Presne tak...ako vzdy som sa rozopisala.DDDD islo o to ze on chce aby sme si pisali dalej...ale ja nwm ci nebude lepsie keby sme s auplne prestali kontaktovat..
Pokial ta kamarat nenazve ako mna je to v pohode... Som zevraj ta najlepsia popici kamaratka aku kedy mal... ostali sme kamarati a nic viac som sa nikdy uz nesnazila... na co?!
- ospravdlnujem sa, ze moj prispevok obsahuje neslusne slova
jaj,presne kvoli tomu so mnu isty cloviecik nechcel chodit no ale co uz,doteraz si namyslam ze je pre mna len kamarat,ale pravda to v skutocnosti nie je ..ale aspon ze ma ma rad a ze sme spolu casto a pomahame si
@0majlo0 ale ved hej, ale nechapem, preco kazdy tak " trpi", ked ho niekto odmietne. co tak pouvazovat nad tym, ci nema nahodou pravdu a nie si len proste tvrdosijne stat za svojim: a ja chcem a chcem a chcem. @Tajusik to je fajnmze si sa nerozrevala. a on proste nie je jediny na svete a ak povedal raz nie,tak sa neoplati na neho cakat. Na svete je myslim teraz okolo 7 miliard ludi, alebo sa mylim? Po pravde, ja som to nepocitala,ale stale mi to pride ako dostatocny pocet na to,aby sa medzi nimi skryval aspon jeden, ktory povie Ano a bude to ON. Na co stracas cas s chlapcom, ktory povedal nie?
@21 ano chapem co tym chces poevdat...v podstate suhlasim..ibaze etraz to ej eset cerstve a vlastne som sem nemala nic pisat zbytocne sa to riesi..ale tak neva je t tu...proste etraz vidim jeho...jeho..jeho..ale ss tym sa musim zmierit..len otazka znie ci sa mam s nim abvit ako s kamaratom..on to chce ale ja neviem...co ak stale budem nejako dufat..alebo tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
- ospravdlnujem sa, ze moj prispevok obsahuje neslusne slova
@Tajusik to je fajnmze si sa nerozrevala. a on proste nie je jediny na svete a ak povedal raz nie,tak sa neoplati na neho cakat. Na svete je myslim teraz okolo 7 miliard ludi, alebo sa mylim? Po pravde, ja som to nepocitala,ale stale mi to pride ako dostatocny pocet na to,aby sa medzi nimi skryval aspon jeden, ktory povie Ano a bude to ON. Na co stracas cas s chlapcom, ktory povedal nie?