Aký mate názor na pokec ? , mne sa zdá , že fakt niesu tam normálny ľudia
stále sú tam pripojený ty istý ľudia , málokedy sa stane ,že niekto nový ....
chlapi zúfali , ženy škaredé .... (nechcel som týmto nikoho uraziť)
@pravnik
kamoš tam skúšal zoznamit a nič - zoznámil sa akurát tak z pár prostitútkami
ja som sa tam skúšal zoznamit a nič ... , radšej vybehnem osloviť nejakú náhodnú babu na ulici
@trolofon Úplne v pohode sa tam dalo zoznámiť kedysi, xy krát som vybehol von cez pokec a v pohodičke bolo (čo a ako netreba rozpitvávať) Proste zoznámiť sa tam dalo...
@trolofon Ehm aj teraz sa dá bez problémov len musíš vedieť ako a cielene... Ja som vždy len cez používatelou si vyfiltroval ženy, naštudoval ich,napísal im a v pohodičke to šlo...
A ide to aj teraz...
@rocafella
80percent neodpisuje ....
a tie zvyšné sa nechcú stretnut , presne takto isto dopadol aj môj kamoš
pre mňa je to fakt strata času ...
rozbehnem sa po nejakej kráske na ulici a po 1 minúte mi dá číslo zavolám a ide v pohode von jednoduché a rýchle
Na pokec nechodím, ale ak sa niekto z môjho okolia rozhodol zoznámiť cez internet tak skúšal skôr Tinder.... (kamarátka si tak našla frajera). Skôr sa mi zdá, že na Pokeci to už skúšajú ľudia čo na to boli zvyknutí z dávnych dôb a kto nebol, tak skúsi inú zoznamku.
no aký mám názor na pokec... sú tam ludia s obmedzenou slovnou zásobou, príšernou gramatikou, zúfalci, ktorí nemajú kam pichnúť a prostitútky, ktoré si tam hladajú job.
zaregistrovala som sa tam asi pred 4 rokmi a po prvej návšteve tejto stránky ma naplo a odvtedy som tam nebola.
@foxylady
Mne je tiež z pokecu zle preto tam ani nechodim
e ešte som zabudol spomenut jeden typ žien z neprimeranými požiadavkami
ktoré "hladam chlapa z VŠ vzdelaním , solventný , 20cm+ ,190cm+ ,ja milá baculka "
Na pokeci som si naposledy pisala s niekym normalnym asi sest rokov dozadu a viac...obcas sa stane ze mi niekto napise, ale su tak dve-tri vety vymenene maximalne...ale stale to mam radsej jak Badoo, ktory/e je, aspon pre, maximalne nepouzitelny
pohybuje sa tam zopár použiteľných jedincov, na ostatných sa chodím raz za dekádu zabaviť, zozbierať nejaké "pokecové perly" a znovu sa tam na dobu neurčitú neobjaviť.. ale čo sa týka random zoznamovania, tak to primárne nie je vôbec zlý portál. dogabali to tí prítomní domorodci
Pokec ako taky vobec nie je zly, to len ludia ho takym robia.. Ale ja som tam spoznala dvoch uzasnych normalnych ludi, davno pradavno, takze vlastne za tu zoznamku dakujem.
Ja som preqapený ale, ako je možné, že tam tak brutal veľa ľudí stále chodí... šak je to dlhodobo a s obrovským predstihom najnavštevovanejšia SK stránka ô___ô
kedysi tam bol každý, keď nebol facebook max som spoznal jednu osobu čo stálo za to stretnúť aj osobne ináč random nuda alebo vypisujúci anonymní ľudia
na pokeci som si asi pred 10 rokmi dopisoval s par, ale osobne som stretol len jednu, aj to picu. Radsej som ostal pri pismenach a s par flirtoval a posledne som sa s jednou asi dva dni hral piskvorky. Je trapne pisat, lubinqam t4 a smajliky nastastie som nebol nikdy taky, ale vsetci do jedneho pisali ako retardovani, este aj moji spoluziaci na strednej, to bolo pred 8 rokmi, takze po 2 rokoch ludom stale jebalo z pokecu. Mne tam pisal jeden ujo, ze mi ponuka gay sluzbu, prostitutka ani jedna, max prostitut. A v profile som mal hetero chalan. Tak som sa radsej pakoval. Sklamanie. Skoda, ze som nikdy nemal sebavedomie oslovit babu na ulici ako pisat transexualom s dievcenskymi fotkami.
