TAkze po napisani asi dvoj kilometrovej TS, po kliknuti na odoslat (V IE) mi birdz zadelil ze je LEN pre registrovanych uzivatelov, pravdepodobne asi vyprsala session predpokladam (nemalo byt zapate stale prihlasenie wtf?) takze som prisiel opat o celu sp
stiahni si a používaj mozilu...s tou som problémy nikdy nemala,IE je najjebnutejší prehliadač čo asi existuje a opere tiež občas zajebáva aspoň u mŇa...
Nestiahnem si mozzilu pretoze pouzivam operu, nebudem mat tri browesry koly tomu ze na kazdom funguje ina cast birdzu. Okrem ineho mam v opere maily atd atd. a jednoducho mi viac vyhovuje.
Ako vidim kopec ludi ma(lo) s tym problemy, ja uz som dva krat pisal feedback panovi abbaffymu o tomto, verim ze aj kopec inych ludi....ako vidno ma tazko v ..., prednost maju komercne projekty ze ano.
@24 jj vied aj Opierka si to pamata, vcera som to tak vyriesil (aj pred tym par krat) no a teraz som to zapal v IE ze tak v tom to musi fungovat 100% a velke hovno....
ako sorry ze sa vyjadrujem ako dlazdic ale este stale zo mna rozprava ta vytocenost...
mňe sa to stalo s Blogom..xD som skoro okoktavela píísala som ho asi hodinu a potom mi tam naskoči ..xD že som neni prihláásená...xD Mňe bolo v tom momente uuplne že doplaču..
este smile tam bol Inak ja neviem, mal som aj taku teoriu ze Tomas proste o tom nevie lebo je tak zahlteny TSkami ze to ani neprecital alebo neviem si to inak vysvetlit. Ved tolko funkcnych veci tu je nedoladenych (v kazdom browesri nieco) a vyzera to ze salam parky na to...
v IE 7 sa mi to stalo raz vo firefoxe zo dvakrát ale v google chrome vôbec raz som písal tak, že som napísal jednu vec potomo pol hodinku som to dopísal a poslal som to bezproblémov Googôl chrome 4Ever
tak si sprav vlastný portál pre mladých a sprav to tak, aby sa niečo takéto nestalo.. boože.. snad sa ti svet nezrúti.. ja to prežívam v pohode bez ujmy na zdraví..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Je to ale dosť nepríjemné:/
FF rulez mi nepomoze, to neni FF rulez, ale BIRDZ SUX lebo je na picu spraveny a nepodporuje vsetky browsery...
Ako vidim kopec ludi ma(lo) s tym problemy, ja uz som dva krat pisal feedback panovi abbaffymu o tomto, verim ze aj kopec inych ludi....ako vidno ma tazko v ..., prednost maju komercne projekty ze ano.
ako sorry ze sa vyjadrujem ako dlazdic ale este stale zo mna rozprava ta vytocenost...
Safari
1. nepis take dlhe tsky, chudak ten co to prijima
2. pouzivaj google chrome
ja nie som chudak!!!!