Ahojte..prosím Vás, ako mám chalanovi povedať že sa mi páči ? bojím sa jeho reakcie ..ako sme kamoši ..píšeme na Fb a podobne ..už som ho aj objala ! 3 ale tak ..stále mám pocit že to nebude nikdy viac ako priateľstvo ..nedávno sa rozišiel s babou
@mygate Ja viem ..len keď ja by som to s ním chcela skúsiť ..je to úplne zlatý a v pohode chalan..raz to vyzeralo nádejne ..len prišla krajšia povedala mu že ho chce .. a koniec.. ja nemám odvahu povedať mu to no odvaha by bola ..skôr strach ako zareaguje
@famea Keď si vybral pred tým krajšiu tak ti dám otázku čo radšej chceš BMW alebo FELÍCIU ? Keď ťa nemá rád a nie si preňho pekná čo čakáš? Objatie čo za tým vidíš treba trošku dospieť a nie že chcem to skúsiť lebo je zlatý a potom všetky kňučia ........
@famea no ked takto strieda frajerky tak podla mna ten vztah nebude mat nejaky vyznam ale ked chces byt dalsou ciarkou tak kludne bud.. skus to co to spravi.mozno sa do teba aj zalubi
ke dmu dáš čas nájde si inú??? to chceš chodiť s takým chalanom?? keby máte vo vzťahu problém ani o teba nezabojuje, radšej si najde inu aby sa vyhol problémom....zle zle zle..nechaj to tak,...budeš sa menej trápiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a aspoň budeš už určite vedieť
ke dmu dáš čas nájde si inú??? to chceš chodiť s takým chalanom?? keby máte vo vzťahu problém ani o teba nezabojuje, radšej si najde inu aby sa vyhol problémom....zle zle zle..nechaj to tak,...budeš sa menej trápiť