Keď som mala asi 12, alebo 13 rokov som si písala s jednou dievkou a že budeme dobré kamarátky a že pojdeme vonku sa prejsť, že budeme BFF. Prišla som von prešli sme sa okolo paneláka a boli sme celý čas ticho, tak sme sa rozlúčili a odvtedy sa už len z princípu nestretávam s nikým cez net pokiaľ som človeka nepoznala aj predtým
vyfajam chalanovi v tvojom aute/vymenim fotky 15 a menej rocnych!!!
tak mi to tam pripada...
a ked sa tam clovek aj chce zoznamit, tak je to otazkove interview s babou ktorej pise dvadsat samcov, ... prestane to bavit velmi rychlo
@tom1995cz
presne , to som zabudol spomenut
zoznamit sa tam s peknou babou a vytiahnuť ju von je nemožne !
a tých pekných je ešte k tomu veľa fejkov
e ešte som zabudol spomenut baby ktoré chcú aby im nejaký chlap kúpil knihu , dobil kredit - neviem čim si to ale zasluzia
@trolofon No mam mrte skusenosti s pokecom
Fakt nikto normálny tam nie je. Ale nie, sú tam aj normálny ľudia, lenže nechodia do miestností. Ale teraz už ich je málo strašne pred 3 rokmi ešte bolo v skupine Násťročný 400-500 ludí v lete a po večeroch, teraz je tam cez leto 150 max. Proste pokec už je len pre tých ktorí tam chodia vkuse stále za tým istým účelom čo sú najmä tí ktorí si hladajú známosť v skupinách nad 18r. Bez fotky ti 99% neodpíše, nech sa zdá to dievča akokoľvek v pohode, neodpíše. 90% ľudí(alebo dievčat lebo s chalanmi som si tam nepísal takmer vôbec) nevie normálne odpisovať, iba "aha","ok","fajn ty?""dobre" . Nemajú žiadny záujem o komunikáciu, len sa nechávajú spytovať ako na výsluchu. Nehľadiac na to že tam chodia ľudia pre ktorých je neskutočne vtipné, písanie sprostostí na sklo skupín,či reagovanie na príspevky ostatných. Takisto je veľmi vtipné a smutné zároveň, že Všetci si tam píšu o RP na skle, ale napíšeš 10 babám a odpíšu 4, z toho komunikácia z dvomi skončí kým nebudú prvýkrát offline, s ďalšou zistíš že to nikam nevedie, pretože je to úplne iný človek a tá komunikácia nie je taká ako by mala byť(nič sa nepýta, otázky píšeš len ty a pod.) no a možno tá jedna bude na pokec aspon na 3 dni dobrá. Ale to platí len ak máš fotku. Dokonca na účte bez fotky, kde som si písal o RP velmi slušne, prezretí profilu za 1 hodinu bolo nejak 6 a žiadna RP. Akonáhle som si nastavil fotku za profilovku, a znova písal o RP velmi slušne, prezretí profilu bolo cez 50 za hodinu a 2RP. takže tolko k pokecu. Ono je to strašný žrút času, a klikania na "obnoviť" a aj tak nikoho normálneho ktorý by vám venoval čas nenájdete možno ani za pol roka alebo rok sústavného chodenia tam. Radšej si môžete niečo zahrať, alebo ísť von, alebo sa radšej niečo do tej školy naučiť a nečakať že o 2:00 nájdete na pokeci niekoho "na pokec"
Ja som to tam parkrat skusala ale vsetci hned volaju von. Neprehodia ani par sprav aby sme vedeli ci to ma vobec vyznam stretavat sa. Takze ja som bola hned odradena.
Mám pokec . Píšem si tam iba s ľuďmi,ktorých poznám s cudzími si nepíšem a pride mi to lepšie ako FB. Aspoň nemusim čítať tie blbe komenty a statusy a tak. A keď mi na pokeci napíše niekto hneď ho bloknem. Takže ja som s ním spokojná
@trolofon ja nehovorim o 200 spravach ale o druhej ci tretej este som bola stastna ked to bola az 7dma. Ked si chvilu piseme a vidim ze si sedime tak az potom, na opacnom konci vzdy moze byt hocikto. Prave ta starat casu a prehodenie niekolkych sprav kym si nieco pozeras na nete mi nepride zdaleka taka strata ako stretnutie s niekym nevhodnym.
Podľa mňa Pokec je totálna kravina, FB tiež je o ničom, Birdz je celkom fajn, lenže ja som naň už asi stará, takže... Aspoň nemusím toľko času strácať na internete
@trolofon tak to sa potom nemáš prečo stažovať ked si hladíš 200 správ a potom na to kašleš. Keby niekto súhlasis so stretkom a zhabal by ťa do dodávky a rozpredal na orgány bol by si určite viac happy
Mne sa zda v pohode, a na nic take ako spomnas ty, som nenatrafil. Pisem si s kamosmi co ich poznam osobne, ktori zrusili fb a tak.. A netuzim spoznavat ine baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
áno , to som zabudol spomenut
@warble
isto to bolo par rokov dozadu ,keď na pokeci boli ešte ako tak normálny ľudia
kamoš tam skúšal zoznamit a nič - zoznámil sa akurát tak z pár prostitútkami
ja som sa tam skúšal zoznamit a nič ... , radšej vybehnem osloviť nejakú náhodnú babu na ulici
veď to kedysi kedysi keď ešte nebol FB ,tak sa tam dalo zoznamit
a FB nesluzi primárne k zoznamovaniu
aké inzeráty máš teraz na mysli ?
