Ahojte. Robím v obchode 2 krát bol u nas zakaznik ktory sa mi neskutočne páči. No, mala som chvíľu pocit ze sa mu aj ja pacim, cakala som ze ci pride ešte za mnou ale nic.. Zistila som jeho fb, je trapne mu napísať? Ak ne co by som mohla?
Nerieš,či je to trápne alebo nie, skús to a aj keby si sa pritom trochu trápne cítila,nikdy nevieš,akého príbehu je to začiatok no kým ho nezačneš písať,nedozvieš sa.
@7 Bože nieee, to naozaj? Modli sa, aby sa tá správa niekde stratila, to je také trápne, keď dievča píše chlapcovi prvé, teraz vyznieš úplne lacno a zúfalo.
@nikkaaa skor lepšie povedané, vačšine normálnych chlapov by sa potešila, alebo by im to lichotilo
, len taký zakomplexovaný egom poznačený akože muž by s tým mal problém a od takého treba daleko, smutné že okolo takých chodí najviac žien
Nepis mu...on predsa vie kde ta moze najst
Paradox je ..ze si ho spoznala nazivo ako realneho cloveka a ty sa uberas internetovym svetom...radsej si pockaj na dalsie vase osobne stretnutie
Tot moj pohlad na vec
@mefistofel zle som to formulova ked si to este raz precitam skor som to myslela tak, ze niektori by sa prihovorili sami keby sa im paci, pripadne by napisali a ta druha skupina by sa zas neozvala lebo su hanblivi a bolo by im to sproste . Cize som to skor myslela tak, ze ma velke sance podla mna, ze aj ona sa mu pacila aj ked musela pisat prva
kazdopadne ja ju v tom podporujem dobre ze skusila sak nemoze nic stratit
@1 ... A teraz koľko chlapov/ chalanov takto napísalo nejakej žene/babe po podobných stretnutiach kde si každý domyslí svoje alebo mali medzi sebou len nejaký krátky dialóg... a vieš ako to skončilo ? ... na fb je najprv v messengeri taká šípka skrivená akože "odoslané" a tvoja správa. A tak to tam zostane 4ever.
@obsession A prečo by mal robiť 1. krok on? Myslím, že každý normálny chlap vie, že baby, čo nevedia dať najavo SVOJE POCITy, sú totálne motovidlá a fakt sa s nimi neoplatí nič si začínať A to hovorím aj z vlastnej skúsenosti - buď mi baba dačo naznačí, keď chce, abo potom nech plače, nesamostatné decko nechcem
@antifunebracka ...vies existuje aj taka moznost ze ta baba ktora ti nic nenaznaci nema o teba naozaj zaujem..no ty si to vysvetlujes stale po svojom
A mozno aj taka moznost .. ze je to baba ktora ma tolko napadnikov ze jej take nieco nechyba
Ja to beriem z mojho uhla pohladu...
Ty z toho svojho
to len medzi nasou milou recou
(PS som rada ze mas vzdy iny nazor ako ja )
Ja som to raz urobila. Bol zadaný.
Už by som to tak neriesila. Už by som sa s ním snažila pokecať keď ho uvidím a keď by mal záujem tak by to dal najavo. Lebo telom sa klame ľahko, on môže aj požmurkat, aj ta baliť a doma môže mať ženu a tri deti. Nebolo by to prvýkrát čo sa to aspoň mne stalo a necudovala by som keby aj tento bol zadaný. My ženy máme tendenciu si všetko vykladať tak, ako si to v našej hormonami preplnenej hlave vyložiť chceme. Zovseobecnujem ale v podstate hovorím o sebe
@wistingher ktora nema tolko napadnikov ma cas na to aby ich oslovovala
.....
vidim ze som vas chlapov podrazdila svojimi komentami ...to znamena ze nie vsetky zeny z vas musia byt az take paf
Nie, ostaň navždy sama a utápaj sa v žiale, že ti nenapísal.
Ale teraz vážne. Dakedy to môže byť trochu trápne, ale je to to najlepšie, čo môžeš urobiť. Určite je to lepšie ako sa s ním na chodbe zraziť alebo pre ním akože spadnúť a potom sa naňho zaľúbene pozrieť ako v nejakom americkom Béčkovom filme. Dokonca to (aspoň z mojich skúseností) nebýva bežné, že by boli ženy priame a muža oslovili (prvé). Ale to ako také nie je trápne, práve naopak, možno nie bežné, ale o to viac by som si to minimálne ja vážil a ocenil to.
Mna by to potesilo, keby si sa mi aj ty pacila. Aj ked spociatku by som mal iste podozrenie, ci nahodou nie si po rozchode a nehladas si narychlo nejaku "zaplatu", lebo prave vtedy zeny zacnu aktivne balit chlapov.
Podľa mňa je to úplne v pohode a zlaté, že si mu napísala ty prvá. Vyslovene neznášam také tie úvahy o tom, čo je "správne" že kto má prvý napísať.. Toto nie je stužková na Harvarde, že pozývaš na tanec niekoho presne podľa etikety..
@blackie1 úúú, hej, je to neskutočne trápne a neprípustné, totálne sa tým potopíš a bude mu jasné že si úplná trápna zúfalá socka...
...približne rovnako ako keď sa prvý babe ozve chlap, že.
