uz sa vam stalo niekedy ze ste boli vonku....ci uz cez den alebo do neskorej noci.a ked ste sli domov.stretli ste dakeho magora ktory vas zacal prenasledovat .alebo sa vam stalo ze ste koli niekomu museli volat fizlov ...ci podobne situlacie de sa clovek
bohuzial , aj som par krat dostal bitku a to bezdovodne ,, ludia su jebnuty , neznasam takych ludi a najhorsie je ze ich mozem kedykolvek stretnut lebo zijem v dedine ktora ma 3 000 obyvatelov ,, no a na to ze je to taka mala dedina je to tu jak divoky zapad
@lethian999damonae skratene.....raz z kamosom opity na socky ja som len tak tak ho podopieral a sli sme na bus cez namestie asi o 23.00 ...ja som bol uz ako tak v poho no stale som mal hentoho na sebe zaveseneho...no nic..ako ideme tak pred takou skolou asi 20 ludi..mladych asi od 19-24 a tiez nasavali (na druhy den sa zistilo ze to boli nejaky hokejisti z ruzomberka co tam boli po zapase) jeden z nich ako nas zbadal rozutekal sa a kamosa len tak kopackou jebol na zem mne zacal davat na oko hlava nehlava ale zachranilo to ze som sa vykril a trafil som ho botou(steel) presne do stehna a len padol..kamosa som zdvihol a sli sme het a ten nejaky jeho kamarat este krical ze nech sa vratime ze henten je kokot ze daju nam vipit nech nevolame floidov kokot..ja som bol rad ze stihneme bus...kazdopadne mne nic nebolo len jedno oko fialove asi 2 dni..no kamos co som s nim siel tak od jedu ze sa nepobil (lebo pocas celeho incidentu lezal na kakao na zemi a po tej kopacke sa ani nedivim ) jebol pocas cakania na bus rukou do skla na stanici autobusovej a rozjebal si hanky kokot tak sme tam este servitku zhanali..opity...otvtedy podobnych situaci bolo viac no to by som tu pisal roky...no na obranu odtvedy minimalne sprej nosim alebo plynovu pistol..na obranu proti nejakym hustym týpkom to bude stacit minimalne aby som ho zdrzal a mohol by som uz bud zdrhat alebo ho bit bit bit alebo sa spolieham na sam seba (koli takymto incidentom som zacal v 13 chodit do posilkyypopritom som skusal box,thai a nejaky win-tsun no boli take obdobia po roku no posilka ma furt drzi..) popripade mam zo sebou vzdy ludi co by sa za mna ...postavili... pocuj u nas v solčanoch na dedine su taky kokoti...v krcme jak som si menil 100skk na 10skk mince aby sme mali do futbalu stolneho tak zrazu len my pasť letela na lico ani som nevedel odkial a taky typek (spoznal som ze je z dediny a je to vojak ) mal som asi 17 rokov...on mohol mat 32-34 vedel som ze vojak..bol trochu naliaty a zacal od nas pytat obcianske ..ze co tam robime a tak...bolo 17.00 .-D odisli sme..vecer sme sa vratili on tam bol ..ako som bol pri bare tak ma zrazu drgol a hned jak som sa otocil som mu zacal supovat na hlavu...s boxerom co som mal vo vacku ktory som uz teraz stihol pouzit dosledok bol súd a nasledna pokuta za precin voci verejnemu spolunazivaniu..klasifikovali to ako priestupok no keby marodil dlhsie tak by to bol trestny cin...mal 8 stichov na hlave a 3 na uchu...to co ty popisujes ze ta niekto prenasleduje a tak to si myslim ze sa moc nestava alebo mas paranoju..realne to moze byt len uchyl nejaky ..clovek co je nebezpecny zautoci hned ako mu je naskytnuta moznost preco by otalal???clovek ktory je odhodlany!!!no ten co ta sleduje...pasivne..ale sk si zena co som si precital a pochopil az teraz tak rob to co robis furt...lebo zatial ako vidim sa nic nestalo..ak mas pocit uz strachu nemaj strach volat policiu 158 nato tu su....ak ani to nestaci kup si plyn v spreji,paralyzer(aj elegantne male do kabelky maju) malu plynovu pistol pre zeny...nozik..barco...az by sa nieco zomlelo to by si sa nejak vyhovorila ze is zena a bla bla bla.. inak ty neporadim..cim na teba utocnik ide tym aj ty nanho..ak len slovamy a ziadne fyzicke nasolnosti tak to staci tiez picovat alebo ignorovat..ak uz to je fyzika zavolaj fizlov popripade paralyzer alebo kaser-plyn.....az po tebe niekto uteka a vidis ze uz neni ka ujst a mas cas na vzdialenost 2-5-6 metrov mozes ten sprej pouzit alebo strielat s plynovej pistole...myslim ze na to aby si zatial utiekla budes mat bohaty cas...i hope i help
Boli sme dvaja po zotmeni na pomerne rusnej ulici v maiquetii a zrazu nas traja prepadli, jeden z nich mal noz... nastastie nejako sme im utiekli... tolko inych scenarov mohlo nastat...
hm ja čítam 10, no ale nevadí.-)..............chod na kurz sebaobrany, nestojí to moc a za par dní sa naučíš pár hmatov a chalanov dobiješ ako žit .........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no a potom su aj krúžky sebaobrany ...pomôže to vagabunda inzultovať a nakoniec aj prispeje k štíhlej línii.............filip
kde v RK?
ti závidím.. ale dostať podpätkom po hlave...hm, to má svoje čaro
raz som zazrel jedneho co tak divne vysiel z rohu s jasnym zamerom, ale ked si ma premeral ocami, tak sa otocil,
a to sa tulam po BA ci ZV v noci fakt bezne
hm ja čítam 10, no ale nevadí.-)..............chod na kurz sebaobrany, nestojí to moc a za par dní sa naučíš pár hmatov a chalanov dobiješ ako žit .........filip