyzická zanedbanosť( špina za nechtami, nechutne ohryzené nechty, zápach, mastná gebuľa, žlté hnilé zuby, etc ) a vyslovený nevkus v odievaní.
po dlhšom spoznaní : buranstvo ( odpľúvanie si, priveľa vulgarizmov, charakterový primitív ) a bezcharakternosť/klamárskakrysa/neúprimnosť/zavádzanie ( ide to bohužiaľ ruka v ruke )
@kittyboo Samozrejme, suhlasim, ze v mnohych pripadoch maju vysoke sebavedomie ludia, ktori k tomu nemaju (okrem svojho ega) ziaden relevantny dovod, toboz nie podmieneny vyskou ich IQ..Avsak, pre mna je inteligentny clovek ten, ktory ma svoje sebavedomie v korelacii so svojou inteligenciou, pretoze inteligentny clovek buduje svoj intelekt priamoumerne so svojou povahou, charakterom, vyzorom a tieto vlastnosti sa odzrkadlia aj na vyske jeho sebavedomia..Takto som to myslela
No mňa vedia totálne odradiť úplne dlhé vlasy a dlhá brada a ešte tie oceľové topánky jaké nosia metalisti...
(no práve som odpísala všetkých metalistov, chudáci :/ )
Tak aby to nebolo také, že ma odrádzajú iba hentakí, tak ma ešte vie odradiť toto: » sizeer.sk/nike-air-huarac... » www.footshop.sk/sk/panske-boty/...
a urcite si teraz budete mysliet ze som povrchna, ale tak ja to beriem tak ze co ma odradi na prvy pohlad, napr. len na ulici ked ide niekto oproti... a nie po rozhovore
@mayben podľa mňa si to dobre pochopila ja to tiež tak chápem
ale seriozne, nevydrzala by som s nikym, co si zaklada na chodeni do kostola, modleni, spovedani, "krestanskych hodnotach", keby sme museli vztah podriadovat nejakemu nabozenstvu
@kittyboo@79 veď predsa každý rozumný človek, žije podľa niečoho, podľa nejakých hodnôt, ideálov... nerozumný žije podľa niečo zlého, čo mu škodí, neprináša mu vnútorný pokoj a vnútornú radosť, nádej...
"keby sme museli vztah podriadovat nejakemu nabozenstvu"
- neviem čo si pod tým predstavuješ (inak náboženstvo je ľudský súhrn obradov, ktorými človek oslavuje, ďakuje a spoznáva Boha), ale zdá sa mi, že niečo ako že raz príde deň kedy si budeš musieť pripásať na seba výbušninu a odpáliť sa.
Zdá sa ti, že ak človek nechá Boha, aby formoval jeho charakter, meniť život k lepšiemu, formoval jeho svedomie, a aby človek potom mohol počúvať toto "očistené" svedomie, je niečo zlé?
Zdá sa ti, že kresťanské hodnoty, ktorých základom je trvalá bezpodmienečná láska a ako ideál a sila, ktorá ozaj dokáže meniť život človeka k lepšiemu (alebo sa máme cítiť dobrý, dokonalý?), je Božia láska, sú nebezpečné pre človeka, spoločnosť?
Či si len nevieš predstaviť ako by si dokázala takto žiť? Či ako to máš? Naráža to na tvoje predstavy o živote a nezlučuje sa s nimi? Prečo? Môžeš si život naplánovať podľa seba a tak zároveň žiť vo vnútornom pokoji a radosti bez obáv?
Viera Bohu je darom, o ktorý možno prosiť...
Neznášam obmedzených ľudí... Ktorí nie sú otvorení novým veciam a často súdia, aj keď o danej veci nevedia nič, resp. ju nikdy nevyskúšali... A druhá, asi prehnaný krestaň..
Takuto poziadavku na frajera mam asi len ja, ale ked vidim ako sam seba foti a nasledne fotky zverejnuje na socialnych sietach (okrem ludi, ktorych povolanie vyzaduje takuto sebaprezentaciu samozrejme). A este, ked je nizky, nemozem si pomoct, ale ani jedno z toho nedokazem prekusnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Xenofobia a bezcitnost voci zvieratam
Pretože prvá vec ktorá ma dokáže odradiť je vzhľad. Samozrejme nebudem s niekym, kto ma nepriťahuje.
