zaujímalo by ma aky je váš nazor na narodeniny..
mate ich radi/y alebo nie??
ja ked mam narodeniny tak chcem pokoj od vsetkeho a vsetkych /az na par vynimiek/-a teraz ma naozaj serie ze musim ist v den mojich narodenin na matematicke kurzy
nemám rád, keď som príliš stredobodom pozornosti, neznášam oslavy ani nič také nechcem nemám rád akékoľvek takéto sviatky, podľa mňa by si mali ľudia navzájom prejavovať úctu stále ale akože uznávam, že je to pekné, je to príležitosť na oslavu, darčeky a podobne... ale nie pre mňa našťastie mám dvojča, takže keď mám narodeniny, sme v strede pozornosti dvaja, čiže každý len na 50%
ano mam rad narodeniny pretoze su raz v roku a vtedy si dovolim naseba viac pretoze si poviem ze mam narodeniny a mozem si dopriat to co si casto nedoprajem....
na moje narodeniny casto pripadol tazky den....napr. prijimacky, tyzdnova porada, sudny proces, netesim sa, ja mam vynimocny den hocikedy a nesustredujem sa na ten jeden ....moj nazor..nic v zlom
ja narodky beriem ako obyčajný deň, nikto k nám v ten deň nepríde lebo všetci idú na cintorín (1.11) takže žiadne extra oslavy nerobím iba idem von z kamarátmi a dostanem dake peniaze to je všetko
ja osm citliva na narodky citim sa dost ukrivdene ked si ludia nespomenu..nerada nejako velmi oslavujem ale ja proste potrebujem aby is ludia psomenuli ze pred rokmi v tento den som sa narodila
Mňa serie, že nemáme väčší byt, aby som sem mohla pozvať všetkých kamarátov... ja každý rok musím s rodičmi a bratom oslavovať a každý rok od nich dostanem čokoládu, čiapku, rukavice, šál, podkolienky a také bludy na zimu... tento rok pri upratovaní sme takýchto debilín vyhodili kopu... ja už nechcem tie darčeky... mne stačí, že ma majú radi, že mi upečú tortu s láskou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak nemam dvovod ich nemat rad...