čauko, premýľam nad kúpou športovej kamery, len všade mi radia GoPro tak sa chcem opytať na nejaku alternatívu ale taku čo bude kvalitatívne podobná, len cenovo trošku inde. Myslím nižšie. Pokojne aj nejake weby, kde sa dá vybrať podla parametrov.
@adka25 a co na nu hovoris? Aka je kvalita videa a zvuku? Chcem si nieco pripevnit na prilbu ked sa premavam po Taiwane na skutri a rozmyslam ci ist do GoPro alebo do niecoho lacneho.
@tommyhot je to fajnova vec video je dobre ale trošku trasie a zvuk pokial nemáš tu ochranu podvodnu tak je to dobre počuť podla mna GoPro určite by som zobrala tak či tak keby mam viac penazi tak by som si kupila tiež ale obrázky su za to perfektne!! mam ich hodne
Je dobré objednávať z origoš stránky alebo sa môžem spolahnúť aj na iné. Viem že SJ je dostupné na ebayi v pohode ale aj GoPro len pri tých cenách by som do toho mocnešla
Je to na tebe, ja som konkrétne neriešil ebay už len z pohladu čaosvého ale aj toho, že je náročne sa dožadovať reklamácie a pod. Nakoniec som bral » www.realshop.sk/category/ostatn... a konkrétne značku Rollei. Cenovo najpriajteľnejšia pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov