Nevlastný otec ma sexuálne zneužíval, o čom nikto nevedel. Dodnes pretrvávajú následky. Cítim sa zbytoáčná, niekedy sa mi vzdá že žijem zbytočne. Jediná vec čo ma baví je letectvo. Často chodím na letisko.
vyjdi von zdvihni lavu ruku a prejdi 4 krat okolo domu normalne a trikrat pozadu (ale pozor nespadni hlavu mozes otacat), potom najdi brezu, zober z nej tri haluzky a nenapadne ich strc do kocika nejakej zene s dietatom (staci tam dolu medzi kolesa). a bude to ok
:ble:
tak nvm, či pomožu psych. /psychiat. na 100%, a či vôbec pomožu..
možno by pomohlo trochu, jakoby, prejst do "protiútoku, a vychutnant si nejakú menšiu-vačšiu pomstvu na tom pachatelovi, nejaký trest..
(prtže máš tam proste nedoriešené veci s ním, doslova nevybavené účty, a ked, poKYÝM nezískaš nejakú ..satisfakciu, dotial sa s tým asi tak lahko nevyrovnáš.. :ehm:
@3 určite choď mne to pomohlo zažila som niečo podobné, takže viem ti povedať, že určite ešte môžeš byť šťastná najdôležitejšie je, že vieš čo je príčinou tvojich zlých pocitov zo seba, že za to môže ten zlý človek a keď sa nad tým racionálne zamyslíš zistíš, že vôbec nie si zbytočná a nájdi si ľudí, ktorých tiež baví letectvo
Modli sa k Ježišovi Kristovi, On ti pomôže uzdraviť dušu, nájdeš zmysel života, lásku a pokoj....
Ja, (tu povedz svoje meno). zasväcujem sa Tebe, Božské Srdce Ježišovo. Odovzdávam Ti seba celú – svoj život, svoje myšlienky, svoje skutky, bolesti, aj trápenia. Zasväcujem sa Ti tak, aby každá čiastka mojej vôle a mojej bytosti oslavovala Teba, môjho Tvorcu a Vykupiteľa a patrila iba Tebe. Chcem z lásky k Tebe rešpektovať Tvoju svätú vôľu, ktorú mi zjavuješ v slovách Evanjelia a chcem sa sa vyhnúť všetkému, čo Ty odsudzuješ ako hriešne a nehodné Božieho dieťaťa. Ty, Božské Srdce, buď jediným objektom mojej lásky, ochrancom môjho života, zárukou spasenia, lekárom mojej krehkosti a nestálosti v dobrom, buď mojím útočiskom.
@lyterka je to zlá teória, aj psychológ ti povie, že najlepšie je, aby si tomu človeku odpustila, aby si mohla ísť ďalej, pomsta len zvyšuje zášť, nevedie k harmónií a pokoju/vyrovnniu. Robí sa to ťažko, ale k takému niečomu ťa dovedie skôr kvalifikovaný človek ako birdzák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tak nvm, či pomožu psych. /psychiat. na 100%, a či vôbec pomožu..
možno by pomohlo trochu, jakoby, prejst do "protiútoku, a vychutnant si nejakú menšiu-vačšiu pomstvu na tom pachatelovi, nejaký trest..
(prtže máš tam proste nedoriešené veci s ním, doslova nevybavené účty, a ked, poKYÝM nezískaš nejakú ..satisfakciu, dotial sa s tým asi tak lahko nevyrovnáš.. :ehm:
(..ale možno sa mýlim, a je to zlá teoria..
Ja, (tu povedz svoje meno). zasväcujem sa Tebe, Božské Srdce Ježišovo. Odovzdávam Ti seba celú – svoj život, svoje myšlienky, svoje skutky, bolesti, aj trápenia. Zasväcujem sa Ti tak, aby každá čiastka mojej vôle a mojej bytosti oslavovala Teba, môjho Tvorcu a Vykupiteľa a patrila iba Tebe. Chcem z lásky k Tebe rešpektovať Tvoju svätú vôľu, ktorú mi zjavuješ v slovách Evanjelia a chcem sa sa vyhnúť všetkému, čo Ty odsudzuješ ako hriešne a nehodné Božieho dieťaťa. Ty, Božské Srdce, buď jediným objektom mojej lásky, ochrancom môjho života, zárukou spasenia, lekárom mojej krehkosti a nestálosti v dobrom, buď mojím útočiskom.
Amen†
» modlitba.sk/htm/poboznosti/...
@timea91 Inak sa pripájam, bolo by vyhľadať psychológa. Ale celkom fajn nápad má aj @lyterka
Boh uzdravuje duše, ja som živý dôkaz a rád pomôžem radou aj druhým, ako vyzdravieť