moj otec vie tak maximalne zapnut solitaire a dostat sa na svoj mail. mama troska viac ale teda moji rodicia nemaju nic lepsie na praci ako spehovat svoje dieta na teenagerkom portali
Tak mama vie maximálne ísť na jednu stránku ktorú má v záložkách, takže to sa vôbec nebojím A oco.. ten vie síce trocha viac ale keďže mám vlastný notebook... tak nehrozí
nemam najmensie obavy.....foter nevie ani pocitac zapnut a mama je rada ked sa po hodine stravenia na interente dostane na svoj mail....a urcite maju inu pracu ako keby by mali sledovat svojho syna ze co pise.... takze pohoda
hahhaha moja mama nevie ani zapat pc.. teda to mozno viee.. ale inee ako najst si nieco na nete nevie ledva najde enter mne sa to nemoze stat.. a aj keby.. ja sa neskryvam, ona vie ake mam nazory...
Ja som vzdy vedela, ze moji rodicia nemaju co robit a namiesto svojich pracovnych povinnosti chodia na birdz do for radit 12nastkam ,co si myslia ,ze su tehotne s tycou od bicykla... jasne mami si tu ??
moja nechodi z pravidla na servre kam ja lebo vie asi ze by som jej s uctou vybavil ban a zrusil nick or odpojil net takze ... ju sikanujem svojim sposobom ale tak na gmail ma povolene
nie nebojím lebo moji rodičia sú dementný a sú radi že si vôbec vedia pozreť dáke stránky nie to ešte vytvoriť si nick.......a ak by mi to spravili tak by moja dôvera k nim nadobro padla........ tak radšej nech neskúšajú nič také
no moji su obaja v omto dost biedne ..otec ani nevie zapnut pocitac a mamina si maximalne natuka take ze 1000her a tam sa hra nejaku detsku hru .. ak aj pride za mnou tak len ze najdi mi nejaku pesnicku alebo tak a tu si sadne pocuva a tvari sa ze do toho rozumie ...cize tohoto sa nebojim..ale mam tetu a ta ma nick na pokeci ..jej to spravili studenti ale nechodi tam vobec ...sem tam si pozriem jej profil a zasmejem sa na nom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
hmm tak mne sa to stať nemôže keďže moja mama nevie PC ani zapnúť
mama vobeeeec nevie nic s pocitacom
@aneta8875 podla coho omg? xD
@3 @5 vy sa mate
Dobre si ma rozosmiala
A maminka chodí síce na net a keby sa jej chcelo nájde to tu, ale keďže je učiteľka, povie si, že radšej nech nevie, čo študenti robia a píšu
ale neviem, aspon su mojimi pravidelnymi citatelmi
a neriesim