Aky je vás názor nanho?
Ja som z neho dost nabudeny lebo som si teraz precital niektore jeho vyroky a na YT pozrel videa a trochu sa az bojim.
Normalne na YT nejake video o tom dedovi a tam milion komentarov moslimskych ze je super a vsetci pisali @1
Kurva pol hodinu pisem a zistim ze je to obmedzene.
Este raz strucne:
Na YT bolo pod videom s tym dedom milion komentarov vsetci pisu WeLoveErdogan a jeden koment ze Kto nie je s Islamom je proti Turkom. Mal 50 like.
Miliarda ich tam sirila nenavistne veci voci ne-moslimom.
Az som sa zlakol normalne. Tolko ludi co by chcelo zabijat.
Erdogan chce zaviest trest smrti, niekde som videl ze povedal ze bezdetne zeny su menejcenne, homosexualy su menejcenny a jeho ovecky beekaju ze kto neni moslim nema pravo zit.
Co si myslite o Erdoganovi?
A to nehovorim este o tom ze ziada USA aby vydali toho duchovneho, len tak, bez toho aby mal dokazy ze stoji za prevratom.
USA zatial nevydali a ten kkt sa zacal vyhrazat dokonca vojnou
Je to nebezpečný človek... Najhoršie je, že v oblastiach kde prevraty netreba sa k prevratom dopomáha, ale tam kde to vyeskalovalo samo sa nijak neprispeje, ešte sa hlási z EÚ podpora autokratovy.
k tým komentárom - keď potrebuje niekto masovú podporu na internete, ponúkneš prácu na písanie inzerátov a brigádnici píšu komentáre - na fb, yt, atď pod rôznymi nickmi, veľakrát s reálnymi fotkami a uveriteľnými menami (a niekedy aj nie ). to funguje aj na slovensku vo veľkom. takže by som sa nad tým nejak nevzrušovala.
A co si tyka tych ludi...pozri si co slovaci pisu - zabite vsetkych len preto ze su moslimovia.do plynu a nimi, vyvrazdit rad za radom pokial nie je krestan,hitlera na nich...z tychto slovakov ti nie je zle? Ci iba biela pokozka a blond vlasy su vyvolene? Krajina povodu a nabozenstvo definuje co ma clovek v srdci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Este raz strucne:
Na YT bolo pod videom s tym dedom milion komentarov vsetci pisu WeLoveErdogan a jeden koment ze Kto nie je s Islamom je proti Turkom. Mal 50 like.
Miliarda ich tam sirila nenavistne veci voci ne-moslimom.
Az som sa zlakol normalne. Tolko ludi co by chcelo zabijat.
Erdogan chce zaviest trest smrti, niekde som videl ze povedal ze bezdetne zeny su menejcenne, homosexualy su menejcenny a jeho ovecky beekaju ze kto neni moslim nema pravo zit.
Co si myslite o Erdoganovi?
USA zatial nevydali a ten kkt sa zacal vyhrazat dokonca vojnou
a @3
inak ho považujem za momentálne najnebezpečnejšieho a nejnevyspitateľnejšieho politika v Európe (a Ázii).