@cocca-colla no to ani nemusela byt diskusia iba varovanie , pretoze sa este tolko bab by sa abo sa bude pytat na toto, tak mozno sa niektora zamysli ...a je to stale aktualny problem neplodnosti a veci podobnych vsade.
proti hak som, ale taketo clanky nemam rada. sluzia len ako senzacie. ludom to oci neotvori, doktori aj tak neprestanu robit to, co robia pre svoje zisky a hadam nikto z nas nie je taky naivny, aby veril, ze nieco take prehovori farmaceuticke spolocnosti a zacnu vyrabat naozaj zdrave a prospesne lieky
@kokosovyorech ale hak su hormony, co sa s vitaminmi porovnavat nemoze, ani hocicim dalej napisanym. Ja len nechapem preco sa vsetci ludia tak zle stavaju napr. k dopingu v sporte ale HAK je ok, pricom princip je rovnaky
takých článkov bolo a bude ešte veľa....ja sa tým nedžgám ale používam inú formu HAK - náplaste. Takže stále je na výber je to na každej babe čo si vyberie
evidentne mi vypadli slová "tak veľmi" a hneď sa toho musíte chytiť. Ja nikde netvrdím že je to absolútne bez rizika - to nie je nič, iba hovorím že existuje aj menšie zaťaženie organizmu ale to tu zarytým odporcom nevysvetlím aj keby som sa na hlavu postavila. Bohužial veľa dievčat nemá na výber
@sorciera asi si nemala problémy s pravidelnosťou cyklu alebo s bolesťami keď sa tak pýtaš...... a nehovorila som o sebe. Mne HAK vyhovuje po viacerých stránkach
@vlcica1989 fuuu, tak to by si sa divila, moj cyklus bol velmi kratky, menstruovala som cca. kazdych 20 dni (aj menej)...o bolestiach ani nehovorim.....a predstav si, toto vsetko som zvladla pomocou prirodnych produktov a cvicenim jogoveho cviku (netreba na to HAK)..ale dr. ti to nepovie, lebo by nezarobil...) a ano, trvalo to dlhsie, kym bolesti vymizli a cyklus sa upravil.....(HAK to spravi behom par dni, mesiacov...)...toto trvalo nejaky ten rok.....ale slo to....som rada, ze som to zvaldla bez umelych zasahov a abby, ekby neboli pohodlne naozaj chceli, tak to zvaldnu tiez....ale chapem, pohodlnejsie je zobkat tabletky....
a budem sa opakovat...teraz ti vyhovuje (napis potom, ked ju vysadis.....!)
@sorciera v tom prípade sa ti ospravedlňujem a skláňam klobúk je obdivuhodné že si sa neuchýlila k jednoduchšiemu riešeniu... pochybujem že by som mohla užívať prírodné produkty ktoré spomínaš som totižto silný alergik a fakt máločo môžem a mám problémy aj s kožou (ekzémy) a HAK mi pomohla veľmi v tomto smere
» bezchoroby.sk/gynex-30ml-ener... bylinky ti teda radit nejdem, ale kukni na ten gynex....na bolesti pravidelne denne cvicenie jogoveho cviku mardzari (macaci chrbat).....do par mesiacov mas po bolestiach...(akurat ti to akzdy den zaberie tak 5 minut ....na akne odporucam sice nieco nechutne, ale zarucene....( urinoterapia....
@tasha5 ak si proti chemii, tak sa zameraj skor na to čo bežne jedavaš, tam je viac chemie, jedlo čo ješ ti určite uškodí viac.. a podľa mňa keď si kupis spolahlivy liek od lekara, ktory sa dlhe roky varaba a je s nim dobra skuksenost, nic sa ti nemoze stat.. skor sa pozri na to čo každy deä jedavaš, kolko je tam chemie!! A ta skodi!
@lenkaska1 ved ja viem kolko v jedlach, preto by som najradsej zila zo vzducu a vody, to mi nemusis pripominat ... neznasam cele tieto priemysly bezcitne, mamonarske ... malo jedavam a chemickych ozaj malo ako vobec nejake
vies kolkokrat ja som tu viedla diskusie na tuto a podobne temy? pisala som tu argumenty, vysvetlovala... ale ti ludia to aj tak nechapu a asi ani nepochopia kym sami nezaziju co hak naozaj dokaze.
ako sa hovori, hlupak sa pouci az na vlastnych chybach. mudry na cudzich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
To je ako keby som nemal jazdiť autom lebo niekto niekde zomrel pri autonehode.
a budem sa opakovat...teraz ti vyhovuje (napis potom, ked ju vysadis.....!)
» bezchoroby.sk/gynex-30ml-ener... bylinky ti teda radit nejdem, ale kukni na ten gynex....na bolesti pravidelne denne cvicenie jogoveho cviku mardzari (macaci chrbat).....do par mesiacov mas po bolestiach...(akurat ti to akzdy den zaberie tak 5 minut ....na akne odporucam sice nieco nechutne, ale zarucene....( urinoterapia....
BLBÉ AMERIČANKY!!!!!!
sú tučné, jedia odpadky, ktovie, aký mexický ,,MUDR" im to predpísal a potom si ešte dajú nasadiť HAK............do toho možno fajčia...........
ono, keď si porovnám príbalový leták HAK a Biseptolu (antibiotika) tak obidva sú v rámci vedľajších účinkov horor.......ale Biseptol vyhráva!
vies kolkokrat ja som tu viedla diskusie na tuto a podobne temy? pisala som tu argumenty, vysvetlovala... ale ti ludia to aj tak nechapu a asi ani nepochopia kym sami nezaziju co hak naozaj dokaze.
ako sa hovori, hlupak sa pouci az na vlastnych chybach. mudry na cudzich.
Dobre - tak takto, opravím sa trochu:
...Tuná je to súčasť problému, ktorý prerastá ľudskú populáciu.
Len mi, prosím, neargumentuj tým, že pasívne fajčenie škodí domácim psom a mačkám...