Nepači sa mi že je tu tolko ludi že už to nieje stary dobry birdz ale že to je nejaky trapny klon myspace a že ked sem chodim tak už asi len tak ako na pokec skontrolovať TSky
od ludi,ktorých som spoznal ešte kym som sem chodil..........NEpačia sa
Pridavam sa autorovi... no ja tu chodim uz len pozriet do dvoch diskusii a vypinam...
A v poslednej dobe na vzdy nastvu uzivatelia, kt. nemaju fotku, profil a ani nic vyplnene o sebe a robia zo seba machrov, ako keby na tejto stranke boli roky, a su tu len par tyzdnov... vazne mi to niekedy zacina poriadne liezt na nervy...
ja tu niesom dlho a teda neviem ako vyzeral stary birdz...ale v podstate mi na nom nic nevadi, je v pohode, akurat tiez zdielam nazor @11 myslim ze blogy fakt cita malokto...
@10 picovat sa bude stále...a aj tak sem budú ľudia chodiť...ja mám na nový birdz neutrálny názor...a chodím sem a chodiť budem...no nikdy neklesnem na takú úroveň ako jeden užívate%l,že si budem sám písať komentáre k blogu...už som o tom počul, že to tak raz spravil, ale nevedel som si to predstaviť...a keď som to včera videl..mal som dosť....ale to len tak na okraj...
a ak sa zakladatelovi fora nepaci nieco...tak nech ide ... astalavista bejbe..
Ešte to svoje rozhodnutie odísť prehodnotím predsa len tie TSky by ma štvali.Ale vám samozvaným obrancom Birdzu chcem len to odkazať že díky za to že ste sa mi pridali do fora a som rád že sa pridali aj ľudia,ktorí zdieľajú môj názor(a že vraj nieje o čom diskutovať) na to že sme mali peknú, rýchlu,prehľadnú,originálnu stránku, na ktorej som dokázal stráviť hodiny čítaním,písaním mailov a blogov a pozeraním profilov ľudí a stala sa z nej niekedy riadne spomalená, neprehľadná stránka.Ktora ma sere napr. aj tým že sa mi nedajú vymazať maily od redakcie, ktoré nechcem ani otvárať ale rovno vymazať v ktorých mi oznamujú množstvo nových funkcií,ktoré ma nezaujímajú.Najprv som bol potešený keď Tomaš pripral do tohto projektu partnerov že sa to bude uberať nejakým novým origoš smerom.Ale cele sa to len dako zhovadilo (sory za vyraz) na tuctovu stranku akých je po svete popiči veľa.Amen.
mna nasiera ze mi nejde uploadnut video. ma sice 50 mb (na moj internet asi dost) ale povolenych je az 600 mb. takze by som ich mohol az 12krat uploadnut lenze mne nejde ani raz
Každá stránka má svoje čaro a rovnako aj každá verzia každej stránky (to znie . Keď bol Birdz ešte "malý neznámy", jasné, že tu toho bolo menej... Teraz na Birdz chodí viac ľudí, tak je jasné, že to tu je iné. A nesúvisi to nijako s komerciou, veď tú tu až tak veľa nevidno. Keď je tu reklama, tak nie je protivná ani nezavadzia... A inzercia je predsa prirodzená, server si musí na seba zarobiť. Avšak myslím, že problém je hlavne s tým, že to tu už je "preplnené". Avšak netreba sa na to pozerať ako na niečo zlé...
Birdz určite ešte budú čakať mnohé zmeny a ja uznávam, že tie v poslednej dobe nie vždy viedli k lepšiemu. Birdz je naozaj neprehľadný a plný rôznych vecí, ktoré užívateľa ako jednotlivca nezaujímajú. Tomáš si to iste uvedomuje a ak budú v blízkej dobe nejaké zmeny, určite budú viesť hlavne k usporiadaniu stránky a k sprehľadneniu. A možno aj k určitej zmene myslenia webu. Ako od Tomáša viem, zmení sa napríklad to, že hlavná stránka už nebude zamerana na najnovšie pridaný užívateľský obsah, ale na obsah, ktorý by mohol daného užívateľa zaujímať, číže napr. to, čo pridali užívateľovi priatelia resp. čo oni sami čítali... Ja osobne by som navrhoval aj "tagovanie" obsahu, čiže napr. užívateľ si navolí veci, ktoré ho zaujímajú (napr hudba, šport, emo, sex čokoľvek) a potom mu na hlavnej stránke ako odporúčaný obsah vyskočia práve blogy/videá/fotky, ktoré sa týkajú navolených tagov.
Aby som to zhrnul - Birdz sa teda mení hlavne tým, že tu chodí stále viac užívateľov a stránka je stále tak trochu navrhnutá tak, akoby na ňu chodilo o dosť menej ľudí. Stačí len zmeniť myslenie samotného webu a dávať užívateľom "pod nos" to, čo ho bude zaujímať, vytvárať preňho na stránke prostredie, ktoré sa mu bude páčiť a ktoré mu bude dávať opäť dôvod, aby sa vrátil. Budú to určite zmeny, ktoré Birdz spravia iným, ako bol dávno predtým, no to neznamená, že horším. Čas nevrátime a musíme si prispôsobiť prítomnosť/budúcnosť tak, aby sa nám páčila aspoň tak, ako minulosť.
