Nechal som novu prácu lebo som sa v nej necítil dobre.
Mali ste podobnú skusenosť? Vedel by som to popísať bližšie ale to je skor na sukromny chat. Stalo sa Vám niečo podobné? Že nesadli Vám ľudia resp. prostredie a nedalo sa ďalej pokračovat a radšej ste to usekli skor akoby ste sa každe rano premáhali íst?
Hej, už som to raz zažil. Je asi lepšie odísť hned, ak sa tam necítiš dobre, ako mať každé ráno stresy, z takého miesta človek aj tak skôr či neskôr odíde, nedá sa to dlhodobo zvládať, ked to tam neznášaš.
ano. z viacerych prac som odisla este do troch mesiacov od zacatia, najextremnejsia skusenost bola, ze ma kolega sikanoval. bola to mala firma bez HR oddelenia a sefovia mi povedali, ze to "mam vydrzat", tak obratom dostali do ksichtu vypoved
@hoperpohroma Ja som skončil oveľa skôr. Podstata bola tá, že mali uplne divny prístup k novemu človeku. Kolega akoby náročky mi podsuval neuplne informácie a šef mal náročnu povahu kedy si vychutnaval situacie kedy mohol niekoho ponizit. Pochopil som, že to nebude dobre prostredie pre mna viac kludneho človeka. Nechcem si moc vyčitat ze som prácu nechal relativne dobre zaplatenu. No lepšie ako sa trápit a radšej budem hladat dalej.
@strong1892 ked si si bol schopny najst dobre zaplatenu pracu, hadam ze si budes schopny najst dobre zaplatenu pracu aj inde a nestoji to za to byt v prostredi kde ti hadzu polena pod nohy. ja som skorymi odchodmi z prace o dost penazi aj prisla, ale vzdy to bolo lepsie riesenie, ako zo seba nechat robit fackovacieho panaka. koniec koncov tie firmy prisli o ovela viac. spravil si dobre
Ako v praci travis tretinu dna. Ak to prezeniem, tak by som mohol povedat, ze teda pracou stravi clovek tretinu zivota. Robit nieco, co ti nevyhovuje tretinu casu si myslim je dost na faka. A nech je to aj za mega mesacne. Peniaze su fajn, ale zivot je len jeden. Ak by som sa niekde necitil dobre, z akehokolvek dovodu, tak by som skor, ci neskor odtial odisiel. Ked sa nad tym zamyslis, tak vlastne prace je pomerne dost. Hlavne ak sa neobmedzujes na konkretne mesto, ci stat. Moze robit x veci na x miestach.
Spravil som to a nie raz. Je to o prístupe k ľuďom, o férovosti a ak sa niekde necítim dobre, tak odchádzam doslova v tom okamihu. Aj v práci, ktorú som mal nedávno to vyzeralo fajn, ale odhalili sa skutočnosti, pre ktoré tam už robiť nebudem!
ano, stalo a viackrat..vzdy ked som nebola spokojna, tak som odisla., z troch po sebe som odisla este v skusobnej, ale nelutujem, lebo teraz mam konecne dobru pracu so super ludmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov