Čo by ste robili,keby vám váš priateľ povedal,že sa mu naskytla príležitosť práce v zahraničí,ale musel by tam ísť na rok,a možno na dlhšie. Ako by ste zareagovali? "Pustili" by ste ho?
@stexie sestra bola rok v amerike, boli spolu za ten rok na dva týždne, a zvládli to, myslím, že o tom je to, že si veríte, že na seba počkáte a takéto veci...
ale to samozrejme závisí od toho, aký máte vzťah, ako dlho ste spolu...
Inak .... inteligencia od veku nezavisi, ale dovolim si tvrdit, ze zrelost a sposobilost na urcite rozhodnutia , usudok a pohlad na zivot od veku zavisi.
Zrelost ma mnoho foriem. Tolko foriem, ze clovek s priemernou abstraktnou predstavivostou by ich nemohol spocitat , a cloveku s nadpriemernou by to trvalo cely zivot.
Jedna z nich je pochopit aj to, ze nie ste najdolezitejsou osobou vasho zivota.
@stexie to, že má šancu pracovať niekde inde, nemá absolútne nič s tým, že ťa neľúbi, podľa mňa. Má prácu tu? Tak isto dobrú? S takými možnosťami? Ak ide iba za lepšou prácou, vaša láska s tým nič nemá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mojej sestre vydržal vzťah aj rok odlúčenia, keď bola pracovať
ale to samozrejme závisí od toho, aký máte vzťah, ako dlho ste spolu...
ale tak aspon uvidis aky je vas vztah silny ....
@24
Zrelost ma mnoho foriem. Tolko foriem, ze clovek s priemernou abstraktnou predstavivostou by ich nemohol spocitat , a cloveku s nadpriemernou by to trvalo cely zivot.
Jedna z nich je pochopit aj to, ze nie ste najdolezitejsou osobou vasho zivota.
ale inak suhlasim s @jurino555
"no ja si myslím,že keby odišiel by to už nemalo šancu... Lebo keby ma ľúbil tak by zostal,nie ?"