ak by mi chýbal, tak áno... nečakala by som, že by to niečo na veci zmenilo, ale proste keď mám potrebu povedať niekomu, že ho mám rada alebo že mi chýba, tak to urobím.
jedného bývalého som mala...ale už je zase terajší....chýbali sme si a nehanbili sme sa to jeden druhému povedať. A ani jeden z nás to neľutuje a nikdy ani neľutoval
podľa toho či ste sa nerozišli v tom, že ťa považoval za overly attached girlfriend.. ak som sa ja rozišla s niekym koho stále ľúbim, tak hej. ale len keby som mala pocit, že je to tak aj z jeho strany, inak by som sa asi nevedela ubrániť pocitu, že sa cítim zase ponížene
Raz dávno som to urobila, ale bola som opitá...ale dokonale som sa poučila, už nič také nehrozí, odvtedy dokážem svoje emócie držať na uzde aj v najväčsej opitosti.
- ak tomu,s ktorým to bolo nejako vážne a už dlhšie si nepíšeme tak nie,síce si pár krát ešte napíšeme no už vidím,že ma má v paži
- a ak tomu,s ktorým to nebolo vážne,áno,pretože to boli aj tak len dvaja s ktorými som najlepšia kamoška teraz a vlastne to "chodenie" sme ani veľmi nenazývali chodením keďže sme boli všade my traja
chýba mi.........................strašne neuveriteľne veľmi.......včera to na mňa zase prišlo.....................ale nenapísala by som mu to... proste nie....verím v to, že raz príde niekto, kto ho nahradí a bude ku mne dobrý.....lepší ako bol on
ano napisala a bola to chyba... treba si udrzat svoju hrdost aj keby neviem ako mi chybal... teraz uz viem comu sa vyvarovat, nikdy nevies ak to neskusis.. ale zas kazdy je iny a mozno ked to tak naozaj citis a mas pocit ze on tiez tak nech, potom budes mat viac skusenosti a neskor budes vediet co robit
hlasoval som za nie ale napísal som jej, že mi chýbala taká aká bola keď sme boli spolu...a ráno som si vravel, že som idiot...triezvy by som to nespravil preto "nie"
robila som to pravidelne zjebaná , ale ľutujem to strašne, strašne, strašne ... a keby len písala, aj vravela ... ale už som sa uvedomila, teraz mi furt vypisuje a ja ignorujem, lebo mi chvalabohu už ide na nervy
Keď sa rozídeme s mojím aktuálnym (čo sa pravdepodobne stane, lebo musíme) tak si to viem predstaviť. Veď ak sa rozídeme tak sa vlastne ani nerozídeme, len sa rozlúčime na dlhú dobu a asi to tak aj ostane . A bude mi neskutočne chýbať!
určite nie..ale záviselo by to od situácie..ak by sa rozišlo dievča somnou kvôli tomu,že som ju podviedol alebo robil jej napriek tak možno by som sa ozval,ale ak by som to ukončil ja s tým,že mi niečo spravila tak určite nie..
už ako som spomenul,všetko by záviselo od situácie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
jej odpisem, dobre cau
- ak tomu,s ktorým to bolo nejako vážne a už dlhšie si nepíšeme tak nie,síce si pár krát ešte napíšeme no už vidím,že ma má v paži
- a ak tomu,s ktorým to nebolo vážne,áno,pretože to boli aj tak len dvaja s ktorými som najlepšia kamoška teraz a vlastne to "chodenie" sme ani veľmi nenazývali chodením keďže sme boli všade my traja
už ako som spomenul,všetko by záviselo od situácie...