ale nie, myslim si, ze ti len bude tazsie na zaludok, cize vacsia sanca, ze ked vypijes, to pojde von zlou cestou.. skor by som vela chleba alebo tak zjedla
predvcerom sme boli na sushi..kedze som bola hladna poriadne som sa najedla..a potom sa slo na zur...asi som mala dejavu, to sushi som videla po druhy krat .. (bohuzial,nebolo v takom stave aby ho niekto znovu jedol )
mastné ti pomôže vtom smere, že viac vydržíš, ale vzhladom nato, že budeš preto nútený vypiť viac alkoholu aby si sa vôbec dostal do nálady ti bude potom iba dva krát viac zle... hmm ale keď sa ideš s niekym staviť kto dlhšie vydrží pri zmysloch tak je to dobrá vec
ono nielen PRED, ale mal by si jesť aj počas. ber si príklad z Rusov, ktorí chlascú akoby mali zomrieť na ďalší deň a popritom jedia. a v pohode sa ráno zobudia a idú potom do práce. ´
Príde guláš do žalúdka, pekne sa usadí, zachvíľu dôjde vodka, potom druhá, príde aj pivo, víno... a guláš si vraví:" Eeeej,hore bude nejaká párty,idem sa kuknúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale nie, myslim si, ze ti len bude tazsie na zaludok, cize vacsia sanca, ze ked vypijes, to pojde von zlou cestou.. skor by som vela chleba alebo tak zjedla
piť na prázdny žalúdok je blbosť.
to je zvyk z ruska, pretdým ako začnú chlastať.
Budúci týždeň idem na Demižón Masters Open čo je turnaj v pití demižónov vína, tak držte palce