A ide to aj teraz...
80percent neodpisuje ....
a tie zvyšné sa nechcú stretnut , presne takto isto dopadol aj môj kamoš
pre mňa je to fakt strata času ...
rozbehnem sa po nejakej kráske na ulici a po 1 minúte mi dá číslo zavolám a ide v pohode von jednoduché a rýchle
mne to funguje dobre občas nejaká nechápe
zaregistrovala som sa tam asi pred 4 rokmi a po prvej návšteve tejto stránky ma naplo a odvtedy som tam nebola.
Tinder mi vychvaľoval kamoš vraj sú tam ženy na úrovni
Mňa pri Tinderi odradilo ,lebo pri registrácii vyžadujú overenie cez tel. číslo
Mne je tiež z pokecu zle preto tam ani nechodim
e ešte som zabudol spomenut jeden typ žien z neprimeranými požiadavkami
ktoré "hladam chlapa z VŠ vzdelaním , solventný , 20cm+ ,190cm+ ,ja milá baculka "
presne - úplný bordel to tam
prečo maximálne nepouzitelny ?
daj viac info o dogabali , cez google nemozem nič najst
mal by si zacat na ulici som spoznal vcelku kvalitne baby
tak mi to tam pripada...
a ked sa tam clovek aj chce zoznamit, tak je to otazkove interview s babou ktorej pise dvadsat samcov, ... prestane to bavit velmi rychlo
presne , to som zabudol spomenut
zoznamit sa tam s peknou babou a vytiahnuť ju von je nemožne !
a tých pekných je ešte k tomu veľa fejkov
e ešte som zabudol spomenut baby ktoré chcú aby im nejaký chlap kúpil knihu , dobil kredit - neviem čim si to ale zasluzia
Fakt nikto normálny tam nie je. Ale nie, sú tam aj normálny ľudia, lenže nechodia do miestností. Ale teraz už ich je málo strašne pred 3 rokmi ešte bolo v skupine Násťročný 400-500 ludí v lete a po večeroch, teraz je tam cez leto 150 max. Proste pokec už je len pre tých ktorí tam chodia vkuse stále za tým istým účelom čo sú najmä tí ktorí si hladajú známosť v skupinách nad 18r. Bez fotky ti 99% neodpíše, nech sa zdá to dievča akokoľvek v pohode, neodpíše. 90% ľudí(alebo dievčat lebo s chalanmi som si tam nepísal takmer vôbec) nevie normálne odpisovať, iba "aha","ok","fajn ty?""dobre" . Nemajú žiadny záujem o komunikáciu, len sa nechávajú spytovať ako na výsluchu. Nehľadiac na to že tam chodia ľudia pre ktorých je neskutočne vtipné, písanie sprostostí na sklo skupín,či reagovanie na príspevky ostatných. Takisto je veľmi vtipné a smutné zároveň, že Všetci si tam píšu o RP na skle, ale napíšeš 10 babám a odpíšu 4, z toho komunikácia z dvomi skončí kým nebudú prvýkrát offline, s ďalšou zistíš že to nikam nevedie, pretože je to úplne iný človek a tá komunikácia nie je taká ako by mala byť(nič sa nepýta, otázky píšeš len ty a pod.) no a možno tá jedna bude na pokec aspon na 3 dni dobrá. Ale to platí len ak máš fotku. Dokonca na účte bez fotky, kde som si písal o RP velmi slušne, prezretí profilu za 1 hodinu bolo nejak 6 a žiadna RP. Akonáhle som si nastavil fotku za profilovku, a znova písal o RP velmi slušne, prezretí profilu bolo cez 50 za hodinu a 2RP. takže tolko k pokecu. Ono je to strašný žrút času, a klikania na "obnoviť" a aj tak nikoho normálneho ktorý by vám venoval čas nenájdete možno ani za pol roka alebo rok sústavného chodenia tam. Radšej si môžete niečo zahrať, alebo ísť von, alebo sa radšej niečo do tej školy naučiť a nečakať že o 2:00 nájdete na pokeci niekoho "na pokec"
Keď budeš mať Z niekam cez 200 správ A nechce sa stretnúť tak to je fakt na porazenie - stalo sa mi to veľa krát , strata času ....
Keď to nejde po 200 tak končím , pravdepodobne fakt účet , alebo nejaká zakomplexovana baba , vážim si svoj čas ...
Veď môžes používať len mesenger keď nechceš čítať statusi prezerať fotky
Veď preto chlapi skúšajú každú volať von hádam nejaká pôjde , to tak vyzerá keď sa ide na množstvo
nečakaj ,že to bude modelka
nechcem ty brat ilúzie