Je nejaké jedlo,ktoré keď ste si dali, tak ste sa nezmohli ani na slovo, že bolo také výborné? Napríklad aj nejaká zvláštna kombinácia, ktorá však vytvára úžasnú chuť....
Ja som také nadpozemské stavy mala posledne, keď som si dala palacink
niekolkokrát už ale raz čo si pamätám, kuchár v pizérke dal do pize namiesto šunky takú úžasnú slaninku a celé to bolo také že AACH proste neopísatelné, že to by som dokázala jesť vkuse tomu hovorím že gastronomický orgazmus
ja som zase jedla palacinky s banánom nakrájaným na koliečka, ktorý sa dal na palacinku, to sa posipalo strúhanými mandĺami a polialo javorovým sirupom a na to sa dala na vrch ešte jedna palacinka to mi veľmi chutilo
alebo mi ešte veľmi chutí čínska kuchyňa a dary mora
@natashatko presne ten pocit sa ani nedá opísať,ale jedla by si to stále A ten výraz s orgazmom používam aj ja Len som nechcela prípadne pobúriť nejakých jedincov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja som zase jedla palacinky s banánom nakrájaným na koliečka, ktorý sa dal na palacinku, to sa posipalo strúhanými mandĺami a polialo javorovým sirupom a na to sa dala na vrch ešte jedna palacinka to mi veľmi chutilo
alebo mi ešte veľmi chutí čínska kuchyňa a dary mora
hocijaké čili s čokoládou
ale čili je dobré do šetkým ^^
jo a @pubertslatinocelny
ale asi najviac šalát s kuracím mäsom, francúzskym dressingom a malými chrumkavými bagetkami
Hotová revolúcia.
Nebíčko v papuli mám zo zmrzliny s hranolkami z McDonaldu, z lososa a pangasiusa, pomazánky z krabích tyčiniek, z tuniaka v konzerve.... a tak ďalej