Uznavam niektore zmeny ktore sa udiali 1.jula (novy BIRDZ) neboli mozno najlepsie. Uznavam ze niektore veci na novom BIRDZ su lepsie ale niektore veci na starom BIRDZ boli lepsie. A uznavam, stary BIRDZ mal trochu lepsiu atmosferu...
A preto nic nie je nemozne... Idem zalozit forum, kde idem diskutovat, co mam urobit, aby bol BIRDZ znova ten "stary dobry"...
Chcem urobit VSETKO PRETO aby sa vratila atmosfera stareho dobreho BIRDZu, nechcem tento novy BIRDZ, chcem spojit stary dobry BIRDZ s novym BIRDZom, aby mal znova svoju zaslu atmosferu... Poradte co konkretne tu chyba...
ja som nenarocna...Pre mna je dolezite ze su tu ludia,co sa vedia vyjadrit.sak o to tu ide,a ne o nejake blbe odkazovace,stavy----necem urazit.to len ze sa mi to tu paci nonstop.ci sa neco zmeni,alebo nie
a k @0 -svet sa vyvija...nic nezostane len tak v komornej atmosfere..pocet ludi narasta a stym aj trocha komercie obcas.co uz
Ten základ kvôli ktorému mám túto stránku rada je stále rovnaký... Možno tak mi vadia občas niektoré typy ľudí, ale myslím že to je niečo čo Tomáš ovplyvniť nemôže, takže sťažovať sa na to by bolo zbytočné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale keď niekto založí jebnuté fórum, kde človek ani nemá o čom diskutovať..tak sorry ale nebudeš tu asi veľa ľudom chýbať...
A v poslednej dobe na vzdy nastvu uzivatelia, kt. nemaju fotku, profil a ani nic vyplnene o sebe a robia zo seba machrov, ako keby na tejto stranke boli roky, a su tu len par tyzdnov... vazne mi to niekedy zacina poriadne liezt na nervy...
za vsetko mozu ludia...
a ak sa zakladatelovi fora nepaci nieco...tak nech ide ... astalavista bejbe..
Birdz určite ešte budú čakať mnohé zmeny a ja uznávam, že tie v poslednej dobe nie vždy viedli k lepšiemu. Birdz je naozaj neprehľadný a plný rôznych vecí, ktoré užívateľa ako jednotlivca nezaujímajú. Tomáš si to iste uvedomuje a ak budú v blízkej dobe nejaké zmeny, určite budú viesť hlavne k usporiadaniu stránky a k sprehľadneniu. A možno aj k určitej zmene myslenia webu. Ako od Tomáša viem, zmení sa napríklad to, že hlavná stránka už nebude zamerana na najnovšie pridaný užívateľský obsah, ale na obsah, ktorý by mohol daného užívateľa zaujímať, číže napr. to, čo pridali užívateľovi priatelia resp. čo oni sami čítali... Ja osobne by som navrhoval aj "tagovanie" obsahu, čiže napr. užívateľ si navolí veci, ktoré ho zaujímajú (napr hudba, šport, emo, sex čokoľvek) a potom mu na hlavnej stránke ako odporúčaný obsah vyskočia práve blogy/videá/fotky, ktoré sa týkajú navolených tagov.
Aby som to zhrnul - Birdz sa teda mení hlavne tým, že tu chodí stále viac užívateľov a stránka je stále tak trochu navrhnutá tak, akoby na ňu chodilo o dosť menej ľudí. Stačí len zmeniť myslenie samotného webu a dávať užívateľom "pod nos" to, čo ho bude zaujímať, vytvárať preňho na stránke prostredie, ktoré sa mu bude páčiť a ktoré mu bude dávať opäť dôvod, aby sa vrátil. Budú to určite zmeny, ktoré Birdz spravia iným, ako bol dávno predtým, no to neznamená, že horším. Čas nevrátime a musíme si prispôsobiť prítomnosť/budúcnosť tak, aby sa nám páčila aspoň tak, ako minulosť.
A preto nic nie je nemozne... Idem zalozit forum, kde idem diskutovat, co mam urobit, aby bol BIRDZ znova ten "stary dobry"...
Chcem urobit VSETKO PRETO aby sa vratila atmosfera stareho dobreho BIRDZu, nechcem tento novy BIRDZ, chcem spojit stary dobry BIRDZ s novym BIRDZom, aby mal znova svoju zaslu atmosferu... Poradte co konkretne tu chyba...
Mne chybať nebudeš a vám bude?
a k @0 -svet sa vyvija...nic nezostane len tak v komornej atmosfere..pocet ludi narasta a stym aj trocha komercie obcas.co uz
Mne Birdz vyhovuje aj s tými zmenami...
Ten základ kvôli ktorému mám túto stránku rada je stále rovnaký... Možno tak mi vadia občas niektoré typy ľudí, ale myslím že to je niečo čo Tomáš ovplyvniť nemôže, takže sťažovať sa na to by bolo zbytočné...