Ale ak je to otázka ohľadom povahových vlastností, tak impulzívnosť... keď vidím že sa rozruší aj nad maličkosťami.
A neistota, alebo také nízke sebavedomie, keď je dotyčná osoba celý čas ticho a bojí sa niečo povedať, aby náhodou nezadelila blbosť.
A zas ak by si pivo nedala, lebo alkoholizmus, ale nejaky bio dzus mangovy, tak tiez viem, ze by som si s takou osobou nerozumel. Pre niekoho je ale alkoholizmus dat si dva piva po nocnej na spanok, ako ja teraz...
keby jedáva moje šušne z nosa
(hm, moje požiadavky sa od puberty nezmenili)
* je
takže neinteligentnosť, povýšeneckosť, namyslenosť
pohyby (VŠETKY, čiže pod to patrí chôdza, mimika, gestikulácia, manipulovanie s predmetmi, atď atď. proste štýl akým sa hýbe. zasa, ak sú príliš hrúbé/ostré/agresívne, tak skončila)
lebo zaprvé toto sú dve veci ktoré najviac vytvárajú atmosféru človeka, čiže ten pocit čo vám spôsobuje jeho prítomnosť, a zadruhé podľa mňa aj veci ktoré najviac prezrádzajú o ladení a "tonuse" jeho duše/osoby/bytosti.
na pohľad : fyzická zanedbanosť( špina za nechtami, nechutne ohryzené nechty, zápach, mastná gebuľa, žlté hnilé zuby, etc ) a vyslovený nevkus v odievaní.
po dlhšom spoznaní : buranstvo ( odpľúvanie si, priveľa vulgarizmov, charakterový primitív ) a bezcharakternosť/klamárskakrysa/neúprimnosť/zavádzanie ( ide to bohužiaľ ruka v ruke )
a z fyzického hľadiska (nechcem vyznieť ako rasista ale asi vyzniem ) by nemal byť tmavej pokožky, obezita, prílišná chlpatosť
(no práve som odpísala všetkých metalistov, chudáci :/ )
Tak aby to nebolo také, že ma odrádzajú iba hentakí, tak ma ešte vie odradiť toto:
» sizeer.sk/nike-air-huarac...
» www.footshop.sk/sk/panske-boty/...
a urcite si teraz budete mysliet ze som povrchna, ale tak ja to beriem tak ze co ma odradi na prvy pohlad, napr. len na ulici ked ide niekto oproti... a nie po rozhovore
@mayben podľa mňa si to dobre pochopila ja to tiež tak chápem
A teba?
"keby sme museli vztah podriadovat nejakemu nabozenstvu"
- neviem čo si pod tým predstavuješ (inak náboženstvo je ľudský súhrn obradov, ktorými človek oslavuje, ďakuje a spoznáva Boha), ale zdá sa mi, že niečo ako že raz príde deň kedy si budeš musieť pripásať na seba výbušninu a odpáliť sa.
Zdá sa ti, že ak človek nechá Boha, aby formoval jeho charakter, meniť život k lepšiemu, formoval jeho svedomie, a aby človek potom mohol počúvať toto "očistené" svedomie, je niečo zlé?
Zdá sa ti, že kresťanské hodnoty, ktorých základom je trvalá bezpodmienečná láska a ako ideál a sila, ktorá ozaj dokáže meniť život človeka k lepšiemu (alebo sa máme cítiť dobrý, dokonalý?), je Božia láska, sú nebezpečné pre človeka, spoločnosť?
Či si len nevieš predstaviť ako by si dokázala takto žiť? Či ako to máš? Naráža to na tvoje predstavy o živote a nezlučuje sa s nimi? Prečo? Môžeš si život naplánovať podľa seba a tak zároveň žiť vo vnútornom pokoji a radosti bez obáv?
Viera Bohu je darom, o ktorý možno prosiť...