Podľa mňa je to dobrý nápad, že sa takéto volačo urobilo. Aspoň sa tak niektorým ľuďom môže zvýšiť sebavedomie.. a keď má na to niekto výzor, tak prečo nie? ... ja som sa tiež prihlásil.. a neľutujem..
najlepšie je na tom to že skoro žiadna holka tam nieje normálne odfotená,čest výnimkám
skoro každá tam má našpulenú hubu jak nejaka *****,každá tretia zas fotky v podprsenke ,neuveritelné grimasy od výmyslu sveta..a už ani nejdem pokračovat
tie pekné prirodzené asi nevyhraju kedže tam nemajú fotky v podprsenke s našpulenou papulou
miestamy mi to pripadá ako missBITCH,a nie miss birdz
@wampirekiss presne si vyjadrila moj nazor! ale hlavne ze v albume mat fotky co propaguju erotiku nemozes. ja si vazim takych co su prirodzene a vedia si urobit zo seba aj srandu ale takych je tam malo. a fakt by to malo byt missBITCH
...neviem, len pozeram, ze niektore baby su fakt pekne...:/ velka konkurencia ...ale prajem to kazdej normalnej, ktora si neziskala hlasy vdaka spammovaniu, lacnym fotkam a hlavne tym, ktore maju normalne vyplneny ten profil
ja si o celej miss myslím asi toľko že najprv by sa mali povyhodnocovať staré veci a potom začínať niečo nové, koľko budeme čakať na výsledky? rok? dva? desať? alebo možno vôbec nebudú tak ako anketa spred roka inak nič v zlom
jááj no som zvedavá ako to dopadne... myslim, že tí, čo tu majú vela priatelov, maju najvacsiu sancu na uspech ako tí, čo nemajú žiadnych.. poprípade ich je málo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skoro každá tam má našpulenú hubu jak nejaka *****,každá tretia zas fotky v podprsenke ,neuveritelné grimasy od výmyslu sveta..a už ani nejdem pokračovat
tie pekné prirodzené asi nevyhraju kedže tam nemajú fotky v podprsenke s našpulenou papulou
miestamy mi to pripadá ako missBITCH,a nie miss birdz
chalani su na tom o niečo lepšie ..
njn miss BITCH
ale nechapem to pretcanie v podprsenkach !!! sa nastvem a tiez si tu dam fotku v podprske
lebo asi len to zaruci uspech v tej sutazii...
fakt ubohe