Musia ísť v riadnom poradí, ako abeceda (A, B, C, D, E....)
Napríklad takto:
Aby bolo Cecilkine dieťa ešte frigidnejšie, Gabriel hojdal Ivaniným jašterom kolmo, lebo Móricko opäť nemal pero Quasimodovej ružovej starkej, tej umelo vyrobe
Atrofický biceps celej drahej elevovanej, famóznej, gangrenóznej, hornej imobilizovanej, juvenilnej končatiny lemoval moju novostarú, odbornú,pracovnú ruku siedmeho tretí u vábnej xylografickej ( Yetiho?) zbierky.
Aziati búrlivo citovali Darwinove eseje funkčnosti gravitačných helikoptér implementovaných jojom. Kriste!, lampa ma napadla obdaleč pri rychtárovej stodole, tam už viac xilofony zurčia.
Ak budú cereálie dlho evokovať francúzsku gilotínu, hlava iluminátov, japonský kronikár Li Makeshi, neprestane obviňovať prchkého quislinga - Rusa Sergeja Tugeneva, ukončí výsadbu waleských xerofilných yzopovitých zeliniek.
Andrej bol celý dobodaný eritrejskými fretkami galilejskými hodinu i jeden kokotný láskavý mesiac na opičej planéte Quatro rozobratý sladkými tupcami u vianočnej Wandy Xerxes Yvanovičovej- zlodejky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Abeceda sa skladá z týchto písmen: a, b, c, d, e, f, g, h, ch, i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z.
Abecada sa mi vzdy zdala dlhsia
PS: o tri hodiny mám zápočtovú písomku.
hlavne, že sa ide učiť a birdzuje!
Už sa mi nechcelo dalej rozmýšľať