kks nebyt tohto by som to forum vobec neotvoril
kolko stoji inac ta sms? lebo najviac sa mi lubi ze mariquitka ju evidentne poslala a este lepsie je ze jej vyslo uplne neurcite nic xD
@dedee
áno, už som sa ospravedlnila, aj keď sa mi zdal ten test vcelku OK, aj jeho výsledky sú celkom presné, lebo dávnejšie som skúšala skrátenú verziu, ale už neviem kde,,,, s SMS som bola prekvapená aj ja, ale zmazať fórum už nešlo....
@etelnair
niečo okolo eura, okrem tých % tam bola pod tým aj charakteristika toho , čo mám dominantné, ale u mňa to má aj praktické a osobné dôvody, niečo riešim, rekvalifikáciu ak sa to dá tak nazvať
Tak na nu byt nahnevana nemozem, ved mi gun pri hlave nedrzala aby som ten test vyplnala. Mozem sa hnevat akurat na seba a nato aky bol ten test hlupy. Vlastne som bola dnes prednasrata, cely cas ma ten test hneval a 11.moznosti to uz uplne vygradovala a vybuchla som... No... Stane sa... Hlavne ze sa horsie nestalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
kolko stoji inac ta sms? lebo najviac sa mi lubi ze mariquitka ju evidentne poslala a este lepsie je ze jej vyslo uplne neurcite nic xD
áno, už som sa ospravedlnila, aj keď sa mi zdal ten test vcelku OK, aj jeho výsledky sú celkom presné, lebo dávnejšie som skúšala skrátenú verziu, ale už neviem kde,,,, s SMS som bola prekvapená aj ja, ale zmazať fórum už nešlo....
niečo okolo eura, okrem tých % tam bola pod tým aj charakteristika toho , čo mám dominantné, ale u mňa to má aj praktické a osobné dôvody, niečo riešim, rekvalifikáciu ak sa to dá tak nazvať