Zdravím, robím prieskum medzi mládežou ktorého podstatou je váš názor na Pána Boha a jeho plány. Ako vnímate lásku nášho Pána, jeho vedenie našim pozemským životom a čo pre vás znamená božie milosrdenstvo? Čo si pod tým všetkým predstavujete?
Jeho lásku vnímam, ako niečo úžasné. Boh nás stvoril, dal nám dokonca slobodnú vôľu! To je na tom úžasné, že nám dal šancu rozhodnúť sa! To je jeden z dôkazov, že nás miluje.
Božie milosrdenstvo pre mňa znamená, že Boh sa o nás stará a záleží mu na nás.
Takto ti poviem : Nechápem ludí ktorí hovoria že Boh je dokonalý , že je najvyšší atd . Podla mna nie je nič viac ako ludia . Asi 1000x normalnejšie ako krestanstvo sa mi zda Budhizmus , proste mier ... Pán boh asi neexistuje ... v Afrike nemáju čo jesť , v Amerike maju ludia nadvahu jak svina... V Arabii su šejkovia a v Afrike nemaju ani na chleba... Všetci hovoria ako má všetkych rad ale keby mal ludi rad tak nerobi taketo kurva velke rozdiely...proste mi nejde ho hlavy že existuje niečo viac ako Ludia ,,, Nejaky T-Pack v košeli s velkou bradou a má viac ako 2000 rokov , vlastne ešte viac , veď aj židia maju .... Takže tak...
ja si myslím, že každý je strojcom svojho šťastia a svojho života, a preto je podľa mňa hlúposť vyhovárať sa na nejaké božie plány... každý si vytvára svoju budúcnosť sám... ako moja babka vždy hovorila: "človeče, pomôž si sám aj boh ti pomôže" a mňa to vždy hnevalo... lebo veď keď si u pomôžem sama, nebudem potrebovať pomoc od boha
éééh....hovoria vám niečo vedecky podložené fakty? aj ja si môžem vymyslieť nejaké božstvo a pár storočí zabíjať ľudí ktorí v to nebudú veriť aby som všetkých zalepila, jasné, prečo nie? -.-"
Moj názor je taký, že prečo by mal byť boh pán? ako všetci vedia že má pohlavie? to je ako človek či čo že mu hovoria pán? ja si slovo boh, predstavujem ako dačo čo stvorilo svet, napr aj veľký tresk by mohol byť boh, prečo by to nemohol byť jav? No mňa vedú životom priatelia, kamaráti, rodina a kopec iných ľudí, aj pán, ale nie boh, takže lásku a tak vnímam od nich, a áno, mám ich veeeľmi rada božie milosrdenstvo pre mňa asi nič také neznamená, u kresťanov je to, že boh má rád ľudí? alebo niečo takéto. Tiež keby som mala v nejaké náboženstvo veriť, vybrala by som si budhizmus, ale tak.. nezapodievam sa tým.
@shit Vopred upozorňujem, že ťa do viery nútiť nechcem. Každý musí nájsť cestu k Pánu Bohu dobrovoľne.
Možno už to bude znieť v dnešnej dobe lacno, ale náš Pán vie čo robí. V prvom rade treba pochopiť, že smrteľný život je len príprava na ten večný. Je to skúška ako silno veríš a či si schopný prijať Pána do svojho srdca. Mnohí práve na tomto často stroskotajú. My ľudia sme tu na to, aby sme si pomáhali. Keď máš možnosť, treba pomôcť. Napríklad ako si aj sám napísal- ľuďom v Afrike. Ak otvoríš svoje srdce, Pán Boh ťa povedie.
Vedci dokázali ako vznikol vesmír. Ako vieš, že za ním už nič nie je? A kto spôsobil Veľký tresk? Navyše teória veľkého tresku je len teória.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a Bůh je slepý řidič sedící u volantu
Božie milosrdenstvo pre mňa znamená, že Boh sa o nás stará a záleží mu na nás.
Sorry lepšie to povedať neviem...
Možno už to bude znieť v dnešnej dobe lacno, ale náš Pán vie čo robí. V prvom rade treba pochopiť, že smrteľný život je len príprava na ten večný. Je to skúška ako silno veríš a či si schopný prijať Pána do svojho srdca. Mnohí práve na tomto často stroskotajú. My ľudia sme tu na to, aby sme si pomáhali. Keď máš možnosť, treba pomôcť. Napríklad ako si aj sám napísal- ľuďom v Afrike. Ak otvoríš svoje srdce, Pán Boh ťa povedie.
Vedci dokázali ako vznikol vesmír. Ako vieš, že za ním už nič nie je? A kto spôsobil Veľký tresk? Navyše teória veľkého tresku je len teória.
Všetko má v rukách náš Pán a my ho nemôžeme súdiť