môj otec odmieta nosiť rúška lebo si myslí že v skutočnosti každý je vírusom nakazený "nejak zo vzduchu", že to rozprašovali, nechce moc doma vetrať aby nám vírus nevliezol dovnútra a rúška by vraj mali nosiť len chorý, on čo má svoj vek si nebude ešte***
robiť zle tým že bude nosiť rúško pod ktorým mu je teplo a množia sa tam baktérie, vraj by ešte skôr ochorel cez rúško ako bez neho, vždy keď vidí jedného človeka zo 100 ktorý vonku rúško nemá tak nám naňho ukazuje so slovami "a ten kde má rúško?? chce druhých nakaziť?" vedecké videá berie jedným uchom dnu a druhým von a tie konšpiračné berie ako pravdu právd... ako ho máme presvedčiť aby aspoň nerobil hanbu na verejnosti keď už má srandu z rúšok? vraj dokým nezoženie respirátor tak sa chrániť nebude lebo rúško mu ešte spraví zle
Ako vám môže vírus vliezť dovnútra? On nemá žiadne nožičky ani krídla, to nie je hmyz ani nič podobné. Svojím spôsobom je to neživý organický materiál, ktorý len zotrváva rôzne dlho na povrchoch a len keď sa dostane do kontaktu s bunkou, tak vtedy sa v nej množí, čím ju oslabuje. A takisto nedokážem pochopiť, ako môže niekto veriť, že to rozprašujú, veď je to také ľahké, že by to skôr uletelo hore, než dopadlo na zem.
Toto som uz cital a rozsirovali to tupci okolo Hlavnych sprav a podobnych sráčov ktorí píšu statusy. Myslim ze tentoraz to nebol L.B ale skôr trulo z LSNS.
Moj otec mi dava instrukcie k svojmu pohrebu. Najviac ma bavi ako sa certi ked sa ho pytam ci mu mam zavolat mladeho alebo stareho farara. Nema rad fararov...
@goldenbeach Nie nemam vymyty mozog propagandou. Veď tam si publikuje kto chce čo chce. Kočner im posielal dokonca prachy aby písali čo chce. Ruské min. zahr. Veci ich sponzoruje.
Ale ty mi tu zacni hovoriť o zakomplexovanosti. Z ich článkov je to viac než evidentné, ale nemusíš sa urážať, že tomu nechápeš.
@goldenbeach a budem aj naďalej. Pretože len hlupák alebo fašista ich môže podporovať. Prípadne ten kto na tom nejak vyryžuje prachy.
Voliť fašistov do riadiacich funkcii štátu je ako páchať vlastizradu. Podobne aj s komunistami. Ale ti su tu uz roky udomácnení a ludia ich nejak berú ako normálnu súčasť, čo je chyba. Mali sa s nimi vysporiadať po 89 ale nechali ich tak. A dnes to tu preto stále vyzerá tak, že to riadi jeden neschopák a kecal za druhým.
Teraz je len druhá vláda, v ktorej nie je ani jeden bývalý komunista.
@goldenbeach Keď nie si ich sympatizant, tak čo je v neporiadku na tom, na fašistov "útočiť"? Ja len, že nedávno napríklad zhadzovali celé šírenie koronavíru na utečencov (pičovina) a bagatelizovali dôležitosť základnej hygieny (megapičovina), to jediné som od nich zachytil na túto tému a nič ďalšie radšej ani zachytiť nechcem. » hooktube.com/watch?v=sqik_dZ...
@wistingher "Vysporiadať sa" s KSČ by znamenalo s cca dvoma miliónmi jej bývalých členov spraviť čo také? Btw aj Kiska tam chcel vstúpiť, ale nevzali ho.
zozen mu nejake uber super mega truper rusko ala bane z batmana a povedz ze toto doporucil jozesf zo slobodneho vysielaca je tam fileter na tazke kovy a freony to filtruje a negativne iony uvidis pojde po tom ako pes po slanine
je dospelý, mal byt mat svoj rozum.. asi mu to nevyvratis.
Môj foter tiež najprv hovoril, že je to prehnane a že je to ako chrípka a on nebude nosiť rusko, ale keď prišiel na rokovanie a všetci mali rúška okrem neho, tak sa cítil ako “nahý” a to iste keď prišiel do obchodu a všetci mali ruska len on nie.. tak si zohnal, už len preto aby naňho necumeli.
Hold, pri každom pravidle sa nájdu ľudia, ktorý ho budú z takého, alebo onakého dôvodu porušovať aj keď sa to ostatným zdá byť proti normálnej logike. Veľa s ním asi nenarobíš, leda počkať pár dní kým si uvedomí, že už prevažná väčšina ľudí nosí rúška, kým to nedajú povinne, alebo kým si nekúpi respirátor. Vlastne mu ho môžeš rovno ty kúpiť a máš vyriešené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale ty mi tu zacni hovoriť o zakomplexovanosti. Z ich článkov je to viac než evidentné, ale nemusíš sa urážať, že tomu nechápeš.
Voliť fašistov do riadiacich funkcii štátu je ako páchať vlastizradu. Podobne aj s komunistami. Ale ti su tu uz roky udomácnení a ludia ich nejak berú ako normálnu súčasť, čo je chyba. Mali sa s nimi vysporiadať po 89 ale nechali ich tak. A dnes to tu preto stále vyzerá tak, že to riadi jeden neschopák a kecal za druhým.
Teraz je len druhá vláda, v ktorej nie je ani jeden bývalý komunista.
@wistingher "Vysporiadať sa" s KSČ by znamenalo s cca dvoma miliónmi jej bývalých členov spraviť čo také? Btw aj Kiska tam chcel vstúpiť, ale nevzali ho.
Môj foter tiež najprv hovoril, že je to prehnane a že je to ako chrípka a on nebude nosiť rusko, ale keď prišiel na rokovanie a všetci mali rúška okrem neho, tak sa cítil ako “nahý” a to iste keď prišiel do obchodu a všetci mali ruska len on nie.. tak si zohnal, už len preto aby naňho necumeli.