moj ex svagor je taky magor nechapem ho ako po 4 rokoch mohol podviest moju sestricku...mal si vazit ze ju ma je pekna inteligentna a ona s nim bola od 15 do 19...nadavala by som na neho cely den aj by som mu daco povedala ale asi by som ho ujebala k smrt
mno tak to je magor,...chuda Kika,to je dalsi dokaz ze nikto nema to co si zasluzi.. kika taka super baba..jaj...newiim,ale myslim ze sa ete daju dokopy,len ja maroisa az ta knepoznam tak newim..sak uvidiime casom,ale ejdine ze by ho osvietilo...
3.ano sme my sa podobame???hahaha ale ano tomu ver keby su spolu ete dlhsie bolo by jej ete horsie lebo aj tak by sa potom rozisli ked je sprosty...mal si vazit ze ma tak babu aku mal ale uz je neskoro..
6.keby ho aj osvietilo ma smolu myslim si ze kika neurobi taku chybu zeby bola zase s ni ebo co spravil raz spravy to aj druhy aj treti a potom by to lutovala...ona si zasluzi lepsieho...som zvedava jak dopadnem ja
14...tak to ano mala by si najst poriadneho chlapa ktory ju bude lubit a nebude robit zo seba kkt a bude ju mat rad tak ako nikoho ineho.,..velmi jej to prajem...
16 ja viem ona ma tolko kamaratov nech je stastna ze ich ma a na neho nech sa vykasle on je idiot uvidis ze on sa uvedomi a jak bude banovat ale to je uz jeho vec mal sa uvedomit skor ked je kkt tak aj zostane...mozno...
a ja asi rozkopem rit tej malej kurve prijebanej(s tou s ktorou ju podviedol)neviem ci iba s nou ale aj s nou a je to baba -jeblina ktoru od detsva od svojich 5rokov ak nie skor ju nenavidim asi jej rozbijem hubu a premna zamna nech sa aj mame ide do lona vyplakat
23. no dobre ja by som sa vyspal s takou mladou kurvou aj teraz lenze som nezadany...on bol zadany a navaic mal 4 rocny vztah...vazne nechapem co ho mohlo k tomu doviest...jedine co ma napada je nuda vo vztahu ci v sexe...keby ma ten chalan aspon charakter tak by sa rozisiel s tvojou segrou predtym ako ju podviedol
poznam horsi pripad jeden znamy chodil s babou 8 rokov..perfektny vztah...skoro svadba a z nicoho nic mu oznamila ze ho opusta kvoli dakemu motorkarovi..
10. on to nespravil 1. krat. ja uz som mu to 2 krat odpustila, dala som mu dalsiu sancu lebo som myslela ze sa zmeni. aj sa zmenil ale vydrzal normalny tak pol roka
24. neslo o sex. proste sa stretavali za mojim chrbtom, velke bozkavacky a tak
no ved ja to nejako rozdycham hadam. najhorsie je to ze ho stale lubim aj po tom vsetkom....
a myslis ze ja som si to naplanovala ze budeme spolu tak dlho?? proste sme zacali spolu chodit a vznikla z toho laska az za hrob. aspon som si to teda myslela
Urobila si chybu ze si mu odpustila..spravil raz okey ale ked aj druhy?sice ja by som mu neodpustila ani ten jeden x..no ludia su rozny..a myslim,ze ti bude bez neho lepsie..
ani ja ho uz nechapem...a dne som bola na salasi aj on a dudel tam prisli ja taku chut som mu mala aj daco povedat ale bola som radsej tichlo a isla som s a vozit na stvorkolke...je to hauskaaaa
aha mm volaco mi hovor ja s nini sme boli vcera na salasi na hongalke a bol tam rado sevcik s dakymi retardmi-neviem do to boli a isli sa najest na salas...a zrazu tam prisiel dudel na 4kolke...a potom o chvilu aj maros...maros si iju pozica a vozil sa potom ju zobral dudel a on sa vozila maros si pri mna sadol ja som len peste zovierala a nini mi dnes pisala ze videla som jake nervy ze uz len cakala kedy mu tam prijebem...hhh
67. ja viem..noaco ja si nezavrem hubu skor ako ona! ked bude drzat ona tak aj ja...jebat....marek jeb na to vies ze to nema cenu...bud v poho to sa dako poriesi uvidis...
mmm a co ona na to???ozaj mam o sebe novu novinu som len oci vyvalila lebo ta mala usata pica si vymyslela ze som sa minule na ihrisku vyzliekla za 100sk a ze si ma fotili vsetci ze erich a spol a ze sa ta fotka teraz po dedine koluje...akoze no coment
No tak urcite som si to nevymyslela,ja nemam na nic ine cas,len na teba vymyslat kktiny,ja som neni ty,moja zlata!!Ja mam narozdiel od teba viacej rokov a urcite aj viac rozumu!!!!!!Tak sa nemas co so mnou porovnavat!!a ked sme uz pri tych usiach,ved aj ty mas usi,ci nie?a ja ich mam take iste ako ty!!!!a ta tvoja postava,no hnuuuuuus!!!bleeee,je mi zle z teba!!!
