Nemyslim si.. Mozno tak dlhodobe priatelstvo v urcitych etapach zivota. Ale nikto mi nenahovori, ze 2 ludia mozu byt priatelmi od skolky az po starobu. Mozno tak niekde na dedine, kde sa narodia a aj zomru.
kedysi som si to myslela, teraz je realita skor taka, ze priatelstva vedia byt dlhodobe, ale ako sa ludska povaha meni, vie dojst aj k tomu, ze po nejakych 10-15 rokoch si ludia uz jednoducho nemaju co povedat
ja si myslim ze kazdu etapu zivota ma clovek inych priatelov....pritom ale nezabuda na tych starych....ale vo vseobecnosti si myslm ze ano, existuje take priatelstvo...
verim tomu, ze existuje. moja najlepsia kamoska a ja sa pozname uz takmer 18 rokov, byvame na jednom poschodi a za tie roky sme uz ako sestry. boli sme aj spoluziacky celu zakladnu. Verim, ze toto je priatelstvo na cely zivot...
myslím, že niekedy existovali, ale teraz ľudia preferujú už len také tie strategické priateľstvá, z ktorých také priateľstvo len ťažko vznikne... (ach)...
So svojou kamoškou sa bavíme spolu asi od svojich 4-roch rokov... áno boli časy, keď sme na seba nadávali.. pohádali sa.. ale vždy sme to vyriešili.. a verím na priateľstvá na celý život.. pokiaľ nebudú poznačené spoločným podnikaním (lebo peniaze dooosť zmenia vzťahy) alebo že by mi kamoška prebrala chlapa a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Dokonca priateľstvá až za hrob.