Abby je na tom serialy aj tak najlepsia aj z Gibbsom , aj ked aj Tony, Kate, Ziva, McGee, pán Palmer či Ducky sú skvelé charaktery tak jednoduchu na Abby a Gibbsa nemajú
@Yasmin Gibbs je najlepsia ked da Abbie pusu ale mne sa tiez strasne lubia aj ostatny tiez su perfektny kazdy je sam o sebe skvely ale vycnievaju z nich Gibbs a Abbie...aj ked niektorym sa zda Abbiene oblecenie velmi vystredne ja ho zboznjem fakt skvele
No ja už mám celé NCIS prezreté, ale nové časti sa budú vysielať až po Novom roku teraz cez prazky má NCIS v USA pauzu Ale teraz mali krásnu Vianočnú časť. Strašne sa mi páči, že môžem pozerať novú časť NCIS pár dni po premiére v USA i keď s titulkami hlavne preto lebo sa to aktuálne viaže na dané dni a nie ako keď to potom dávajú s SK dabingom a Vianočná časť bude niekedy na jar A NCIS LA mám rozpozerané, ale len nejaké prvé 4 časti som zatiaľ videl. :/
@Vewe veď na Markíze by to mali dávať tak ako to bolo doteraz len teraz dva týždne po sebe nedávali, lebo to blbo vychádzalo, na vianoce a na silvestra...
@Mescudi ja viem ale to je pre mna straaasne dlho normalne zacnem prepadavat panike ze uz skoncilo joj nechcem aby to vobec skoncilo proste chcem aby stale nove a nove casti nakrucali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nie som Mescudiu ani Mascudi
joj strasnme to chcem vidiet ale slovenske titulky velmi nie lebo tie ich slovenske hlasy musia ostat proste bez nich to nie je ono