ja si na teba nic nevymyslam lebo ja si nevymyslam na nikoho!!!!! a premna zamna si vymyslaj ked ja viem co je pravda tak ma to nezaujima a zzato ze si o pol roka starsia si myslis ze si daka bohyna???zato ze si prvacka a chodis do blavy na obchodnu tak si myslis ze si najmudrejsia na svete???sak ja sa stebou ani porovnavat neporovnavam a ani sa nebudem lebo ty a ja to je neporovnatelne porovnavat sa s niekym ako si ty!!!taka chudera som este neni...a ani nebudem to sa nemusis bat...!!!a premna si hovor ze mam hnusnu postavu..nikto nieje dokonaly!!! ty ked si bola mala vsetci sa ti smiali jake si mala usi a pozri uz sa robis ako keby si ich nikdy take nemala mne je to jedno...mysli si co chces pis si co chces a hovor si co chces ja to mam zvysoka nahaku teba a aj tvoju milovanu mamicku!!!!a uz prestan pisat lebo mi lezies na nervy nemas koho otravovat???!!!???!!!
FISCHBONE mne je zle iba z teba ze ta to bavi stale vypisovat ,vymyslat a otravovat...keby ze si neni taka duta tak uz ani nepises ale vies co ja ta ignorujem bud taka jebnuta jak aj si a uvidis budes mat vias kamaratov jak ich aj mas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
74. ja som sice povedala ze uz ta kaslem ale na toto sa neda nereagovat. Ked 16rocna vyskakuje do 15rocnej ze je od nej starsia... to kde sme???a s tymi usami... az mi zabehlo
ozaj veronka ty mi trepes ze si mudrejsia a neviem co ze ABY SOM SA S TEBOU NEPOROVNAVALA..a preco sa ty porovnas somnou??!!!vid. 74 vtedy si si porovnavala ty usi s mojimi hahahahaa tak teraz povedz kto je tu trapny
ajkalifislove-ja som ti uz raz povedala,ze radsej budem usata a neviem aka,aj ked mam usi take ako aj vy,ale nie som aspon taka tlsta presne tak 70kilova pica a namyslena fiflena!!!
ty este raz povedz dobiaska tak pojdem za tebou a uz volaco tui spravim lezies mi na nervy konecne sa uvedom t&y krava a nepis sem dokola to iste si trapna pica tak si zlom oko konecne
ajkalifeislove-a co to teba vôbec trapi take veci kam ja idem,ked je to iba MOJA VEC kam ja idem a nie tvoja!!!Neviem co to stale rozoberas,uz vas mám dost,uz mi neodpisujte a dajte mi pokoj!!neberte si ma uz viac dohuby,ani ty,ani tvoja sestra,ani Nikola,Michala a ani ten maly trapny Sadovcanec!!!!!!!!!!!!!!!!Dajte mi pokoj!!!Poslednykrat ti to opakujem!!!Lebo ty si ma este asi nevidela,ked dostanem nervy....dpc
ved nikto ti nekaze odpisovat stale!! je to tvoje forum?? hm?? "neberte si ma do huby" je asi tvoja oblubena veta, uz si ju aspon 10 krat napisala. aspon bud originalna ked otravujes!!!
ked si myslis ze si vsetko viac ako ja nech sa paci... ale si hlavne viac prijebana ako ja!!! ale mysli si co chces... necham ta v bolestivej nevedomosti
jezis ty si neni normalny ... mam ti to povedt surovo???nikola chcela aby si bol stastny bo ta mala rada ale ta nelubila ...ze aj si myslela vtedy na silvestra ze ta lubi ale iba vtedy ona ta ma rada ale ako kamarata a ak by ta nelubila tak s tym osud nema nic spolocne,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
To mi je jasne ze si nasrata...
4 roky je teda dost...
A k teme-no ano,je to kokot,lenze si myslim,ze tvojej sestre je lepsie bez neho,no nie ?
Dobre,ze na to prisla teraz,nie ked by uz bolo neskoro...
mal sa uvedomit...neuvedomil sa
mal stym prestat a byt jej verny...neprestal
kokot je ...aj nim zostane
mala som ho rada..teraz uz ani ne..
Ked jej mozem nieco poradit,nech sa s nim za ziadnych okolnosti nedava znovu dokopy,ukazalo sa teraz,aky je,a kokota nezmenis...
tak to je ... chore?
10. on to nespravil 1. krat. ja uz som mu to 2 krat odpustila, dala som mu dalsiu sancu lebo som myslela ze sa zmeni. aj sa zmenil ale vydrzal normalny tak pol roka
24. neslo o sex. proste sa stretavali za mojim chrbtom, velke bozkavacky a tak
no ved ja to nejako rozdycham hadam. najhorsie je to ze ho stale lubim aj po tom vsetkom....
Myslim ze staci v 25+ ...
136. asi tak ale zas by som potom nezazil taky super vtzah no mylsim prvy mesiac to bol super vztah