Ženy, baby, birdzáčky, ak by vám váš frajer daroval na vianoce toto, potešilo by vás to ? Plánujem to svojej frajerke kúpiť, nič lepšie mi nenapadá, je to podľa vás dobrý nápad ? » www.zlavomat.sk/zlava/402983-po...
jedine, ak by to zahŕňalo návštevu múzea mučenia
(ale vážne, Praha ma nejako nenadchla, ale je mi ľúto, že som nebola v tom múzeu, tak by som tam šla kvôli tomu
Ďakujem vám veľmi pekne, až takúto pozitívnu odozvu som nečakal @10 tak to je mi ťa potom naozaj ľúto, aspoň na nejakej maličkosti si mohol potrpieť @13 ano, to je síce pravda, a tiež by som bol za to, ale cítil by som sa fakt hlúpo keby ja jej nedám nič, a ona by mne niečo dala. Patrí sa to, ja svoju praiteľku lúbim, a takúto maličkosť pre ňu spravím kedykoľvek, len teraz je na to extra príležitosť @19 super nápad, skúsim si o tom zistiť viac, vďaka za typ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale je to super! kup
alebo ludské vlasy, ako siteraz kamoška od frajíra vyžiadala .D
(ale vážne, Praha ma nejako nenadchla, ale je mi ľúto, že som nebola v tom múzeu, tak by som tam šla kvôli tomu
@10 tak to je mi ťa potom naozaj ľúto, aspoň na nejakej maličkosti si mohol potrpieť
@13 ano, to je síce pravda, a tiež by som bol za to, ale cítil by som sa fakt hlúpo keby ja jej nedám nič, a ona by mne niečo dala. Patrí sa to, ja svoju praiteľku lúbim, a takúto maličkosť pre ňu spravím kedykoľvek, len teraz je na to extra príležitosť
@19 super nápad, skúsim si o tom zistiť viac, vďaka za typ