Čo myslite aký je pravý význam slova Valentín , čo si pod tým slovom predstavujete? Ja napríklad je to deň všetkých zaľúbených a zamilovaných ale keď si to vezmete ,tak človek čo miluje alebo ľúbi bi mal svojej polovičke stále preukázať ako ju ma rad nie?
vyznam slova Valentin??? skor vyznam mena Valentin nie??? a ja to neoslavujem kedze nemam s kym takze je to pre mna normalny den v roku len vsetci okolo mna su tym ako pojaseny
pre niekoho len dalsia moznost sa spolocensky unavit, druhy najcastejsi datum pre rozchody, pokial niekomu poviete, ze fakt ho mate radi mate vacsiu moznost, ze nepovie nie a ked to nevyjde, mozete aspon sa vyhovorit, ze to bolo len tak lebo valentin
podla mna dneska si ludia uz na valentina iba zarabaju.. a ja osobne neznasam valentina preto lebo nikoho na valentina nemam kebyze hej tak to mozno berem uplne inak
Ja to tiež neslávim ako vravím buď stále más rad alebo vôbec je to deň ako deň. Ja neslávim už asi nič ani Vianoce nič z toho mam iba nervy keď vidím tie herecké výkony ľudí ako sa hrajú na dobrých ,ale realita je úplné iná.
na mňa to kedysi pôsobilo dosť negatívne, mala som dojem, ako by na nás nejaká vyššia sila vyvíjala nátlak, aby sme všetci niekoho mali, lebo to je to jediné správne a normálne. vlastne ani nechápem, ako sa mohol ten sviatok uchytiť. je to sviatok zamilovaných, ale neoslavujú zamilovaní svoju zamilovanosť stále? o čo potom ide?
ale jediné, čo ma naozaj štve je, keď - uvediem príklad - mi na facebooku určite od kopy skupín vybehne, že nám želajú pekného Valentína. čo oni s tým majú? to je asi ako keď vám vaša banka pošle list k Vianociam.
Niekedy si povieme na čo sú také dni ako Valentin...podľa môjho názoru je dobré pripomínať si isté veci bo často sme zavalení povinnosťami a podstata nám uniká...ale zároven by sme takto mali žiť stále hovoriť si čo k sebe cítime a neustále sa snažiť utužovať si vzťah...
Mozno je tu Valentin pre ludi . . . preto lebo dnesna doba byva casto uponahlana a clovek obcas zabuda na svoju milovanu polovicku . . . a Valentin by to mal cloveku nejak pripomenut, ze sa ma svojej polovicke venovat. To ze si spolocnost spravila z Valentina biznis ci skor "zlatu horucku" je vedlajsie. A je uz na jednotlivcovi ako zvazi . . . ci potrebuje Valentin na to aby si vobec spomenul na milovanu osobu. Alebo si na nu spomenie kedykolvek v roku bez ohladu na to, aky je datum v kalendari.
Ľudskú úbohosť, veľa ľudí ani zďaleka netuší, kto to sv. Valentín bol
Rozhodne si nepredstavujem to, ako priateľ priateľke kupuje darček, alebo naopak, predstavujem si niekoho, kto sa nebál vzoprieť sa a naďalej ľudí sobášiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale jediné, čo ma naozaj štve je, keď - uvediem príklad - mi na facebooku určite od kopy skupín vybehne, že nám želajú pekného Valentína. čo oni s tým majú? to je asi ako keď vám vaša banka pošle list k Vianociam.
Rozhodne si nepredstavujem to, ako priateľ priateľke kupuje darček, alebo naopak, predstavujem si niekoho, kto sa nebál vzoprieť sa a naďalej ľudí sobášiť...
Jednoducho si predstavím správneho človeka