Ahojte,
Akú máte skúsenosť objednania si mobilu s nay.sk. Objednala som si ho v pondelok je piatok a ešte neprisla ani sms že ho odoslali. Volala som tam a hovorili že objednávka sa spracováva ale celý týždeň? Ako dlho trvalo kým vám prišiel mobil s nay?
a čo myslíš že si jediný človek čo si niečo objednal? však oni musia spracovať kopu objednávok a robia to postupne ako prišli a podľa toho čo majú momentálne na sklade... a od pondelka do piatku to ešte vôbec nie je dlhá doba... budúci týždeň to už určite príde
@Miaja to je jedno. skoro vzdy plati - ak si objednam tovar do 4 tak na druhy den ho mam doma. neviem preco to niektorym shopom tolko trva. ale z alzy alebo mp3 mi to vzdy prislo takto rychlo. v nayku maju asi nejake lemry lenive
@kosmiklove tak neviem, ja som zvyknuta čakať aj vyše týždňa... aj ked väčšina vecí príde do pár dní.. no nehovorím len o elektronike... ale tak netreba byť tak netrpezlivý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme