@kosmiklove porovnaj si fotky 4s s nokiou..a do testu zarad aj fotky za sera, pripadne tmy..ak by si taky test uskutocnit nemohol, fotografie z iphonu ti rad poskytnem aj ja
otvor link, zoscrolluj dole..mas tam celkom slusnu galeriu toho, ako zle foti 4s..ak by si neveril, ze je to skutocnost, kludne ti postnem fotky zo slovenska
@kosmiklove no neviem..mne pride, ze aj v tme je iphone lepsi..hlavne na teste 5, kde mas v noci zasvietene lampy a pri nokii je ich ziara roztahana z jednej strany na druhu..ale zas musim uznat, ze sum je v pripade nokie mensi..podobne test 9, kde farby z nokie su umele a ostrost fotky je vyrazne nizsia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.gsmarena.com/nokia_n8_vs_sam...
ak dobry mobilny fotak, tak ip 4s
ako hore pisali tak N8 ma velmi kvalitný fotoaparat a ak by si chcel nieco s androidom tak by som odporucil » www.qcomp.sk/shopping/produc...
aj ked je to dost darahy telefon aj IP 4S je good
@peter_piper asi to nebude az taka picovina ked na MWC 2012 ten telefon vyhral prve mieste prave koli fotaku..
» www.apple.com/iphone/built-in...
otvor link, zoscrolluj dole..mas tam celkom slusnu galeriu toho, ako zle foti 4s..ak by si neveril, ze je to skutocnost, kludne ti postnem fotky zo slovenska
jedine v com je iphone lepsi je fotenie proti svetlu...a fotky v sere ma iphone viac zasumene...
ak by si neveril staci kuknut sem:
» mobilenet.cz/clanky/jak-foti...
len tak pre zaujimavost...vedel si ty vobec ako N8 foti?
mam jedneho znameho, ktory ine mobily ako nokie (a hlavne n-kovu radu) ani nechce vidiet, cize mal som moznost sa s tym uz zoznamit