joj ludia ...piste a citajte len ti co poznate naruta, lebo inac si o mne pomyslite ze som blazon ........nevem kto z vas kuka aj videa ale mna to tak nastvalo........ten Uchia klan to su taki blbci ....stale od zaciatku od kedy sa zozisli itachi a sasuke
k tomu by som ti mala čo povedať, lenže vieš, to sú spojlery ja pozerám mangu, a môžem ti sľúbiť, že Itachi napokon zomrie. a tiež že sa o ňom Sasuke niečo dozvie. niečo VEĽKÉ, a bude i plakať ale Madara Uchiha je skoro taký veľký idiot, ako Danzou....
a nevyzerá to tak, že by sa Sasuke chystal mať znova niečo z Narutom... ale inak, celé story je veľmi dobré a premyslené a má niečo do seba ale i kopu fan fiction či doujinou ktoré na Naruta sú sú skvelé..
ja sice mangu nepozeram, ale citam a vyvija sa to dost zaujimavo ale niektore veci su tam dost pritiahnute za vlasy , a samozrejme pozeram aj anime, aj ked som to uz cital
moji oblubenci su Sasuke a Naruto, je mi jedno co sa stane s ostatnymi, mozu vsetci umret, ale oni dvaja, im sa nesmie nic stat, obidvaja su super len mi trha srdce ked sa spolu biju, dufam ze k velkemu boju medzi nimi nikdy nedojde.
@Anzu naruto nie je ani zdaleka najdlhsie anime (manga) v japonsku, je tu aj One Piece, ktore ma cca 560 chapterov v mange a zatial 427 casti a s nartuom alebo s nejakou telenovelou sa to neda ani porovnavat, je to uzasne, a je tu este aj Detective Conan, Dragon Ball (moja srdcovka) a ine dlhe anime
Ehm, ehm... to si vyprosím, aby sa na Madaru Uchihu klialo *vezme katanu a začne sekať* Je to veľký bojovník, mysliteľ, a keď nejde mier po dobrom, pôjde po zlom!
Čo sa týka Sasukeho, všetci ho príliš rýchlo odsudzujú, a ja nechápem prečo... ????
Normálne, čítam mangu, občas kuknem anime, ak sú dobré časti ako teraz... dúfam, že to Kishi nepokazí, inak dostane listovú päsť do frňáka
naruto je moje prve anime, cize prirastlo k srdcu...ale poznam aj lepsie...a teraz je celkom dobra zaplietka v anime(s mangu citam sumerne s castami anime, aby som sa potom nepresta ktesit na novu cast anime).....a moj top 1 charakter "bol" jiraiya....skoda ho, bol to spravny "ero-sennin"
hej verim ze su aj lepsie mangy abo daco take ...ale na moju hlavu uz dost vplyva narutoo......a ja mam strasnbe rada aj sakuru a gaaru .....hinatu uz nebirujem .....a samozrejme bábi TSUNADEEE DDDD ...a pls , ti co naruta nepoznaju tak nech sa k tomu nevyjadrujuuu ..sak ja som spociatku tez na naruta nadavala ze co za hovadina to je ..ale potom som zacala aj s bratom kukat a uz ne konca kraja ...a diki za prispevky.....
a ...aahmm ja teraz marodujem taze sa nudim tak preto teraz tolko o narutovi rozmyslam ............ale ten co naruta vymyslel a vymysl acasti tak to je macher
Lepsie ako Shaman King je napriklad One Piece, zasmejes sa skoro na kazdom diely ale je to dlhsie ako argentinska Telenovela + Si asi nevidel vsetky diely, pokial si to videl na Jetixe tak si bol okrateny o 15 dielov ktore neuverejnili koli brutalite. Ale kukni si One Piece, Soul Eater alebo History"s Strongest Disciple Kenichi ktore sice nezapado do tej istej kategorie ale je to bojove anime s obcasnymi zabermy na prsia.
Poznam oooooooovela lepsie anime ale ak sa ti pacil Shaman King nehovoriac Jetixovej verzii tak nemozes mat rad brutalitu cize je potom tazke prijst na nazov nebrutalneho bojoveho anime - -
P.S. Itachi naozaj zomrie, Orochimaru este stale zije ale 5 minut na to co sa zase objavi ho zabije Itachi a potom zomrie aj on. Tsunade uz nebude Hokage ale Danzo sa stane Hokage, Kakashi zomrie > spolu s celou Konohou ale Potom sa zase vreatia k zivotu, Sasuke bude psychopat, Konecne vieme kdo je Tobi alebo kdo je Madara a ake ma plany, Naruto odmietol Sakuru, Hinata narutovi powedala ze ho miluje, on si na to nepamata alebo to ignoruje (popravde newem), Danzo ma Sharingan, Naruto sa stretne so svojim otcom, stane sa hrdinon, tiez sa stane Sagem rovnako ako Jiraya a bude bojovat v Sage mode, tiez sa naruto ukaze 8 chvostou, bude sformovana nova aliancia ninjov ktoru bude bojovat proti akatsuki,...... myslim ze tolko spoilerov by si necakala
@Ashythaka ...... wow diki ...budem spokojnejsie spat DD ale fakt......ja len dufam ze sa naruto neda dokopy nakoniec s hinatou ...prv som ju mala velmi rad a ateraz..... OOO ...nikdy ......a akoto ze sa naruto stretne so svoim otcom, ke don uz je 15 rokov +- mrtvy ???
@Ashythaka keby som to necital v namge tak by som ti povedal ze si hnusny spoilerista ale inak suhlasim s tebou One Piece je omnoho lepsie anime a je tam hrozne vela zabavy a bitiek
Tak to ze akatsuki budu zabiti vie kazdy, okrem Konan si myslim ze skape kazdy z nich, dufam ze aj Kisame.
