Napiste oblubenu scenu z filmu, oblubenu rozpravku
chcem vediet ci mate oblubenu rozpravku ktoru ste pozerali ako decka alebo oblubenu scenu v niejakom filme napr. 300 ked Leonidas(alebo tak niejak sa volal kopne Perzana do diery so slovami TOTO JE SPARTA!
ja priam milujem scénu v Harry Potter a Fénixov rád, keď Helena Bonham Carter ktorá stvárňuje Bellatrix Lestrange , použije na Siriusa Avada Kedavra , a následne na to jej "roztržka " s Harrym , ten jej smiech , a vôbec ako hrá . . Vo všetkých častiach .
Alebo scénka v Sex v Meste keď Samatha trošku nedecentne odj*be Mirandu s tým že je zarastená ," vtedy som sa strašne nasmiala
otec Šebek: No pozor. To nejsou obyčejné lžičky. To jsou lžičky z umělé hmoty - lehké, ohebné, pružné. To jsou lžičky, které vyvynuli výzkumníci z NDR.
(Po chvíli se všechny lžičky v kafi roztečou.)
máma Šebková: Já jsem ti říkala, nech je až na polárkovej dort. To přece není do horkýho kafe.
otec Kraus: Mě by jenom zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu.
strýc Václav: Stříleli za války do vzduchu.
Ale toho by bolo habadej..
Napr. zo Shreka mam potom este hordu oblubenych, prip. z inych ceskych filmov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
------------
------------
------------
60 sekúnd: kradnutie alebo milovanie; Eleanor
Slnko,seno... - scény s babičkou
Robin Hood - zruš aj Vianoce
Amélia - asi celá
...... veľa veľa veľa ich je
Bart: počkat, když tátu zabijete, tak se nedozvíte, kam Šách zakopal poklad
Šěf EPI: jaký Šách?
Bart: no přece Minazadek.
Šěf EPI: šách mi na zadek?!
Alebo scénka v Sex v Meste keď Samatha trošku nedecentne odj*be Mirandu s tým že je zarastená ," vtedy som sa strašne nasmiala
máma Šebková: Lžičky.
Eva: No, lžičky. To se hodí, tolik lžiček.
otec Šebek: No pozor. To nejsou obyčejné lžičky. To jsou lžičky z umělé hmoty - lehké, ohebné, pružné. To jsou lžičky, které vyvynuli výzkumníci z NDR.
(Po chvíli se všechny lžičky v kafi roztečou.)
máma Šebková: Já jsem ti říkala, nech je až na polárkovej dort. To přece není do horkýho kafe.
otec Kraus: Mě by jenom zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu.
strýc Václav: Stříleli za války do vzduchu.
Ale toho by bolo habadej..
Napr. zo Shreka mam potom este hordu oblubenych, prip. z inych ceskych filmov.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
.. no a taky scéna s nerozbitnejma skleničkama, pak scéna, kde tančí na trezor od božskího Káju, taky "Hoří hovno?" a vůbec - celej film
It´s so fluffy I´m gonna dieeeeeeeeeee!!!
doba ľadová 3 : ja som si myslel že si samičkaaaaaaaaa
slnko seno : Mamiiii? a co je to coura?
vemete se, nevemete se, vemete se...
budete spát s Kelišovou...tak pane farári ja se k vám otočím zády..aby sem vás nejak ne to...
na samote u lesa : tííííí...tých nepoznáte...tíííí..ale dedo tých neznáte...tíííí...ale poďte...tííííííí ale vypadají....
"ha! Je zo mňa mastný fľak"
...a "najsilnejšia" scéna, čo som videl je z filmu Hotel Rwanda (bližšie popisoivať nebudem-treba vidieť),...