dostanem darčeky od rodiny a tortu (bez sviečok ) od frajerky a do roboty donesiem koláč alebo dačo a dám kolegom a tí mi za to trasú labou a prajú všetko najlepšie
a keď sa mi ten rok chce tak zorganizujem opekačku s kamarátmi
a ešte keď prídem k frajerkin otec organizuje posedenie v reštike (ale to sa oslavuje zvyčajne viac narodenín/menín pokope) kde toho veľa pojeme a popijeme
Robim to, co musim, citim neskutocny cringe pri kazdej z asi piatich gratulacnych sprav, co mi pridu a neznasam sa za to, ze na ne nedokazem odpisat ani posrane "dakujem".
Do toho sa snazim nezosypat a nerozmyslat. Party hard
len doma a s kamošmi si niekde sadneme, prípadne prinesiem do práce nejaké občerstvenie, z ktorého sa vždy polka zvýši, keďže som sa narodila v najhorúcejšom lete, kedy sú všetci na dovolenách
Zavisi, v ktory den mam narodeniny Ked je to cez vikend tak s rodinou, ked cez tyzden, tak s kamaratmi.... ono koniec koncov vzdy je aj X aj Y, len nie naraz a zvoli sa na to iny, vacsine vyhovujuci termin.
Nedávno som ich mal. Bol som sám a smutný. Čakal som aspoň na správu od jedného človeka, to som som naviac prial. Ale neprišla. Žial, bezcitnosť je dnes v móde viac, ako obyčajná ľudskosť.
Neprežívam to, napr. posledné narodeniny som prežil sám na ubytku v práci. A keď mi ľudia píšu gratulácie na FB, som lenivý im aj dačo odpísať. To je choroba tkzv. chronického neodpisovača.
väčšinou ten deň pripadol na prvé dni semestra a šli sme večer von (ale hlavným dôvodom bolo otvorenie semestra a nie narodeniny ), tentokrát asi len na kávu v ten deň keďže je ešte skúškové a "oslava" bude inokedy čo sa týka rodiny, tak prídu zablahoželať ale je to decentné.. urobíme koláčik a prídu na kávu a chlebíčky
s frajerom máme dohodu, že nič takéto neoslavujeme (ani meniny, vianoce a podobné debiliny), rodina mi len pogratuluje, no a do roboty pečiem koláče/torty, robím chlebíčky/šaláty/obložené misy atď a pol dňa nepracujeme (ale to všetci tak robia, čiže to tak nejak "musím" )
Ja sa mam na svoje narodeniny stale velmi zle. Uz asi od 15tich. Stale si uvedomujem, ze som o rok starsia a ze je to prilis. A zaroven ze kolko ludi, ktori boli kedysi moji najblizsi si na mna uz ani nespomenie. A tak no.. a väčšinou je to skor formalnejsie. S rodinou, tortou a darčekmi kedysi pocas mojich -náctich bol čas aj na party s kamaratmi, teraz by ma to deptalo este viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Max tak si dám jedno či dve pivká s kamarátmi, a to je tak všetko.
a keď sa mi ten rok chce tak zorganizujem opekačku s kamarátmi
Do toho sa snazim nezosypat a nerozmyslat. Party hard