@Supersayan stve ma hlavne to ze One piece ma tolko dielov a furt to ma pokracovanie, nohovoriac o filmoch a Ovacka+special ale tie boje niesu take ake som cakal, niekedy su absurdne a neznasam ked je hl. hrdina zachraneny nahodou, ako napriklad Naruta uz viackrat zachranil prd
@Ashythaka a nevies mi poradit, ako a kde by som sa k tym neuverejnenym dielom dostal ? Nejde o to ze nemam rad brutalitu ja nie som ziadny anime expert keby sme sa bavili o Star treku to viem jak dejepis Ale tych 15 dielov SK o ktorych hovoris by ma zaujimalo ak vies kde ich najdem prosim ta napis mi dik
Pozri.... 1. Uprimne vsetko co som videl bolo original Japonsky, jedine co som si musel pozriet v Ang. bolo Dragon Ball GT a Dragon Ball + Z som videl po nemecky este ked to davali na RTL2 nastastie tieto jazyky ovladam ale.... su tusim 4 specialne diely napriklad ako Joe travil vianoce s celou partiou alebo ako urobil nejaku blbost a anna ho koli tomu nahanala ci co.... ale cela seria bz mala mat okolo 56 dielov, na Jetixe napriklad nebol diel o tom ako padli s lietadlom alebo par inych dielov koli tomu ze bud tam bola krv alebo prilis eroticke sceny, inak powedane to co sa deje teraz s narutom.
Ale pokial wes Anglicky tak ti kludne mozem poslat vsetky diely ktore sa daju pozriet priamo z netu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a nevyzerá to tak, že by sa Sasuke chystal mať znova niečo z Narutom... ale inak, celé story je veľmi dobré a premyslené a má niečo do seba ale i kopu fan fiction či doujinou ktoré na Naruta sú sú skvelé..
Čo sa týka Sasukeho, všetci ho príliš rýchlo odsudzujú, a ja nechápem prečo... ????
Normálne, čítam mangu, občas kuknem anime, ak sú dobré časti ako teraz... dúfam, že to Kishi nepokazí, inak dostane listovú päsť do frňáka
kurva prečo to zrušili?!!
mi chýbajú tie hefty
Vlastne ani neviem, že o čom to bolo.
@orfea2 zomrie, zmier sa s tým...
Ad Naruto, citam, ale uz to nie je co to byvalo... :/
A čo to bývalo?
A najracej som mal Kakashiho nebyt jeho dedina v listi by davno posla xD
A najlepsie anime je aj tak Shaman king na tom sa da aj zasmiat a nie je to dlhe jak Argentinska telenovela....
Lepsie ako Shaman King je napriklad One Piece, zasmejes sa skoro na kazdom diely ale je to dlhsie ako argentinska Telenovela + Si asi nevidel vsetky diely, pokial si to videl na Jetixe tak si bol okrateny o 15 dielov ktore neuverejnili koli brutalite. Ale kukni si One Piece, Soul Eater alebo History"s Strongest Disciple Kenichi ktore sice nezapado do tej istej kategorie ale je to bojove anime s obcasnymi zabermy na prsia.
Poznam oooooooovela lepsie anime ale ak sa ti pacil Shaman King nehovoriac Jetixovej verzii tak nemozes mat rad brutalitu cize je potom tazke prijst na nazov nebrutalneho bojoveho anime - -
@Ashythaka to bolo pekné zhrnutie, naozaj a vynechal si takú pikošku, že zabijú dvoch nesmrteľných členov akatsuki
@Supersayan stve ma hlavne to ze One piece ma tolko dielov a furt to ma pokracovanie, nohovoriac o filmoch a Ovacka+special ale tie boje niesu take ake som cakal, niekedy su absurdne a neznasam ked je hl. hrdina zachraneny nahodou, ako napriklad Naruta uz viackrat zachranil prd
- -
Tu je moj anime list: » myanimelist.net/animelist/Ashyt...
TV: 124, OVA: 77, Movies: 62, Specials: 19, Episodes: 3,775, Mean: 6.9
nepoznate nejake dobre Ecchi anime? ked pozriete moj list a to anime tam nevidite tak mi ho napiste ok? lebo mam chut sa zasmiat na niecom uchylnom
Pozri.... 1. Uprimne vsetko co som videl bolo original Japonsky, jedine co som si musel pozriet v Ang. bolo Dragon Ball GT a Dragon Ball + Z som videl po nemecky este ked to davali na RTL2 nastastie tieto jazyky ovladam ale.... su tusim 4 specialne diely napriklad ako Joe travil vianoce s celou partiou alebo ako urobil nejaku blbost a anna ho koli tomu nahanala ci co.... ale cela seria bz mala mat okolo 56 dielov, na Jetixe napriklad nebol diel o tom ako padli s lietadlom alebo par inych dielov koli tomu ze bud tam bola krv alebo prilis eroticke sceny, inak powedane to co sa deje teraz s narutom.
Ale pokial wes Anglicky tak ti kludne mozem poslat vsetky diely ktore sa daju pozriet priamo z netu.
» www.animeseason.com/shaman-king/...
Mas tam zahrnute aj diely ktore mas iba na DvD, ktore nebudu uerejnene v Tv, nikdy.
A jeden special, tie special najdes aj na youtube ale su strasne kratke nieco pod 10min.
ale ak wes anglicky tak si to kukni.
Pokial ti ten link nejde, vlastne nefunguje tie videa tak skus tento link
» watchshamanking.blogspot.com/2007_06_01_arch...
tuto ti diely idu od 64 dole, ziadne cenzury nic takeho, kliknes pozries.....
Have fun!