Minule som pozeral na Viasate program o najväčších gangstroch v histórii. Celkovo najväčším zo všetkých bol asi Pablo Escobar(neviem či to dobre píšem) Bol medzi 20timi najbohatšími ľuďmi sveta. Dal si postaviť vlastný štadión. Postavil mnoho škôl a nemocníc...to nie preto lebo bol dobrý, ale preto aby si získaval ľudí na svoju stranu. A teraz jeho spôsob zarábania peňazí: V Kolumbii má 1Kg 90%ného kokaínu hodnotu 9000USD. Keď sa ten kokaín dostane na územie USA má hodnotu 50 000 USD. Keď sa rozriedi na 30%ný má hodnotu 300 000USD. Toto je tuším najrýchlejší spôsob...z 9 000 urobiť 300 000....len kto to urobí?
Vymysliet skvely pocitacovy program...antivirak alebo tak... Mojho svagra kolega za to dostal £250 000.... a mohol aj viac... keby bol na vlastnej nohe...ale bol zamestnany v jednej firme...takze program patri firme a nie jemu. Nemoze si ho dat ani patentovat ani nic... smola... ale tak zase £250 000... fuck to je kooooopa penazi...
Podla mna je naj zarobok v MLM. Ja robim v MLM. Je to firma, ktora sa zaobera predajom parfemov,ktore su autenticke so znackovymi. ako napr Beckham, mexx, dior, chanel, boss, armani.... je to fantasticka firma, ktora fakt je stedra k tym, ktori sa snazia. Napr. teraz rozdava auta. Jedna sa o firmu FMgroup.Po registracii to funguje podobne ako avon, alebo oriflame az s tym rozdielom, ze v tejto firme, mate ovela vacsiu proviziu. napr. v avone koncite na 30% a tu na nich zacinate a plus mate az 21% z ludi pod sebou o ktorych sa starate. Fakt super biznis... Mozno si vravite, ale vsak znackove parfemy su drahe a kto si ich o domna kupi? zahod tuto starost za hlavu. Nase parfemy stoja 380 sk. cize dovalit si ho moze kazdy a preto sa to lahko predava a ludia vzdy zboznovali a aj budu zboznovat parfemy. Ak mas zaujem o takuto pracu, tak do firmy viem dostat vsetkych ludi, ktory splnia nasledovne kriteria, ktore vyplyvaju zo zmluvy.Cize musis mat minimalne 18 rokov. Byt aspon trosku sikovny. Za rok totiz treba objednat tovar len za 2000sk a to je strasne malo... a to najdolezitejsie, je nadobudnut "starter". ten obsahuje 100 testerov ponukanych parfemov a stvoji 1100 sk. tato investicia sa ti vrati po 10 predanych parfemoch. ja som to mal spat za hodinu. cize ak si sikovny(a) a mal(a) by si zaujem robit takuto pracu, tak sa mi kedykolvek ozvi a ja ti hned odpisem ako to bude mozne. cize moja e-mail adresa je branko882005@atlas.sk , alebo ma najdes aj na pokeci pod nickom branulooo.
Kupte si za dakych 300sk páčidlo vylupte par domov.. vykradnite auta, dilujte drogy, kradnite starým babkám kabelky, mame peniaze z peňaženky a uvidíte ako rýchlo sa dostanete k peniaškom...
ak hladate brigadu chodte do studentskej/ brigadnickej agentury, tam sa da najst, po 15stke aj po 18stke,
po 15tich som v pohode nasiel dokladanie tovaru, za dakych 55 alebo 60SK
a po 18stke som si nasiel paradnu dlhodobu, robim na pokladni v jednom hypermarkete, 70sk na hodinu, robievam si v pohode cez veekendy, siaden stres, klidek, a peniaze sa sypu
to Tipek:myslim ze 30 litrou ti postaci tak na reklamu teraz potrebujes vela aby si mohol spravyt vela,lebo dnes malo kto dokaze spravit s mala vela.Treba najprv veeela pracovat aby bolo s cim zacinat,a potom .... potom je uz len Hawai...
Ak máte webovú stránku ktorá je navštevovaná a cudzí ľudia vam nato kliknu zarobite okolo 50 centov niekedy aj dolar. Neni to podvod ani nič vy si len na svoj web date reklamu prispôsobite farby a tak podobne a máte to hotovo. Vypláca sa to po každých 100 dolaroch!! Viac info na www.zarabajme.tym.sk kto ma záujem je tam kontakt nech sa mi ozve ja mu s tym pomožem !!!!!!!!!!!!!!!!!
Lol. Poctivou rpacou vela nezarobite. Poznam chlana s ktorym som chodil dakedy na brigady, este asi pred rovnym rokom Zacal dealovat drogy, uz je to rok (samozrejme aj tie dvrdsie), a s chudaka co chodil jak vandrak na starom favorite, je darho obleceny kokot jazdiaci na paradnom mercedese. A to ma 20 rokov Tj som zvedavy kolko mu to vydrzi.
No oka ako tak citam tie prispevky, tak mi neda nepridat sa...nie s parfumami, ale s oriflame... kvalitna kozmetika a to, kolko zarobis, je len a len na tebe. Ak je zaujem, ozvite sa mi. Len seriozne, jo?
Ta praca s parfemami, co uvadza Brano, je zaujimava. Ja mam jenu alternativu. Je to predaj sperkov za 25% odmeny a z clenov tvojej firmy mas tiez 25%. Takze velmi slusne. Rozdiel je, ze ziadna vstupna investicia nie je nutna, takze nemozes prerobit. Iba ked chces katalog, co je dobre, ked chces predavat, ten stoji 50 Sk - pohoda. Ide o predaj sperkov z peral za bezkonkurencne ceny. V zlatnictvach su rapidne vyssie a taku ponuku ani nemaju. Takze pozrite blizsie na » www.ocean-elegance.sk/index.php?refer...
A prijem z predaja je realizovany formou zlavy na kupu dalsich vyrobkov To mi pripada to iste, ako keby ste predavacke v Tescu povedali: "Vasa vyplata je 10 000, mozete si teda u nas v obchode nakupit za 50 000, ale zaplatite len 40..."
NO tak s tym McD teda urcite nesuhlasim to je najväčšia blbosť aká môže byť, ísť robiť tam, bola som a stačilo mi narobíš sa jak debil a hovno z toho plat je oničom len čo ťa tam niekto buzerovať bude a u nas to bolo horšie než hlásna trúba na dedine niečo sa stalo a hneď to všetci vedeli ale zase to záveží aj od kolektívu ale teda platovo by som to určite neodporúčala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
S čestnosťou dnes nedojdete nikde....
po 15tich som v pohode nasiel dokladanie tovaru, za dakych 55 alebo 60SK
a po 18stke som si nasiel paradnu dlhodobu, robim na pokladni v jednom hypermarkete, 70sk na hodinu, robievam si v pohode cez veekendy, siaden stres, klidek, a peniaze sa sypu
Tak newjem ci to je paradna praca, ale ked ti to staci..
A prijem z predaja je realizovany formou zlavy na kupu dalsich vyrobkov To mi pripada to iste, ako keby ste predavacke v Tescu povedali: "Vasa vyplata je 10 000, mozete si teda u nas v obchode nakupit za 50 000, ale zaplatite len 40..."
q
q
q
q