@obsession Veď ja si to aj taqysvetľujem Nedáva najavo záujem, presuniem sa inde (kiss) Absolútne žiaden problém Príliš veľa rýb v mori, aby som sa pachtil za sardinkou A to už je tak, že ty si z Venuše a ja zo Zeme
@antifunebracka jasne.. ja som z venuse a ty si zo zeme .. ..bude to sediet viac ....a po dalsie .... kopirujes/l si ... kazdy moj emotikon a to svedci len o jednej veci ..ale nejdem ti to radsej ani vyklopit ze o akej ty martan z marsu
Kamoš napísal tak jednej lekárničke cez Facebook, ale ona neodpísala. tak poslal aj na jej twitter, neodpísala. Ked po pol roku išiel do jej lekárne, tak bola celá veľmi odmeraná a zle zazerala ako nikdy pred tým, očividne správy čítala O dalšieho pol roka na jej Facebooku svietilo že je zasnúbená a to s takým škaredým chalanom že som čumela.Mladý písal už po funuse, alebo sa jej fakt nepáčil. Inak nie je rok 1980,aby si sa hanbila že si písala ako žena prvá.
mozno si to ani nevsimol lebo od ludi co nemas v priateloch si nie vzdy vsimnes spravu :/ mozno odpise o polroka dakedy ked budes najmenej cakat ale zas moze byt ze videl a surovo to zignoroval ktovie zistis jak bude kukat po tebe ked dojde zas
@anicccka lebo mal ist za nou rovno do lekarne a a tam s nou zacat flirtovat sam by videl ci su sympatie obojstranne a pravidelne sa k nej vracat alebo si najst zamienku aby ju mohol pozvat von. A nie v lekarni nic nepovedat a potom vypisovat na fb ako taky zbabelec. proste prco chodit okolo horucej kase ked sa ti niekto paci tak mu to treba dat partricne najavo je jedno ci zene alebo chlapovi. internetova komunikacia nenahradi pohlad z oci do oci ani pri nej nevyuzije svoju charizmu a sexapel.
@xxar3s Za prvé naživo a hlavne v práci to dotyčného často veľmi zaskočí že nezareaguje ako by potom chcel. Za druhé, on s nou srandoval a tak, ale otvorene flirtovať a pozvať von ju nemohol, kedže v lekárni boli vždy ľudia a to by jej nastopro pred nimi bolo nepríjemné, ked ich má potom obsluhovať.Lekáren nie je banka že sa s klientmi už väčšinou dobre poznajú a bez problémov môžu klienti s nimi flirtovať.
@anicccka ja viem ale mohol si vymysliet zamienku aby ju dostal von napriklad jej dat vizitku a povedat jej ze by od nej potreboval (nieco si uz vymysli) a vypytat si od nej cislo. a pozvat ju na stretnutie kde sa dohodnu detaily ale malo by to byt nieco koli comu tam ona bude chciet ist... aby to nevizeralo hned ako rande ale ako normalne stretnutie za inym ucelom. lebo ked na nu bude tlacit ked sa este dobre nepoznaju tak to je pre nu ako kupovat macku vo vreci.
@anicccka nerozumiem teraz celkom na co reagujes co nefunguje ja sa ti len snazim vysvetlit ze tvoj kamarat nemoze byt
a) zbabely
b) uprimny a ist priamo navec kym sa neotukaju
To mi aj byvala rozpravala ze po nej (este predtym ako sme boli spolu) isiel nejaky chlapec, ale namiesto toho aby sa jej venoval ked boli spolu cela partia tak bol ticho a potom jej vypisoval na internet - ale ona uz potom onho nemala zaujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ved uvidis
, len taký zakomplexovaný egom poznačený akože muž by s tým mal problém a od takého treba daleko, smutné že okolo takých chodí najviac žien
Paradox je ..ze si ho spoznala nazivo ako realneho cloveka a ty sa uberas internetovym svetom...radsej si pockaj na dalsie vase osobne stretnutie
Tot moj pohlad na vec
kazdopadne ja ju v tom podporujem dobre ze skusila sak nemoze nic stratit
A mozno aj taka moznost .. ze je to baba ktora ma tolko napadnikov ze jej take nieco nechyba
Ja to beriem z mojho uhla pohladu...
Ty z toho svojho
to len medzi nasou milou recou
(PS som rada ze mas vzdy iny nazor ako ja )
Už by som to tak neriesila. Už by som sa s ním snažila pokecať keď ho uvidím a keď by mal záujem tak by to dal najavo. Lebo telom sa klame ľahko, on môže aj požmurkat, aj ta baliť a doma môže mať ženu a tri deti. Nebolo by to prvýkrát čo sa to aspoň mne stalo a necudovala by som keby aj tento bol zadaný. My ženy máme tendenciu si všetko vykladať tak, ako si to v našej hormonami preplnenej hlave vyložiť chceme. Zovseobecnujem ale v podstate hovorím o sebe
.....
vidim ze som vas chlapov podrazdila svojimi komentami ...to znamena ze nie vsetky zeny z vas musia byt az take paf
Ale teraz vážne. Dakedy to môže byť trochu trápne, ale je to to najlepšie, čo môžeš urobiť. Určite je to lepšie ako sa s ním na chodbe zraziť alebo pre ním akože spadnúť a potom sa naňho zaľúbene pozrieť ako v nejakom americkom Béčkovom filme. Dokonca to (aspoň z mojich skúseností) nebýva bežné, že by boli ženy priame a muža oslovili (prvé). Ale to ako také nie je trápne, práve naopak, možno nie bežné, ale o to viac by som si to minimálne ja vážil a ocenil to.
...približne rovnako ako keď sa prvý babe ozve chlap, že.
boha už dospejte vy strachoprdky.
a) zbabely
b) uprimny a ist priamo navec kym sa neotukaju
To mi aj byvala rozpravala ze po nej (este predtym ako sme boli spolu) isiel nejaky chlapec, ale namiesto toho aby sa jej venoval ked boli spolu cela partia tak bol ticho a potom jej vypisoval na internet - ale ona uz potom onho nemala zaujem.