Áno viem že pýtam sa ako 12 ročný ale tak no neviem sa rozhodnúť. Asi pred 3 rokmi som bol v jednej partii kde sa nachádzalo aj "to" dievča. Mali sme sa celý čas na FB, ale maximálne sme sa pozdravili, poblahoželali si na narodeniny a nič viac. No včera s
šak to je jasné,že to bude nápadné ,ved o to ide...každá baba/chalan vie,že ked jej niekto napíše a pozve ju/ho von tak je druhému sympatický a chce ho viac spoznať pre prípad,že ked si sadnú,môže z toho byt niečo viac alebo dobré priatelstvo. Nad tým nerozmýšlaj,že "nepozvem ju von,lebo bude vediet,že sa mi páči". Ved ty chceš aby to vedela
presne tak! @jurito
Naozaj to musíš vyskúšať. Nemáš čo stratiť, ak to neskúsiš budeš sa len trápiť a budú ťa prenasledovať výčitky že prečo si nič neurobil. A ak si s ňou naozaj máš čo povedať tak sa nemáš čoho báť!
Hlavne o tom prilis nerozmyslaj, nebud priposraty ale zachovaj sa ako chlap! Chces to dievca? Tak sa prejav. Kludne ju zavolaj niekam, kamkolvek a blizsie ju spoznaj... vzdy to najhorsie co mozes urobit je, ze nepozbieras odvahu a nechas zenu co sa ti paci tak- neprihovoris sa jej, premoze ta strach a ona si casom najde ineho a ty budes uplne mimo... Potom ti neostane nez si buchat hlavu o stenu ako si to zase raz nedokazal. Smelo do toho, mozes byt velmi prijemne prekvapeny.
Ježiš toto riešia dievčatá, napísať napísať, U chlapca by to mala byť podľa mňa samozrejmosť. Navyše keď ste sa stretli, nemôže byť nič jednoduchšie, ani jej to určite nepríde divne, podľa mňa bude len rada
@doyouhearme Tak hej ale po 3 rokoch co maximalne ahoj sme si povedali..? A neviem co o mne vie.. Ak sa na mna opyta iných kamaratiek tak je jasne ze napise nie, kedze povest nemám dobru. A taktiez najkrajsi pod slnkom tiez niesom. Cize vecsia sanca je ze napise nie. Mozno uz ma sraca.. Ja ani neviem.
Nemyslím, žeby nešla... Veď ak si jej sympatický. A nemusí z toho vzniknúť hneď vzťah, choďte nejak neutrálne vonku, čo ja viem na korčule alebo niečo podobné. Mne ja zase zavolať 18-ročného chlapca na korčule a tiež sa pozname 3 roky, nerozprávali sme spolu iba ahoj, a všetci ma presviedčajú že to bude ok ale ja sa bojím proste. Síce sme si pred tromi rokmi dosť často písali ale dosť dávno to bolo, zmenila som sa aj ja aj on...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a pozvi ju von!
ktovie kedy ju zas náhodou stretneš
ak to neurobis tak si daj pozor aby si to v buducnosti nelutoval
ver mi za vyskusanie nic nedas a ked to aj nevyde tak si to skusil
Chceš ju znova vidieť? Tak nie je dôvod váhať.
Naozaj to musíš vyskúšať. Nemáš čo stratiť, ak to neskúsiš budeš sa len trápiť a budú ťa prenasledovať výčitky že prečo si nič neurobil. A ak si s ňou naozaj máš čo povedať tak sa nemáš čoho báť!
Netreba zbytocne vahat