Prosim vysvetlite mi co to znamena, ak som to dobre pochopil, tak ze nemaju partnera. No dobre, ale ako to moze napisat niekto kto ma okolo 20? nepoviem keby mal 40 rokov a napise ze nemal este nikoho ze je forever alone, ale 20? divne nie?
asi su si proste vedomi, ze ich momentalny stav sa nezmeni. su proste taki ludia..... z ktorych to az krici. a sami tomu veria, cize potom je to s nimi este horsie, ked uz vyzaruju auru typu "som zufalec a aj tak umriem."
a potom so tu ludia s nizkym sebavedomim co tomu naozaj veria, ale maju dobru povahu a mozno taki nezostanu, len proste nemali stastie
Podľa mňa, keby sa prestali ľutovať, tak si niekoho nájdu, ale človek bez sebavedomia, čo stále len fňuká, ako ho nikto nemá rád, predsa nikoho nezaujme...
vieš, existuje také, že frázy zaužívané na internete a vtip (hoci tisíci raz opakovaný a otrepaný).. nerozumiem, ako ti mohol význam tohto slovného spojenia uniknúť.
to davaju taki ludia, co chcu byt cool, ze pouzivaju moderny internetovy pojem a nemaju noveho sexi partnera kazdy tyzden/mesiac, pripadne s takym sexi protajskom kazdy tyzden/mesiac nesexuju....ja mam napriklad take kamaratky, co pomaly kazdy tyzden si najdu niekoho, ale vzdy ich niecim omrzi a potom na fb maju statusy, ze su forever alone...asi hladaju niekoho maximalne dokonaleho, ony same nevedia
niektorí kvôli tomu, aby boli zaujímaví.niektorí milujú toho, s kým nemôžu byť.niektorí sú tak zranení,že si to sami zvolia ako cestu a aj keby prišiel niekto kto ich zaujme, vycúvajú.
@hoperpohroma čiarka nič neznamená, len tam patrí podľa gramatiky
nikto nemôže tvrdiť na 100%, že je forever alone, lebo nemôže vedieť, či niekoho nestretne, trebárs aj na dôchodku, môže to tvrdiť len ten, čo je na smrteľnej posteli a celý život prežil úplne sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a potom so tu ludia s nizkym sebavedomim co tomu naozaj veria, ale maju dobru povahu a mozno taki nezostanu, len proste nemali stastie
no vselikde aj na fb to vidno, kazdy druhy koment je ze forever alone -) alebo aj v statusoch na azete atd
@11
nikto nemôže tvrdiť na 100%, že je forever alone, lebo nemôže vedieť, či niekoho nestretne, trebárs aj na dôchodku, môže to tvrdiť len ten, čo je na smrteľnej posteli a celý život prežil úplne sám