aaano ja viem ze to tu uz bolo asi stokrat omlielane , ale ked siel zapas rusko-holandsko a ten typek spustil: "...16-tkovy tiger nahana ruskeho medveda..." to ma uplne zabilo ... ako nechapem odkial mam vediet o koho ide ?!
Keď komentovali zápas anglicka každých 5 minút som sa dozvedel že kanonier Crouch meria 204 cm a váži 60 Kg. Také veci ako: Mintál prekrásnym centrom našiel Mintála ktorý žiaľ narozdiel od Mintála netrafil loptu radšej nebudem komentovať.
A ešte strašne sa mi mi páčilo keď hral hokej v reprezentácii Vaic. A potom: Štumpel ide do predu a vpredu ma Vajca! Alebo: Tvrdo pritlačili Vajca na mantiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tak napríklad taký 16-kový predátor.. tých je na svete len pár.. a v zápase Holandsko vs Rusko je to snáď jasné, že je to van Nistelrooy..
alebo taká informácia, že Toni poslal SMS-ku Klosemu.. to kde sa inde dozviete než na STV2..
...
ale clovek sa aspon zasmeje
Ale uznávam že slovenskí komentátori...možno by to chcelo "obmenu kádra"
A ešte strašne sa mi mi páčilo keď hral hokej v reprezentácii Vaic. A potom: Štumpel ide do predu a vpredu ma Vajca! Alebo: Tvrdo pritlačili Vajca na mantiel