@turgon jezisi ,Romi ,to nemozes ani len dufat ,ze budeme mat zlato to je velmi zidealizovana predstava aj ked by sme si to velmi prijali ,ale podla mna nepostupime ani do stvrtfinale ..ako chcela by som byt taka optimistka ako ty ,ale rozum akosi mi to nedovoluje ,a preto rozmyslam realne nemame tam tento rok nase "hviezdy " a ani Halak ,nas maly Boh ,tam nie je ..a ked dostaneme horsich superov ,ako boli v tejto zakladnej skupine ,tak sme dosli
nije ....urcite sa im to nepodari.....nechcem byt zla....mam rada hokej....ale dneska hrali tak nahovno ze som normalne cemela ako sa im moze darit tak "suprovo" prehravat
voooobec nevedaa hrat su to toptalny magori teraz 3:0 s Fínskom nevedaaaa hrat!!!!!!!!! stale sa stazuju ze su mladi ale ked su mladi tak tam nemaju ist ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
že zlato
@kolini Radšej optimista ako pesimista.
nesuhlasim..
Vyhrali sme už niekedy? A ozaj, s tým Ruskom to dopadlo ako? Koľko nad nami vyhrali?