Len jednému dievčaťu kamošom aj keď oni mne nezabudnú ta ja naschval zabudnem lebo to su taky kamoši že nesu..
Ale jednej kamarátke (tiež neviem či sa tak dá nazývať) vždy blahoželám aj keď ona mne vždy zablahoželá až na druhý deň so slovami "joj prepač mi to som zabudla všetko najlepšie " a ja len "ok dik"
nepisem vacsinou ludom k narodkam aj ked sa mnohi za to urazaju, ale neviem, ja sama si na to nepotrpim a preto mi to nepride dolezite ani pri ostatnych
nepisem nikomu (teda pred niekolkymi rokmi som este par ludom pisal ale teraz uz nie) , ale to skor oni mne nepisu lebo ja im nepisem ja kor zabudnem alebo naco
ja neviem, ale mne sa to skor zda otravne ked cloveku pride XY sprav: "vsetko najlepsie" ci uz na mobil/fb ci kdekolek.
Samozrejme, nemám 5. Rada poprajem tým, ktorých mám rada bez ohľadu na to, kto prial mne. Niekedy mi boli sympatickí aj vzdialenejší ľudia a na základe toho, že som im aj tak popriala, sa mi vyvinuli niektoré pekné kamarátstva.
Ja som minulý rok nenapísala kamarátke, čo má narodeniny o pár dní skôr ako ja a ona mi na moje napísala (dúfala som, že si nepamätá dátum). Áno, cítila som sa potom trápne.
Negratulujem nikomu lebo si nikoho narodky nepamatám a ani neočakávam,že moje si niekto bude pamatat.A na fb ked mi to vypísalo,že ma niekto narodky tak som mal fpiči,kedze mi to príde úplne trapné gratulovat niekomu a tvárit sa ako ma zaujímajú jeho narodky ked bez fb by som ani netušil,že ich má.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale jednej kamarátke (tiež neviem či sa tak dá nazývať) vždy blahoželám aj keď ona mne vždy zablahoželá až na druhý deň so slovami "joj prepač mi to som zabudla všetko najlepšie " a ja len "ok dik"
ale sa nehnevám, bo viem, že sú proste takí a iní nebudú.
a si zas spomínajú na mňa keď ich ozajsky potrebujem!
:happy:
ja neviem, ale mne sa to skor zda otravne ked cloveku pride XY sprav: "vsetko najlepsie" ci uz na mobil/fb ci kdekolek.
ale jednému (bývalom najlepšom kamarátovi) už nikdy nenapíšem na narodeniny/meniny lebo neni schopný ani napísať "dakujem" a nieto ešte mne napísať...